Монтаж на оригинален парктроник e90
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Razor90
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW G01 X3 M40i
- Мечтае да кара: BMW М3/M5
Монтаж на оригинален парктроник e90
Здравейте колеги,
Не намерих отворена тема за парктрониците и вдигам нова. Колата ми няма никакъв парктроник и искам да монтирам оригинален, който да работи и с навигацията.
Необходимите части са модул, стойка за модула, датчици, кабел за датчиците и кабел за връзка с парктроник модулът. Сигнал генератора доколкото разбрах не е задължителен.
Въпросът ми е от къде да си намеря втория кабел който захранва модулът. Ако не може да се намери такъв, как да си го направя? Не намерих никъде pinout схема на модулът.
Не намерих отворена тема за парктрониците и вдигам нова. Колата ми няма никакъв парктроник и искам да монтирам оригинален, който да работи и с навигацията.
Необходимите части са модул, стойка за модула, датчици, кабел за датчиците и кабел за връзка с парктроник модулът. Сигнал генератора доколкото разбрах не е задължителен.
Въпросът ми е от къде да си намеря втория кабел който захранва модулът. Ако не може да се намери такъв, как да си го направя? Не намерих никъде pinout схема на модулът.

Re: Монтаж на оригинален парктроник e90
Ако имаш буксата най-лесното ще е да си пуснеш четирите кабела. 2-та за CAN Bus-a ги връзваш към най-близките K-CAN кабели, които намериш. Другите два са + и маса.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Razor90
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW G01 X3 M40i
- Мечтае да кара: BMW М3/M5
Re: Монтаж на оригинален парктроник e90
(h)aman написа:Ако имаш буксата най-лесното ще е да си пуснеш четирите кабела. 2-та за CAN Bus-a ги връзваш към най-близките K-CAN кабели, които намериш. Другите два са + и маса.
Благодаря колега!

3 мнения
• Страница 1 от 1