Bmw e92 325i шум при високи обороти
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Sashko_wrest
- Потребител
-
- Кара: Bmw e92 325i
Bmw e92 325i шум при високи обороти
Здравейте колеги, от една седмица съм с една е92ка 325 бензин n52b25a 2006г е колата.. Таа колата я взех от швейцария за смешни пари дет се вика, като тя има проблем със накой модули но това е друга тема, по-сериозният проблем е че при ускорение след 4000оборота има някакъв странен шум от към двигатела, нещо като тракане е... на 226хил км е иначе, не знам какво е сменяно и какво не.. някой ако може да ми каже или да ме насочи ще съм много благодарен
а и да, мога да изпратя клип но не знам тук дали ще може 

- datchko
- ентусиаст
-
- Кара: e61 535d LCI
- Мечтае да кара: F90
Re: Bmw e92 325i шум при високи обороти
Sashko_wrest написа:Здравейте колеги, от една седмица съм с една е92ка 325 бензин n52b25a 2006г е колата.. Таа колата я взех от швейцария за смешни пари дет се вика, като тя има проблем със накой модули но това е друга тема, по-сериозният проблем е че при ускорение след 4000оборота има някакъв странен шум от към двигатела, нещо като тракане е... на 226хил км е иначе, не знам какво е сменяно и какво не.. някой ако може да ми каже или да ме насочи ще съм много благодарена и да, мога да изпратя клип но не знам тук дали ще може
Честита придобивка

Иначе с "има някакъв странен шум откъм двигателя" не знам дали някой през форума ще ти помогне.
Попълни си профила да се вижда поне откъде си, в почти всеки областен/голям град има известен сервиз за БМВ и ще има кой да ти диагностицира колата достатъчно добре, за да разбере откъде идва проблемът ти.
- Sashko_wrest
- Потребител
-
Не се бях сетил за профила, мерси .. от Сандански съм .. проблема е че колата още е без регистрация и не мога да я закарам, иначе до колкото знам бмв сервиз има в Благоевград.
- turbonetic
- ентусиаст
-
- Кара: w202 C180 Vw golf 4 SDI,Vw PassatB5
- Мечтае да кара: W212 E400 biturbo E63 w213 biturbo stage 3
- Детайли за колата: Турбинирана
Ако се чува доста тракането на първо време свали масления филтър ,и го огледай 

- Sashko_wrest
- Потребител
-
Ще го огледам, един познат ми каза, че може да е верига.. Има ли шанс тя да трака или нещо се бърка пича
- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
Sashko_wrest написа:Не се бях сетил за профила, мерси .. от Сандански съм .. проблема е че колата още е без регистрация и не мога да я закарам, иначе до колкото знам бмв сервиз има в Благоевград.
Никой не може да ти помогне с това обяснение.... Но аз сьм от Блг.... И случайно момчето сьс сервиза за който споменаваш ми е приятел.... Всички мои коли ремонтирам само там. Ако имаш нужда от инфо,пиши л.с. за да не става реклама тук...
- Sashko_wrest
- Потребител
-
Така е, мислех че някой може да се е сблъсквал с нещо подобно... Или евентуално компетентни хора да кажат дали е някой симптом за по-голям проблем
- turbonetic
- ентусиаст
-
- Кара: w202 C180 Vw golf 4 SDI,Vw PassatB5
- Мечтае да кара: W212 E400 biturbo E63 w213 biturbo stage 3
- Детайли за колата: Турбинирана
Ако е веригата още при паленето се чува едно румолене отпред на мотора някак как да го объркаш! Това чукане има ли го в покой на мотора ,или го чуваш само на високите? При нас имаше подобен случай ,и при восоки обороти към 4000 се чуваше тракането накрая като свалихме картера и стана ясно 

- dido ra6kov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90
- Мечтае да кара: NISSAN GT-R
Какво стана с клипа. Дай, да чуем.
9 мнения
• Страница 1 от 1