Шум при Гасене на двигателя Е91 xDrive
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Шум при Гасене на двигателя Е91 xDrive
Здравейте колеги,
Скоро станах собственик на първото си БМВ (Е91), но 700км по-късно започна тракане/вибрации при отделяне на съединителя. Стана ясно че е маховик, като при смяната също се смени съединител, феродов диск и останалите части. Всичко беше окeй, но вчера при гасене на двигателя на свободна чух същото претракване и изтръпнах
.
Имате ли идея от какво друго може да е, понеже не искам да си помислям да е отново същия проблем? Минал съм 300км от както съм го сменил.
П.С. Звука изчезва, когато гася двигателя с натиснат съединител.
Поздрави
Скоро станах собственик на първото си БМВ (Е91), но 700км по-късно започна тракане/вибрации при отделяне на съединителя. Стана ясно че е маховик, като при смяната също се смени съединител, феродов диск и останалите части. Всичко беше окeй, но вчера при гасене на двигателя на свободна чух същото претракване и изтръпнах

Имате ли идея от какво друго може да е, понеже не искам да си помислям да е отново същия проблем? Минал съм 300км от както съм го сменил.
Поздрави

Re: Шум при Гасене на двигателя Е91 xDrive
end. написа:Здравейте колеги,
Скоро станах собственик на първото си БМВ (Е91), но 700км по-късно започна тракане/вибрации при отделяне на съединителя. Стана ясно че е маховик, като при смяната също се смени съединител, феродов диск и останалите части. Всичко беше окeй, но вчера при гасене на двигателя на свободна чух същото претракване и изтръпнах.
Поздрави
Здравей колега,
ако искаш някой да ти помогне със съвет, то поне напиши повече подробности за автомобила. Това че е БМВ (Е91) xDrive не е достатъчно.
Поздрави!

2 мнения
• Страница 1 от 1