Airbag light on
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- bmw_kabriofen
- Потребител
-
Airbag light on
Здравейте, колата е BMW 335i E93 LCI. След лек удар отзад от автомобил докато чакам на червен светофар ми светна лампата на таблото за еърбега, без дори да се отвори нито един такъв. Ходих на диагностика и ми казаха, че нещо отзад при акумулатора било гръмнало и трябвало да се смени.
Преди време един колега също ми беше спомавал, че при него след катастрофа и пак без отваряне на еърбега е имал светеща лампа и някакво момче в сервиз за 5 минути му закачил някаква жица около акумулатора и всичко се оправило. Да спомена, че колата пали и върви нормално, има проблем само със светещата лампа.
Благодаря на отзовалите се
Преди време един колега също ми беше спомавал, че при него след катастрофа и пак без отваряне на еърбега е имал светеща лампа и някакво момче в сервиз за 5 минути му закачил някаква жица около акумулатора и всичко се оправило. Да спомена, че колата пали и върви нормално, има проблем само със светещата лампа.
Благодаря на отзовалите се
Re: Airbag light on
BST кабел. Най-вероятно е от него. Сменяш кабела. Нов е доста пари. Може и от морга стига да не е блъскана, защото и той ще е гърмял.По-скоро някоя с родил мотор. Или се побългарява, прави се байпас с резистор за стотинки.
- bmw_kabriofen
- Потребител
-
Re: Airbag light on
Може ли и формация как се прави този байпас? Благодаря Ви
3 мнения
• Страница 1 от 1