Странен звук , моля за помощ
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Странен звук , моля за помощ
Здравейте колеги от 1 месец имам странен звук само на 1,100 оборота, чува се като все едно губи налягане на турбо или нещо подобно, чува се ЦРРРРР и като мине тия обороти спира. Дали може да е от дебитомера?
Или мап/маф сензор?
Няма загуба на сила или нещо, върви както си е попринцип, звука е доста гаден, може ли да е и дросел клапата не знам?
Препоръчайте ми човек който разбира от тия двигатели за гр Варна ако знаете..
Тези грешки излизат при диагностика.
Колата е 3.0 дизел 231кс. Е90.
Благодаря!
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Или мап/маф сензор?
Няма загуба на сила или нещо, върви както си е попринцип, звука е доста гаден, може ли да е и дросел клапата не знам?
Препоръчайте ми човек който разбира от тия двигатели за гр Варна ако знаете..
Тези грешки излизат при диагностика.
Колата е 3.0 дизел 231кс. Е90.
Благодаря!

Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Re: Странен звук , моля за помощ
Първите 4 грешки - подгревни свещи на оказаните номера на цилиндрите .Предвид че са на няколко цилиндъра , трябва да се види и релето.
Незнам колко време си карал с неработещи подгревни свещи и дано се развият и не се скъсат при смяната ,че голяма сватба става.При толкова свещи в студа ще има грубо палене.
Грешка boost presure sensor - сензор за налягане при усилване.Възможни симптоми :
- Липса на мощност.
- Лошо ускорение или колебание.
- Груб празен ход.
Тези на които пише - No response / Просто колата не е оборудвана с тези модули - не ги гледай /
Влизаш в сервиз и искаш смяна на подгревни свещи и проверка на релето което ги командва.
Смяна на сензор за налягане - boost presure senzor
Проблема който описваш е от него.
Незнам колко време си карал с неработещи подгревни свещи и дано се развият и не се скъсат при смяната ,че голяма сватба става.При толкова свещи в студа ще има грубо палене.
Грешка boost presure sensor - сензор за налягане при усилване.Възможни симптоми :
- Липса на мощност.
- Лошо ускорение или колебание.
- Груб празен ход.
Тези на които пише - No response / Просто колата не е оборудвана с тези модули - не ги гледай /
Влизаш в сервиз и искаш смяна на подгревни свещи и проверка на релето което ги командва.
Смяна на сензор за налягане - boost presure senzor
Проблема който описваш е от него.
2 мнения
• Страница 1 от 1