Проблем USB (флашка)
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- stoev01
- Потребител
-
- Кара: E91 320D 177kc
Проблем USB (флашка)
Здравейте колеги. Колата е Е91 2008г с ПроНавигация. Имам изведен вход за USB в подлакътника и когато включа флашка с музика тръгва да свири, мога да превъртам песните от волана и да сменям папки. До тук всичко е ОК. Проблема идва в това че флашката е запаметена на радио честота (87,7) и когато тръгна да пътувам на тази честота обикновено има активни радио станции и те започват да дават смущения на флашката или дори започва да се чува самото радио без флашката и тя става неизползваема, което значи че самата радио станция е с по-силен сигнал. Това ме навява на мисълта, че флашката е монтирана като FM трансмитер (незнам защо). Опитах да променя настройките и да я запаметя на друга честота но без успех. Имам нужда от помощ - как да я запаметя на друга честота или да не дава смущения?
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Re: Проблем USB (флашка)
stoev01 написа:Здравейте колеги. Колата е Е91 2008г с ПроНавигация. Имам изведен вход за USB в подлакътника и когато включа флашка с музика тръгва да свири, мога да превъртам песните от волана и да сменям папки. До тук всичко е ОК. Проблема идва в това че флашката е запаметена на радио честота (87,7) и когато тръгна да пътувам на тази честота обикновено има активни радио станции и те започват да дават смущения на флашката или дори започва да се чува самото радио без флашката и тя става неизползваема, което значи че самата радио станция е с по-силен сигнал. Това ме навява на мисълта, че флашката е монтирана като FM трансмитер (незнам защо). Опитах да променя настройките и да я запаметя на друга честота но без успех. Имам нужда от помощ - как да я запаметя на друга честота или да не дава смущения?
Изтръгни го и го изхвърли тоз ФМ трансмитер. Сложи си mulf2high и нещата ще са наред, всичко друго е компромис.
- dogo_stz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E91 2007 M47
- Мечтае да кара: BMW F3x
Може ли да го снимаш това, много ми е интересно как са направили "интеграцията" 

- stoev01
- Потребител
-
vld написа::shock:
Това ще е някакъв тунинг, каква точно е навигацията CCC или CIC ?
Навигацията е ССС, ако това ще помогне.
- expl0de
- младши ентусиаст
-
- Кара: e92, f30
- Мечтае да кара: M4
По-скоро ще получиш помощ ако пуснеш темата в някой китайски форум за електроника, ако ме разбираш. За няколко стотачки си решаваш проблема радикално.
Виж къде е този трансмитер и му смени честотата на коята предава ,108.0 мисля беше най-свободна,но зависи къде живееш и какви станции има около тебе.
- stoev01
- Потребител
-
dogo_stz написа:Може ли да го снимаш това, много ми е интересно как са направили "интеграцията"
Това е флашката.
2707E91 написа:Виж къде е този трансмитер и му смени честотата на коята предава ,108.0 мисля беше най-свободна,но зависи къде живееш и какви станции има около тебе.
Е там е проблема, че незнам къде е този трансмитер и как да му сменя честотата. Къде да го търся?
Между другото нямам идея и как да вържа този телефон който се вижда към колата(да може звука да минава през колоните).
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- stoev01
- Потребител
-
2707E91 написа:Залагам 10 лева,че е зад врътите на климатроника или някъде около него
Еее тънко ще се размина, само с 10 лв

Имаш предвид врътките на климатроника??? Или по-точно зад управлението на климатроника и самия ССС модул?
- expl0de
- младши ентусиаст
-
- Кара: e92, f30
- Мечтае да кара: M4
Можеш да откачиш маншона на скоростния лост и да видиш дали минават кабели за юсб-то. Като цяло няма откъде другаде да се прекарат без голямо разглобяване при това положение на юсб слота. Проследяваш кабела и го намираш.
- stoev01
- Потребител
-
expl0de написа:Можеш да откачиш маншона на скоростния лост и да видиш дали минават кабели за юсб-то. Като цяло няма откъде другаде да се прекарат без голямо разглобяване при това положение на юсб слота. Проследяваш кабела и го намираш.
Ок мерси. Ще се разглобява в неделя и ще докладвам до къде съм стигнал.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
stoev01 написа:dogo_stz написа:Може ли да го снимаш това, много ми е интересно как са направили "интеграцията"
Това е флашката.2707E91 написа:Виж къде е този трансмитер и му смени честотата на коята предава ,108.0 мисля беше най-свободна,но зависи къде живееш и какви станции има около тебе.
Е там е проблема, че незнам къде е този трансмитер и как да му сменя честотата. Къде да го търся?
Между другото нямам идея и как да вържа този телефон който се вижда към колата(да може звука да минава през колоните).
Лелее, S65!!! Бях го забравил тоя телефон, но мисля, че МП3 не чете, така че за какво ти е да го свързваш?
Иначе може да ползваш AUX -а.
- stoev01
- Потребител
-
dextuar написа:stoev01 написа:dogo_stz написа:Може ли да го снимаш това, много ми е интересно как са направили "интеграцията"
Това е флашката.2707E91 написа:Виж къде е този трансмитер и му смени честотата на коята предава ,108.0 мисля беше най-свободна,но зависи къде живееш и какви станции има около тебе.
Лелее, S65!!! Бях го забравил тоя телефон, но мисля, че МП3 не чете, така че за какво ти е да го свързваш?
Иначе може да ползваш AUX -а.
Не мога да използвам AUX - a, защото има някакъв проблем. Звука се чува само през десните тонколони и не мога да сменям песните от бутоните на волана.
- deniscool@abv.bg
- Потребител
-
През AUX-a няма как да сменяш песни... А това, че се чуват само от едната страна, виж дали кабела ти не е моно.

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2