Проблем с дясното огледало!
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- cokalceto111
- Потребител
-
Проблем с дясното огледало!
Здравейте колеги от около седмица съм собственик на е91 колата е супер много съм доволен за сега от нея надявам се да си остана така и за в бъдеще,та въпроса ми е следния колата е автомат при превключване от D на R дясното огледало ме се наклонява на долу за да виждам бордюри,кашпи и т.н което е доста удобно но е малко прекалено опитах се да го настроя но уви сега като сменям огледалото остава в една и съща позиция ще съм много благодарен ако някой ми каже как да го оправя
- yordan_ichev
- кандидат ентусиаст
-
Re: Проблем с дясното огледало!
Ако знаеш как се регулира и го правиш внимателно, може да е проблем с моторчето - върти ли се, когато натискаш копчето нещо вътре?
Също може да почистиш с контактен спрей пиновете на самото моторче - ПОДРОБНО DIY. Само не ръчкай стъклото на огледалото с отвертка, както са го правили тези
Успех
Също може да почистиш с контактен спрей пиновете на самото моторче - ПОДРОБНО DIY. Само не ръчкай стъклото на огледалото с отвертка, както са го правили тези

Успех
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
cokalceto111 написа:Здравейте колеги от около седмица съм собственик на е91 колата е супер много съм доволен за сега от нея надявам се да си остана така и за в бъдеще,та въпроса ми е следния колата е автомат при превключване от D на R дясното огледало ме се наклонява на долу за да виждам бордюри,кашпи и т.н което е доста удобно но е малко прекалено опитах се да го настроя но уви сега като сменям огледалото остава в една и съща позиция ще съм много благодарен ако някой ми каже как да го оправя
виж копчето с което определяш кое огледало да регулираш да не е в позиция за дясното, трябва да е наляво за да работи тая функция.

- cokalceto111
- Потребител
-
Благодаря за бързите отговори особен на колегата yordan_ichev почистих го и сега всичко е наред мерси
Темата е за триене

Темата е за триене
- yordan_ichev
- кандидат ентусиаст
-
Добре си е темата нека стои за бъдещите поколения 

- Hussyi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320D F31
При мен не се накланя дали е спрян или фабрично я няма тази функция
- katronski_br
- ентусиаст
-
- Кара: с кеф...
- Мечтае да кара: МИГ29
- Детайли за колата: Е90 бензин 129 к.с. 2007.
най вероятно я няма тази функция
В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''
8 мнения
• Страница 1 от 1