Въпрос за е91

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

Потребител
Аватар

Въпрос за е91

Мнение от Jordi_Alba » 18 Окт 2013, 16:26

Здравейте. Първо искам да се извиня ако темата не е на место. Ако прецените я преместете или изтриите.
Та на въпроса. Вече съм горд собственик на е91 2005 г. Досега съм имал само VW и честно да ви кажа нямам никакво понятие от BMW. В следствие на тази причина ще ви досаждам много :-) Като начало искам да попитам какво трябва да сменя при първото обслужване( масла и филтри ясно ). Споделете за всичко, което е хубаво да се смени за да избегна последващи проблеми, като не ми спестявате и най малкия детайл. Наистина както вече споделих нищо не разбирам.

ентусиаст
Аватар
Кара: -ше G20 320d

Re: Въпрос за е91

Мнение от kraska » 20 Окт 2013, 11:17

А с кой двигател си?

Потребител
Аватар

Мнение от Jordi_Alba » 20 Окт 2013, 15:16

kraska написа:А с кой двигател си?

320 D 163 к.с.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320д
Мечтае да кара: hibrid

Мнение от 90e90e » 21 Окт 2013, 7:49

Jordi_Alba написа:Здравейте.... Наистина както вече споделих нищо не разбирам.

Искам да ти кажа първо - честито! щото после ще те критикувам малко...
Колега, за да сме наистина обективни, е нужно да ти подскажем, че целия форум да изчетеш, пак ще има неща за които няма да сме се сетили да ти подскажем... Наблегни на подраздела Е90/Е91/Е92/Е93. Тук ще намериш конкретна информация. Започни по малко да четеш, за да не се натрупва информацията в главата ти... После вече, ако имаш конкретно питане, едва тогава може да питаш тук, за да ти помогнем .... или поне да се опитаме... защото... твоето питане е все и едно да питаш в рибарски форум как се лови риба!

С най добри чувства и на драго сърце ще помагаме!

Късмет на всички!
За да спрем да се избиваме по пътищата, трябва да се спре алкохола на мъжете и бензина на жените! Карайте така, че да стигнете!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 21 Окт 2013, 8:15

Веднъж я отхвърлих тази тема, защото има много изписано точно за този мотор и за типичните за комбитата проблеми. Не мисля, че можем да кажем нещо ново. Ако имаш конкретен проблем с колата, можеш да пуснеш тема за съвет и съответно, за решаването му.
Never mistake motion for action...

Назад към E90/E91/E92/E93