шум от вакуум помпа
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
шум от вакуум помпа
Здравейте! Имам Е90, с двигател N46B20, 129kc. Чува се виене (шум)от вакуум помпата. Интересувам се рециклира ли се помпата или се сменя с нова и каква цената(ако знаете). Отделно двигателя тресе на празен ход възможно ли е да е от вакуум помпата или няма нищо общо.
- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
Re: шум от вакуум помпа
krasig_k написа:Здравейте! Имам Е90, с двигател N46B20, 129kc. Чува се виене (шум)от вакуум помпата. Интересувам се рециклира ли се помпата или се сменя с нова и каква цената(ако знаете). Отделно двигателя тресе на празен ход възможно ли е да е от вакуум помпата или няма нищо общо.
тресене заради проблем с вакуумите - определено да. За самата помпа - не мога да ти помогна, но при Е60, съм чувал стабилни цифри

Грешки записва ли ? звука, може да е променен заради нарушен вакуум - тоест , може да огледаш маркучите (аз лично съм си ги сменил всичките... за най-сигурно

Не записва грешки. Няма много маркучи, а тези които ги има са с клип. Няма как да се купуват на метър.
- bmw_machine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 320dA M47
- Детайли за колата: УНИКАТ!!1
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
bmw_machine написа:Към 400 кинта: https://www.autopower.bg/%D0%B2%D0%B0%D ... 54962.html
Същата я продявам на 300 кинта........

5 мнения
• Страница 1 от 1