Станен шум при палене
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Va_sko
- Потребител
-
- Кара: BMW E91
- Мечтае да кара: На две гуми
Станен шум при палене
Здравейте колеги.Имам следния проблем колата е Е91 163 коня.Когато запаля се чува много странен звук нещо като пристръгване на ремък или нещо такова,все едно да въртиш ключа а тя да е запалена.Това се чува само когато върти стартера при палене после си работи нормално.Понеже съм я взел скоро и съм сменил всичко включително и свещите,ремъци и ролки не се сещам какво може да е да не е тръгнал стартера или пък да върти повече от колкото е нужно като натиснеш стар-стоп бутона.Ако някои е имал същия проблем да пише много ще съм му благодарен.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: Станен шум при палене
Може би блокира бендикса и не се връща, след като двигателя запали- ако е това, добре е да го оправиш в близкото бъдеще.
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
zvetiko написа:Може би блокира бендикса и не се връща, след като двигателя запали- ако е това, добре е да го оправиш в близкото бъдеще.
+1 Ревизирай стартера , сумата за ремонт не е кой знае колко голяма

- Va_sko
- Потребител
-
- Кара: BMW E91
- Мечтае да кара: На две гуми
Това ревизиране какво представлява и дали е сигурно че ще се оправи или трябва да налучквам.На сервиз който се занимава със стартери ли трябва да ходя.
- 90e90e
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д
- Мечтае да кара: hibrid
Ако не можеш сам - разбира се че на сервиз! Иначе е добре този който ти пипа колата - да си има познание... Аз бих свалил сам стартера и тогава бих го дал в сервиз - там със сигурност ще го обслужат подобаваща и ще го проверят "ОТ-ДО"
За да спрем да се избиваме по пътищата, трябва да се спре алкохола на мъжете и бензина на жените! Карайте така, че да стигнете!
5 мнения
• Страница 1 от 1