следене на ламбда - с какъв софтуер?
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
следене на ламбда - с какъв софтуер?
Привет колеги,
Някой знае ли безплатен софтуер, с който може да се записват показанията на ламбда (примерно във .csv) или още по-добре ако може да чертае графика. Идеалния вариант е ако могат да се вкарат и оборотите на същата времева линия. Ако някой е ползвал VAG-COM - за подобна фунционалност говоря. Ползвам INPA (за да се ориентирате какъв кабел имам), което върши доста прилична работа, но не могат да се правят логове. Мотора е N52.
Благодаря предварително.
Някой знае ли безплатен софтуер, с който може да се записват показанията на ламбда (примерно във .csv) или още по-добре ако може да чертае графика. Идеалния вариант е ако могат да се вкарат и оборотите на същата времева линия. Ако някой е ползвал VAG-COM - за подобна фунционалност говоря. Ползвам INPA (за да се ориентирате какъв кабел имам), което върши доста прилична работа, но не могат да се правят логове. Мотора е N52.
Благодаря предварително.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Re: следене на ламбда - с какъв софтуер?
DIS за по напреднала диагностика.
Благодаря. Голям филм изглежда този DIS, поне на първо четене. Някой подкарвал ли го е на win 8.1? В момента INPA ми е на XP виртуалка.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Колега само ще ти подскажа, че bmw tools 2.12 си върви на 64-битов Windows 7 и 8 и т.н. иначе за DIS ти трябва VMWare
така или иначе имам виртуално XP заради VAG-COM-a и газовия софтуер (не се занимавам професионално, просто имаме различни коли в семейството).
Има дискусия, дали може да се получи този вариант в е36 подфорума:
viewtopic.php?f=8&t=303186&start=105
Има дискусия, дали може да се получи този вариант в е36 подфорума:
viewtopic.php?f=8&t=303186&start=105
5 мнения
• Страница 1 от 1