Регенерация/проверка на DPF
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- PabloEscobar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW G31 540xd / BMW Z4 E85 3.0si
Регенерация/проверка на DPF
Здравейте!
По какъв начин мога да си проверя доколко е запушен ДПФ-а? Доколкото разбрах от четенето в интернет става чрез кабел, но точно по какъв начин и как мога да активирам функцията за регенерация (да изгори част събралите се сажди)?
Поздрави!
По какъв начин мога да си проверя доколко е запушен ДПФ-а? Доколкото разбрах от четенето в интернет става чрез кабел, но точно по какъв начин и как мога да активирам функцията за регенерация (да изгори част събралите се сажди)?
Поздрави!
- yordan_ichev
- кандидат ентусиаст
-
Re: Регенерация/проверка на DPF
Колега - ето как да провериш кога са били последните регенерации ЦЪК.
Със същата програма може да направиш принудителна регенерация и да направиш тест на налягането при различни обороти на двигателя, който може да сравниш с данните писани от колеги (включително и мен) в една тема за DPF тук във форума - мисля, че беше в темата за Е60.
Със същата програма може да направиш принудителна регенерация и да направиш тест на налягането при различни обороти на двигателя, който може да сравниш с данните писани от колеги (включително и мен) в една тема за DPF тук във форума - мисля, че беше в темата за Е60.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Най-модерния и лесен начин е с BMWHAT app, но аз си проверявам с Rheingold (новия DIS), защото върви на Windows 8.1 без допълнителни филми с нагласянето.
- Airdust
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 530D
- Мечтае да кара: Тротинетка Lime
Taruno написа:Най-модерния и лесен начин е с BMWHAT app, но аз си проверявам с Rheingold (новия DIS), защото върви на Windows 8.1 без допълнителни филми с нагласянето.
Дали ще е удобно да те помоля да пуснеш линкове за програмките колега? Свалих няколко пъти BMWHAT, но все изкарва че е стара версия.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Ами линкове не е хубаво да се пускат така , на лично ще ти ги драсна.
5 мнения
• Страница 1 от 1