BMW E90 Audio въпрос
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- kiko_x_k
- Потребител
-
- Кара: E90 330d
- Мечтае да кара: Е92 M3
BMW E90 Audio въпрос
Здравеите колеги , предварително се извинявам ако съм сбъркал местоположението на темата но да прощавате нов съм в форума.. Та запитването ми е следното карам Е90 но няма никакво узвочение ... Уж има 2 суббуфера под седалките но въобще не съм доволен . Разрових се в интернет и се запознах малко повече с узвучаването на BMW . Стигнах до извода че моето е BASE audio смисъл няма усилвател и наистина там кадето трябва да е (в лявата част на багажника) няма никои. Може ли някои по добре да ме запознае с това и евентуално какви начини има за да си оправя музиката в колата
.. Благодаря

- kiko_x_k
- Потребител
-
- Кара: E90 330d
- Мечтае да кара: Е92 M3
Re: BMW E90 Audio въпрос
Дали е възможно само да се закачи усилвател към моето стерео и как става 

Нивата на озвучаване при Е9х са три:
- стандартното 4х25 - 2 лентова система с 2 говорителя среди+високи в един в предните врати; 2 ниски под седалките; 2 отзад - общо 6 говорителя. От тази има какво да си недоволен със сигурност
- опция 676 HiFI Professional - 10 говорителя 4х25 + 2х40 - 3 лентова система - 4 среди в предни и задни врати; 4 високи в предни и задни врати; 2 баси под седалките. Тази опция има усилвател и настройка спрямо разновидността на Е9х като звучене. Бих казал, че звучи доста добре за 400 Евро опция
- опция 677 HiFi Professional Logic 7 - (реално Harman Kardon) - 13 говорителя - 2 баса 2х70; 6 среди; 4 високи и 1 централен в предното табло с обща мощност 7х40. Съраунд Logic 7 + еквалайзер. - цена 813 Евро към дилъра - звучи повече от чудесно
Отделно за Е9х има афтърсейлс опция за ъгрейд на Alpine, но цената трябва да провериш.
И остава другата опция лично творение или да я закараш някой да ти подмени музиката.
- стандартното 4х25 - 2 лентова система с 2 говорителя среди+високи в един в предните врати; 2 ниски под седалките; 2 отзад - общо 6 говорителя. От тази има какво да си недоволен със сигурност
- опция 676 HiFI Professional - 10 говорителя 4х25 + 2х40 - 3 лентова система - 4 среди в предни и задни врати; 4 високи в предни и задни врати; 2 баси под седалките. Тази опция има усилвател и настройка спрямо разновидността на Е9х като звучене. Бих казал, че звучи доста добре за 400 Евро опция
- опция 677 HiFi Professional Logic 7 - (реално Harman Kardon) - 13 говорителя - 2 баса 2х70; 6 среди; 4 високи и 1 централен в предното табло с обща мощност 7х40. Съраунд Logic 7 + еквалайзер. - цена 813 Евро към дилъра - звучи повече от чудесно
Отделно за Е9х има афтърсейлс опция за ъгрейд на Alpine, но цената трябва да провериш.
И остава другата опция лично творение или да я закараш някой да ти подмени музиката.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
kiko_x_k написа:Здравеите колеги , предварително се извинявам ако съм сбъркал местоположението на темата но да прощавате нов съм в форума.. Та запитването ми е следното карам Е90 но няма никакво узвочение ... Уж има 2 суббуфера под седалките но въобще не съм доволен . Разрових се в интернет и се запознах малко повече с узвучаването на BMW . Стигнах до извода че моето е BASE audio смисъл няма усилвател и наистина там кадето трябва да е (в лявата част на багажника) няма никои. Може ли някои по добре да ме запознае с това и евентуално какви начини има за да си оправя музиката в колата.. Благодаря
По ВИН намираш с какво озвучаване е излязала колата и намираш липсващия модул. После, ако не си доволен, правиш ъпгрейд.

Never mistake motion for action...
5 мнения
• Страница 1 от 1