Ключове Е91
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Ключове Е91
Здравейте. Потърсих из форума, но не намерих колко са на брой оригиналните ключове, с които идва Е91 след 2010. Някой има ли идея? Някои застрахователи при настъпило събитие "кражба" се заяждат и не изплащат каското, защото колата имала само един ключ.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Ключове Е91
iradeum написа:Здравейте. Потърсих из форума, но не намерих колко са на брой оригиналните ключове, с които идва Е91 след 2010. Някой има ли идея? Някои застрахователи при настъпило събитие "кражба" се заяждат и не изплащат каското, защото колата имала само един ключ.
По принцип ключовете са 2 бр. + един за портмоне, който се ползва с пластмасовия държач който седи в жабката.
А застрахователите могат да се заяждат ако си декларирал повече от един ключ и след кражбата си показал само един.

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
iradeum написа:Здравейте. Потърсих из форума, но не намерих колко са на брой оригиналните ключове, с които идва Е91 след 2010. Някой има ли идея? Някои застрахователи при настъпило събитие "кражба" се заяждат и не изплащат каското, защото колата имала само един ключ.
Поне 2 плюс 1 сервизен. Ако си поръчаш 5, и с 5 ще дойде, но максимум 10.
- stas.dakov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e91 320d
Ако ми умре батерията на ключа после как се оправя (без екстра комфорт). Нали докато седи в колата и се зарежда.
Аз карам предимно само с единия.
- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
stas.dakov написа:Ако ми умре батерията на ключа после как се оправя (без екстра комфорт). Нали докато седи в колата и се зарежда.
Ключа се зарежда ако е във гнездото и колата е на контакт или запалена при други обстоятелства не се зарежда.
- Meidana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F34 LCI
- Мечтае да кара: същото
- Детайли за колата: Estriol blue
vld написа:iradeum написа:Здравейте. Потърсих из форума, но не намерих колко са на брой оригиналните ключове, с които идва Е91 след 2010. Някой има ли идея? Някои застрахователи при настъпило събитие "кражба" се заяждат и не изплащат каското, защото колата имала само един ключ.
По принцип ключовете са 2 бр. + един за портмоне, който се ползва с пластмасовия държач който седи в жабката.
А застрахователите могат да се заяждат ако си декларирал повече от един ключ и след кражбата си показал само един.
Интересно защо стои в жабката сервизния ключ като с него може да се запали колата. Аз моя го махнах от там.
- vld
- Старши ентусиаст
-
Meidana написа:vld написа:iradeum написа:Здравейте. Потърсих из форума, но не намерих колко са на брой оригиналните ключове, с които идва Е91 след 2010. Някой има ли идея? Някои застрахователи при настъпило събитие "кражба" се заяждат и не изплащат каското, защото колата имала само един ключ.
Интересно защо стои в жабката сервизния ключ като с него може да се запали колата. Аз моя го махнах от там.
Там седи само държача за малкия пластмасов ключ, който седи в портфейла например, той затова е направен да се разглобява.

- Meidana
- кандидат ентусиаст
-
Да де ама с тоя държач може да запалиш колата, а с пластмасовия ключ какво се прави идея си нямам.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Не съм пробвал ама ще съм много учуден ако успееш да запалиш с празната кутийка от сервизния ключ..
Sent from my ONE A2003 using Tapatalk
Sent from my ONE A2003 using Tapatalk
- Meidana
- кандидат ентусиаст
-
Пали, само че сервизния ключ трябва да е в държача иначе той не влиза в гнездото.
- vld
- Старши ентусиаст
-
Meidana написа:Да де ама с тоя държач може да запалиш колата, а с пластмасовия ключ какво се прави идея си нямам.
Носиш го в себе си за да си отключиш колата например и да не седи в жабката за да не я открадне някой... Айде стига безсмислици по темата!
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk

- Meidana
- кандидат ентусиаст
-
Е не са безмислици, не се бях сетил че може да отключваш вратата с ключето, а съм сигурен че много хора не знаят че може и колата да палиш със сервизния ключ 

12 мнения
• Страница 1 от 1