светлини за задна скорост
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- kokakabana
- младши ентусиаст
-
светлини за задна скорост
от няколко дни замених е46 за е91 (2000см 163кс 2006г)неми светват задните светлини по странното е че при вкл. на усилените светлини за мъгла се вкл. задната светлина от дясно не работи и задната чистачка иначе пръска вода. а и не на последно място не ми светят габаритите отпред 

- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
Re: светлини за задна скорост
От това което казваш мисля че имаш проблем със модул за светлените FRM , направи и една диагностика и ще разбереш от къде идва проблема, няма смисъл да се гадае излишно.
Колега закачал ли си я за диагностика? Мисля,е след компютъра всичко, което ти е нужно ще го разбереш.
Иначе честото за колицата!
Иначе честото за колицата!
- Neyko
- Потребител
-
- Кара: е90
И при мен изчезнаха светлините за задна. Проверих снопа с кабели, които са на багажника, но всички са здрави.
На диагностиката показва само проблем в лявата задна светлина. И двете крушки са здрави, проверих датчика и той е здрав. Парктроника и той работи, но има само звуков сигнал, а на дисплея не ми показва колата със сензорите
Според мен проблема остава да е в модула, но нека по компетентните да изкажат своето мнение или колегата ако си е решил проблема той да сподели 
На диагностиката показва само проблем в лявата задна светлина. И двете крушки са здрави, проверих датчика и той е здрав. Парктроника и той работи, но има само звуков сигнал, а на дисплея не ми показва колата със сензорите

4 мнения
• Страница 1 от 1