е91 2007г. преминаване към фейслифт
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- valerii81
- Потребител
-
- Кара: E 91
- Мечтае да кара: Ф 30
е91 2007г. преминаване към фейслифт
Здравейте,
Наскоро ме удариха и автомобила ми стана преждевремено фейслифт. Та така и така трябва да си я ремонтирам и се чудя дали мога да и сложа фейслифтова предна броня и капак. Автомобила е е91 2007г. и ми предстои да сменям преден капак и предна броня, ляв фар, задна броня, ляв стоп, и т.н. Та идеята ми е дали мога да сложа на моят автомобил фейслифтова предна броня и преден капак? само ме притесняват решетките и халогените отдолу на бронята дали ще съвпаднат със старата ми, защото всичко по нея е здраво.
Ако някой се е сблъсквал с това да не се притеснявя да даде акъл.
Благодаря предварително.
Наскоро ме удариха и автомобила ми стана преждевремено фейслифт. Та така и така трябва да си я ремонтирам и се чудя дали мога да и сложа фейслифтова предна броня и капак. Автомобила е е91 2007г. и ми предстои да сменям преден капак и предна броня, ляв фар, задна броня, ляв стоп, и т.н. Та идеята ми е дали мога да сложа на моят автомобил фейслифтова предна броня и преден капак? само ме притесняват решетките и халогените отдолу на бронята дали ще съвпаднат със старата ми, защото всичко по нея е здраво.
Ако някой се е сблъсквал с това да не се притеснявя да даде акъл.
Благодаря предварително.
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Re: е91 2007г. преминаване към фейслифт
Пиши на колегата boris_k,той е наясно с тази дисциплина. Мисля че се сменяха и преден/заден капак.
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
ако искап стопове фейслифт със сигурност трябва и капака да смениш , отпред мисля че е по лесно , фарове също 

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- valerii81
- Потребител
-
За задния капак е ясно, може по-нататъка. Трябва сега да сменя двете брони и предния капак, но незнам дали ще пасне на старите места.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Всичко ще си пасне, то фаровете пасват и със старата броня и капак, бъбреците искат новия капак и новата броня, за отзад всичко пасва та дори може да работи половин нов стоп половин стар докато вземеш капак .
- valerii81
- Потребител
-
Предстои ми да намера части. Преден капак, предна броня, ляв фар (ксенон) и задна броня. Фейслифт. Някой може ли да ме насочи от къде да намера втора ръка ?
6 мнения
• Страница 1 от 1