Проблем с кормилна рейка на бмв е90

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Проблем с кормилна рейка на бмв е90

Мнение от ozon-t » 24 Сеп 2016, 18:08

Колеги здравейте!Имам проблем с колата и затова искам да ме посъветвате какво да правя!Колата е бмв е90 320д 163к.с. имам я от един месец и ми потропва предницата,така и си я купих!Отидох на майстор да видим какво и се оказа че проблема идва от рейката!Натегнаха я малко и тропането е по-малко вече но все пак го има.Другото лошо е че волана ми стана по тежък с това натягане!Питането ми е дали да рециклирам мойта рейка или да търся друга втора употреба?Благодаря предварително!

Потребител
Аватар
Кара: БМВ

Re: Проблем с кормилна рейка на бмв е90

Мнение от Smaky » 01 Ное 2016, 21:50

Колега аз имам същия проблем с рейката. Тропа яко и незнам кво да правя

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 02 Ное 2016, 11:47

Smaky написа:Колега аз имам същия проблем с рейката. Тропа яко и незнам кво да правя

Е кво да правиш според теб..

1- НОВА
2-Втора ръка
3-Рециклиране
4- по-силна музика
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 330d
Мечтае да кара: по Аутобан
Детайли за колата: снегорин

Мнение от NGneer4eto » 02 Ное 2016, 16:08

ozon-t написа:Колеги здравейте!Имам проблем с колата и затова искам да ме посъветвате какво да правя!Колата е бмв е90 320д 163к.с. имам я от един месец и ми потропва предницата,така и си я купих!Отидох на майстор да видим какво и се оказа че проблема идва от рейката!Натегнаха я малко и тропането е по-малко вече но все пак го има.Другото лошо е че волана ми стана по тежък с това натягане!Питането ми е дали да рециклирам мойта рейка или да търся друга втора употреба?Благодаря предварително!

Колега, рециклирай я! Аз имах същия проблем, когато купих колата (Е46, но хидравличните рейки са на един принцип). Воланът ми се движеше тежко, пукаше и не се центрираше на прав път. Маншонът на единия накрайник се беше скъсал и беше влизала вода в накрайника. Оттам ръжди и т.н. Рециклажът беше 160 лв и вече 2 години карам без никакви проблеми. Ако искаш пиши ми на лично и ще ти кажа къде я пратих. Около 3 рейки съм пращал и с никоя не е имало проблем.
Втора ръка не е добър вариант. Взимал съм на старата ми машина 2-ра употреба рейка и протече след 1 година.

Назад към E90/E91/E92/E93