Проблем с дпф
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с дпф
Здравейте, днес ми светна това на навито, някакви идеи,от превода разбрах че мога да продължа и че може мощността да спадне.Това регенерация ли може да е?колата е е91 фейслифта 325д.Като я загася изчезва съобщението, след като я настъпва и пак ми се появява.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна edka_81 на 31 Май 2019, 22:57, променена общо 1 път
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Проблем с дпф
Дошло му е време за смяна според борд компютъра. Това може да се занули и с диагностичен софтуер. АКо ДПФ-а ти е ОК, няма да светва още 200к км.
Never mistake motion for action...
Какво изписва точно на Навито? Проблема е или горното или, че е задръстен. Като прави регенерации не пише нищо никъде, освен ако не е закачен на диагностика. 
Tова ли изписва:

Tова ли изписва:
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Напълнила е и двете банки, трябва да се направи диагностика за да се види защо се е случило това.
Всичко друго е ала бала.
Процеса е обратим и нещата може да се оправят ако се действа на време.
Всичко друго е ала бала.
Процеса е обратим и нещата може да се оправят ако се действа на време.

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
edka_81 написа:Здравейте, днес ми светна това на навито, някакви идеи,от превода разбрах че мога да продължа и че може мощността да спадне.Това регенерация ли може да е?колата е е91 фейслифта 325д.Като я загася изчезва съобщението, след като я настъпва и пак ми се появява.
Прави се диагностика и се вижда колко е пълен. Търсят се причините. Ако има се отстраняват и кодира принудителна регенерация. Ако не се получи, DPF се отстранява хардуерно и софтуерно. Ако не го направиш, освен до спадане на мощността може да се достигне и до скъпи ремонти.
- Nikolay VT
- Потребител
-
- Кара: 330xd avtomat
Здравейте.Преди два месеца имах същия проблем.Смяна на двата термостат и почистване" изпиране" на филтъра.Не карам градско.
6 мнения
• Страница 1 от 1