Ретрофит от TCU 1.5 на Mulf2 high
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- hus0
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91'07 325d
- Мечтае да кара: М3
Ретрофит от TCU 1.5 на Mulf2 high
Колеги искам да си направя ретрофит на MUlf2 high. Модула, кабела за усбто, синята букса и усб/аукс жака съм ги купил. Усб/аукс жака съм го сложил на място и съм свързал буксата за аукса и сега си ми работи. Следва по сложната част. Буксата на TCU модула е бял а на Mulf2 high е син. Като се сменя буксата от белия на синия трябва ли някакво пренареждане или само си местя кабелите от едната букса на другата.
http://www.bimmerforums.com/forum/showt ... ULF-2-HIGH
В тоя линк има снимка на TCU модула от към буксите. Те са 4 на брой но се ползват само 3те. В Mulf2 high модула има място за блутуут антената и усб кабела. Коя от тези букси е за блутут антената. Ще съм ви благодарен за всякаква информация. В нашия форум не намерих по подробна информация за ретрофита. В чуждите форуми намерих малко инфо но нямат много снимков материал и добри обяснения.
http://www.bimmerforums.com/forum/showt ... ULF-2-HIGH
В тоя линк има снимка на TCU модула от към буксите. Те са 4 на брой но се ползват само 3те. В Mulf2 high модула има място за блутуут антената и усб кабела. Коя от тези букси е за блутут антената. Ще съм ви благодарен за всякаква информация. В нашия форум не намерих по подробна информация за ретрофита. В чуждите форуми намерих малко инфо но нямат много снимков материал и добри обяснения.
- hus0
- младши ентусиаст
-
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Ретрофит от TCU 1.5 на Mulf2 high
Вместо да я трием, сложи снимки и дай инфо за особеностите при ретрофита, за да помогнеш на други...
Never mistake motion for action...
- hus0
- младши ентусиаст
-
Re: Ретрофит от TCU 1.5 на Mulf2 high
Ретрофита е мн лесен става за около 4 часа с разглобяването. Всичко с кабелите ми излезе 470лв. В форума писах съобщения на известни лица които ги помолих за помощ и не получих никакво инфо от никой. Добре че знам горе долу английски че се оправих. Който иска по подробна информация може да ми пише. Снимки не съм правил.
4 мнения
• Страница 1 от 1