Тресе и играят оборотите, 2а2в 2а2с грешки.
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- expl0de
- младши ентусиаст
-
- Кара: e92, f30
- Мечтае да кара: M4
Тресе и играят оборотите, 2а2в 2а2с грешки.
Здравейте, днес като запалих колата и усетих, че ми играят оборотите и не работи гладко двигателят. при подаване на газ си вървеше добре. Дава ми 4 грешки:
30EA
2AAF
2A2B
2A2C
Първите 2 си ги имам отдавна(над половин година) и не съм имал проблем с колата. Вторите 2 са от днес( или поне по-малко от месец)
Като запаля сутрин тръгва от 1000 1100 оборота и за около 30 секунди падат на 900 или 700(зависи дали работи климатикът) и повече не мърдат. Но от днес си играят между 900 и 1200 дори на загряла кола, а като изключа климатика става по-зле и започва да тресе.
е92 320и е колата. Като четох из нета има предложения от ламбда сонди до инжектори. Свещите са на 2к километра оригинални. Друго не съм пипал по колата.
Ще съм благодарен на всякаква помощ относно причината за грешките.
30EA
2AAF
2A2B
2A2C
Първите 2 си ги имам отдавна(над половин година) и не съм имал проблем с колата. Вторите 2 са от днес( или поне по-малко от месец)
Като запаля сутрин тръгва от 1000 1100 оборота и за около 30 секунди падат на 900 или 700(зависи дали работи климатикът) и повече не мърдат. Но от днес си играят между 900 и 1200 дори на загряла кола, а като изключа климатика става по-зле и започва да тресе.
е92 320и е колата. Като четох из нета има предложения от ламбда сонди до инжектори. Свещите са на 2к километра оригинални. Друго не съм пипал по колата.
Ще съм благодарен на всякаква помощ относно причината за грешките.
- expl0de
- младши ентусиаст
-
- Кара: e92, f30
- Мечтае да кара: M4
Re: Тресе и играят оборотите, 2а2в 2а2с грешки.
Има развитие по темата, след няколко дена главоболия реших да закарам колата на качествена диагностика, поседя няколко часа на слънце и като я запалих да я вкарам в сервиза се беше опрвила сама. Никакви грешки, живите данни в норма и цял ден си карам без проблем. Ще видим занапред дали ще прави магарии.
2 мнения
• Страница 1 от 1