e90 с визия на f30
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
e90 с визия на f30
Здравейте колеги,
Бих искал да задам един въпрос може ли на е90 да се сложат фарове от f30. Тъй като ми казаха че ако се сменят двата калника, предният капак и бронята ще стане тъй като купето е едно и също, но тъй като не съм запознат реших да питам дали е така. До колкото знам ако е90 не е фейс лифт за да се направи фейс може и не е проблем но за f30 се опитах да намеря материали но не открих. Благодаря.
Бих искал да задам един въпрос може ли на е90 да се сложат фарове от f30. Тъй като ми казаха че ако се сменят двата калника, предният капак и бронята ще стане тъй като купето е едно и също, но тъй като не съм запознат реших да питам дали е така. До колкото знам ако е90 не е фейс лифт за да се направи фейс може и не е проблем но за f30 се опитах да намеря материали но не открих. Благодаря.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Re: e90 с визия на f30
според мен първо я челосай ,и може да я преобразиш по каско 

- NGneer4eto
- ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d
- Мечтае да кара: по Аутобан
- Детайли за колата: снегорин
И какво? Ще правиш Франкенщайн? Купето на Ф30 е по-дълго със 100 мм, междуосието е по-дълго с 50мм. По-широко е Ф30. Разстоянието от предния колесник до предната броня е с 20мм повече. Разберете се този, който ти го е казал това да ти поеме разноските, ако процедурата не стане. Все пак и в двата случая колата става непродаваема след това. Затова помисли си добре!
- kvasilev76
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 163PS 160,8кс 2006
- Мечтае да кара: Ф10
Може разбира се,какъв е проблема.Може да ги сложиш в багажнила или на задната седалка.Общо взето може да ги сложиш навсякъде където няма да ти пречат.
NGneer4eto написа:И какво? Ще правиш Франкенщайн? Все пак и в двата случая колата става непродаваема след това. Затова помисли си добре!
Незнам дали я има качена във форума, но има е39 направено на f10 в България беше син мат и с благоевградска регистрация. Така че това с колата става непродаваема не му бери грижа колега. Колата си се продаде много много бързо. Писах тук за да видя мнението на хора които имат представа, а не хора които се чудят каква глупост да отговорят. Благодаря!
- bmw_machine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 320dA M47
- Детайли за колата: УНИКАТ!!1
Купи си направо Ф30, защо ще се занимаваш с глупости 

- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
kvasilev76 написа:Може разбира се,какъв е проблема.Може да ги сложиш в багажнила или на задната седалка.Общо взето може да ги сложиш навсякъде където няма да ти пречат.
по-добър отговор няма

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Taruno написа:kvasilev76 написа:Може разбира се,какъв е проблема.Може да ги сложиш в багажнила или на задната седалка.Общо взето може да ги сложиш навсякъде където няма да ти пречат.
по-добър отговор нямати луд ли си човек питаш за ДВЕ различни поколения - та нито една част не съвпада F30ката има съвсем други размери.
Е видял е, че някой е направил 36-ца да прилича на 46-ца и са юруш да сме псевдо гъзари

Последна промяна Dextuar на 02 Яну 2017, 11:56, променена общо 1 път
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
ако толкова наистина си зарибен по тази визия, има такива китайски М4 брони за е90, горе долу става в Англия много са се побъркали по тях.

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- kvasilev76
- младши ентусиаст
-
Darkway написа:NGneer4eto написа:И какво? Ще правиш Франкенщайн? Все пак и в двата случая колата става непродаваема след това. Затова помисли си добре!
Незнам дали я има качена във форума, но има е39 направено на f10 в България беше син мат и с благоевградска регистрация. Така че това с колата става непродаваема не му бери грижа колега. Колата си се продаде много много бързо. Писах тук за да видя мнението на хора които имат представа, а не хора които се чудят каква глупост да отговорят. Благодаря!
Ами щом има такива които се чудят какви глупости да питат що да няма такива които се чудят камви глупости да отговорят.Само се чудя кой ти е удобрил въпроса.Наистина колкото повече поефтинява модела толкова повече абсурди ще се питат във форума.
Благодаря колега. Бронята изглежда много добре определено ми хареса при нас не съм срещал такава трябва да се разровя. Каква и е цената, ако знаеш в Англия и да попитам дали има опция за халогени щом си я виждал или е така както е на снимката само.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Darkway написа:NGneer4eto написа:И какво? Ще правиш Франкенщайн? Все пак и в двата случая колата става непродаваема след това. Затова помисли си добре!
между другото се продаваше няколко месеца това ако е бързо .. някой болен гъзар я взе явно но не трябва да вози никого щото като и видиш салона и ти идва да си прережеш вените

Тогава да питам и аз от е91, може ли х6 да се направи.... баси хората к'ви неща са им в главата. 

- kvasilev76
- младши ентусиаст
-
Ако успееш колега сподели със снимки че аз съм си харесъл i8
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2