Разсинхронизиране на ключ за Е91
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- gorogeorgiev
- Потребител
-
Разсинхронизиране на ключ за Е91
Здравейте,
Автомобила е Е91, вчера не искаше да запали и реших, че е заради акумулатора. Извадих го занесох го на сервиз, казаха ми , че може да се зареди и го оставих за зареждане.
Днес го взех и го качих, но колата пак не искаше да запали, но вече не работеше централното, проблема със запалването се оказа в имобилайзера сложен от застрахователя, този имобилайзера беше изолиран.
Колата вече пали, когато потегля централното се заключва както обикновено , но от ключа не става.
Някаква идея?
Благодаря предварително !
Автомобила е Е91, вчера не искаше да запали и реших, че е заради акумулатора. Извадих го занесох го на сервиз, казаха ми , че може да се зареди и го оставих за зареждане.
Днес го взех и го качих, но колата пак не искаше да запали, но вече не работеше централното, проблема със запалването се оказа в имобилайзера сложен от застрахователя, този имобилайзера беше изолиран.
Колата вече пали, когато потегля централното се заключва както обикновено , но от ключа не става.
Някаква идея?
Благодаря предварително !
- choio
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 335i n55
- Мечтае да кара: Това, което кара;)
- Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j
Re: Разсинхронизиране на ключ за Е91
Той колегата ти го написа и в другата тема,провери дали ключа ти излъчва,от кой модел ключ имаш,с кейлес или обикновения?...Ако е с кейлес виж дали батерията не е паднала(като волтаж) или да се е разместила,случва ло ми се е.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Разсинхронизиране на ключ за Е91
Проблема или е в ключа, антенен модул или инсталацията на петата врата.
3 мнения
• Страница 1 от 1