Помощ при покупка на Е90 320d и проверка на км и произход
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Niikoo_1
- младши ентусиаст
-
- Кара: кръгчета
Помощ при покупка на Е90 320d и проверка на км и произход
Здравейте,
мисля да се сдобия на бартер с Е90 320д, колата по VIN излиза производство май 2007-та, продавача твърди, че е на 79хил.км и че била купувана от Дарукар, за което не съм много сигурен
Интересува ме, ако е нов внос кога за последно е влизала в сервиз и дали виждате някакви нередности така на снима по екстериора, фаровете ми се струва, че не са нормалните за Е90 преди фейслифта, но от тези коли не съм се интересувал много много.
Може ли да помоля за съдействие, това са данните на колата.
CA2030TX (номера е нов в никакъв случай не е от 2007ма)
VIN: WBAVC31020VG16637
Пускам и снимка, ако някой има някаква информация за колата ще ми е полезно да я сподели, може и на ЛС.
Също така, ако може да препоръчате нормален сервиз за една бърза проверка.
Предварително благодря на всички отзовали се.
мисля да се сдобия на бартер с Е90 320д, колата по VIN излиза производство май 2007-та, продавача твърди, че е на 79хил.км и че била купувана от Дарукар, за което не съм много сигурен

Интересува ме, ако е нов внос кога за последно е влизала в сервиз и дали виждате някакви нередности така на снима по екстериора, фаровете ми се струва, че не са нормалните за Е90 преди фейслифта, но от тези коли не съм се интересувал много много.
Може ли да помоля за съдействие, това са данните на колата.
CA2030TX (номера е нов в никакъв случай не е от 2007ма)
VIN: WBAVC31020VG16637
Пускам и снимка, ако някой има някаква информация за колата ще ми е полезно да я сподели, може и на ЛС.
Също така, ако може да препоръчате нормален сервиз за една бърза проверка.

Предварително благодря на всички отзовали се.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
Re: Помощ при покупка на Е90 320d и проверка на км и произхо
Колега наи добре отиваш във дарукар и ако е купувана от там ще разбереш много бързо, и разбира се ще разбереш и други неща освен дали е купена от там, км дали са реални и още други. Ако собственика отказва да е закара там значи има нещо нередно.
По вин номера излиза че има такива фарове Xenon Light, ако реши да е закара във дарукар направи и задължителна диагностика. Успех
Пс. По номера които си дал колега излиза че е Production date: 19.05.2007
По вин номера излиза че има такива фарове Xenon Light, ако реши да е закара във дарукар направи и задължителна диагностика. Успех
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Колата излиза доста богата на екстри, отиваш в Дару и я проверяваш.
Ако е изгодна - действай.
Регистрацията е от текущите в София - излизат с ТХ накрая.
Може да я е бартеросал преди това за нещо по-скъпо и сега да търси да вземе още кеш с по-стара кола.. Питай го, хора сме, трябва да си говорим.
Фаровете са си ОЕМ и изглеждат кажи-речи нови..
Ако е изгодна - действай.
Регистрацията е от текущите в София - излизат с ТХ накрая.
Може да я е бартеросал преди това за нещо по-скъпо и сега да търси да вземе още кеш с по-стара кола.. Питай го, хора сме, трябва да си говорим.

Фаровете са си ОЕМ и изглеждат кажи-речи нови..
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
Здрасти колега,
тъй като наскоро и аз се съмнявах за един автомобил, ходих и до Камор, но ми казаха, че щом не е мой, нямат право да ми дадът информация, реших да пробвам един сайт - vin.su, останах доволен. Платих 22лв като сайта ми даде пълната сервизна история (ако има интерес, ще дам линк на ЛС на моя автомобил за пример).
тъй като наскоро и аз се съмнявах за един автомобил, ходих и до Камор, но ми казаха, че щом не е мой, нямат право да ми дадът информация, реших да пробвам един сайт - vin.su, останах доволен. Платих 22лв като сайта ми даде пълната сервизна история (ако има интерес, ще дам линк на ЛС на моя автомобил за пример).
Колега и аз е гледах тази кола но се продаде... Изпуснах е
и какво се оказа вкрайна сметка колата истинска ли е била или поредния фалш

wmalevski написа:Здрасти колега,
Пробвах въпросния сайт.
Взеха ми парите. След 20 минути ми върнаха парите. Това беше. Няма инфо, няма нищо. Добре че поне ми върнаха парите.

Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
На мене ми взеха парите веднага, което е нормално с PayPal, но след 1 работен ден получих информацията за колата си и съм повече от доволен, имам и познат пробвал го с Golf V. Може някакъв временен проблем да е възникнал или пък нещо с VIN-a да не е ок (да е грешен, да нямат информация или знам ли ги).
- kraska
- ентусиаст
-
- Кара: -ше G20 320d
Нямат информация, в офиц. представител ми казаха че ако е от Италия малко вероятно е да е има в системата им. И аз пробвах сайта , и получих отговор след няколко часа с пълната история за моята кола (Швейцарка е).
- kokignatov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 535 xd, e28 520i
awful написа:Колега наи добре отиваш във дарукар и ако е купувана от там ще разбереш много бързо, и разбира се ще разбереш и други неща освен дали е купена от там, км дали са реални и още други. Ако собственика отказва да е закара там значи има нещо нередно.
Колега само в REALOEM ли проверяваш дали дадена екстра е фабрична ( като Xenon) според VIN.
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- DanuteP
- Потребител
-
- Кара: E90
- Мечтае да кара: i8
stankata777 написа:http://www.bmwarchiv.de/vin/
Благодаря за линка, сега погледнах и моята бъдеща придобивка, на която ще се радвам от края на другата седмица. Само дето няма информация за предишен собственик, че е била на полицията(пише го в договора за покупка)...дано са се грижили добре за нея

11 мнения
• Страница 1 от 1