Омасляване по заден диференциал
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Омасляване по заден диференциал
Здравейте колеги, забелязвам следното омасляване по задния диференциал. Наскоро го погледнах пак и ми се струва че петното продължава и към каретата. Ще снимам пак и ще пусна. Идеи?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- expl0de
- младши ентусиаст
-
- Кара: e92, f30
- Мечтае да кара: M4
Re: Омасляване по заден диференциал
И аз имам, сигурно тече от семеринга на накрайника, нещо е проблемен от тази страна. Като гледам са 2 по 30 лева и няма да е зле да се сменят и да се долее масло.
В момента търся всички уплътнения и семеринги да ги сменям от тази страна. Като ги намеря ще пиша колко струват.
- expl0de
- младши ентусиаст
-
Ще се радвам да споделиш после. В реалоем ги има номерата на частите, ако не си запознат. На този етап не си загубил много масло, щом не е прокапало. Те фабрично ги пълнят повече от максимума.
Ето какво стана. От две места в София не намериха частите по номер на рама и номера по REALOEM. Провериха го на стенд и казаха че е изпуснало много малко, провериха и маслото през пробката. Ще си карам така и ще го следя за течове и още омасляване.
- expl0de
- младши ентусиаст
-
Частите ги има при колегите от платените обяви. 1 семеринг и 1л масло излизат 100 лева. В Аутоплюс могат да ти дадат семеринг на кортеко и масло кастрол, излизат 55 лева. При мен долях лъм 200мл на този теч. Смяната е елементарна и затова заложих на алтернативни части. Нз къде си ходил на 2 места, но щом едни части не могат да ти намерят и то при налични номера...
33117695240 - 1л. масло за заден диференциал
33107505603 - Изходящи семеринги за диференциала.
33117695240 - 1л. масло за заден диференциал
33107505603 - Изходящи семеринги за диференциала.
6 мнения
• Страница 1 от 1