Bmw 320d ремап
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Bmw 320d ремап
Здравейте притежавам Bmw 320д x-drive автоматик. Какво вие мнението за ремапване на автомобила+ Ремап на скоростите XHP flash, къде може да се извърши ремапа качествено? Автомобилът го имам от почти нов отвреме на време има проблем между 3-4 скорост при загряване на скоростите се получават удари, проблем ли ще бъде това при ремап и има ли решение този проблем?
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: Bmw 320d ремап
Ремапа ще натовари скоростната кутия, а тя вече е проблемна. Ако към бюджета можеш да добавиш и ремонт на кутията го направи.
- zzafirov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: пенсионерската
- Мечтае да кара: самолети и лодки
- Детайли за колата: E91 320d М47
Re: Bmw 320d ремап
За автоматика - аз флашнах моя с XHP Stage 3 и съм доволен; кутията ми се струва, че е по-бърза и работи по-добре спрямо преди. Относно къде, на сайта на XHP има dealer locator, заповядай линк: https://www.xhpflashtool.com/dealer_locator/
За приритването - при мен го има само когато превключва от 2-ра на 3-та и предполагам, че някое уплътнение или соленоид на кутията са заминали - ще го мъча напролет, евентуално с рециклиране на торк и да ми е спокойно след това.
За ремап на мотора - според мен би имало смисъл, но само ако всичко друго е изрядно т.е. дюзи, турбина и автоматик - иначе си губи смисъла. Ако нещо е тръгнало, увеличеното натоварване в работата на елементите ще ускори проявленията на проблемите и може да доведе до счупване с поражения. А приритването например, за мен е симптом, че кутията в някаква степен е тръгнала...
За приритването - при мен го има само когато превключва от 2-ра на 3-та и предполагам, че някое уплътнение или соленоид на кутията са заминали - ще го мъча напролет, евентуално с рециклиране на торк и да ми е спокойно след това.
За ремап на мотора - според мен би имало смисъл, но само ако всичко друго е изрядно т.е. дюзи, турбина и автоматик - иначе си губи смисъла. Ако нещо е тръгнало, увеличеното натоварване в работата на елементите ще ускори проявленията на проблемите и може да доведе до счупване с поражения. А приритването например, за мен е симптом, че кутията в някаква степен е тръгнала...
3 мнения
• Страница 1 от 1