Как си поддържате кожения салон?
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Yovkov
- Потребител
-
- Кара: 330D Black shadow
- Детайли за колата: BMW 320td M-SPORT
Как си поддържате кожения салон?
Колеги чудя се от няколко дни какви препарати да си купя, за да си позачистя кожата и да и предам магазинския блясък, който заслужава. Дайте съвети и споделете опит вие какви препарати ползвате, оригинални БМВ или друга марка, и колко често третирате кожата. 

- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Re: Как си поддържате кожения салон?
препарата за кожа на бмв е супер
иначе хубавия салон не блести, а има свеж матов вид
аз мажа веднъж на месец лятото а зимата веднъж на 2 месеца

- bangelov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, Е90 320d LCI
- Мечтае да кара: M4
- Детайли за колата: MPPSK
+1
Аз ползвам този продукт http://www.salesafter.eu/product_info.php?language=en&info=p36_original-bmw-leder-pflegeset-mit-uv-schutz--250-ml.html&
Има го във всички дилъри, също така като ходих ми предлагаха и пяна, която почиствала, но се спрях на това горе, защото почиства и подхранва кожата.
Аз ползвам този продукт http://www.salesafter.eu/product_info.php?language=en&info=p36_original-bmw-leder-pflegeset-mit-uv-schutz--250-ml.html&
Има го във всички дилъри, също така като ходих ми предлагаха и пяна, която почиствала, но се спрях на това горе, защото почиства и подхранва кожата.
- A-style
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: спокойно
- Мечтае да кара: по хубави български пътища
Чисто и просто - с крем за ръце 

- ZealoT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330i
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
"Здраве"...
И да - резултата е повече от очарователен!
Хубаво е да държите и пуловеризатор...с най-обикновена вода в колата - вечер преди да я заключите - леко напръсквате облегалката и седалката...
Хубаво е да държите и пуловеризатор...с най-обикновена вода в колата - вечер преди да я заключите - леко напръсквате облегалката и седалката...
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Аз ползвам Нивеа и резултатът наистина е доста добър, следващия път ще пробвам и със Здраве, това с пулверизатора не го знаех, ама от довечера и него ще прилагам 

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
Nasko_ написа:Аз ползвам Нивеа и резултатът наистина е доста добър, следващия път ще пробвам и със Здраве, това с пулверизатора не го знаех, ама от довечера и него ще прилагам
Не пробвай със Здраве.
Кремът за ръце Нивеа в синята, метална опаковка, има една съставка, която реално е важна за кожата. Тя е скъпото в крема и за това няма да я намериш в крема за ръце Здраве. Това е важно за запазване на живота на кожата по-дълго време.
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
- A-style
- кандидат ентусиаст
-
ZealoT написа:ха
и къв крем за ръце ползваш ако не е тайна?
Нз

- A-style
- кандидат ентусиаст
-
Dimitroff написа:"Здраве"...
Не е ли вредно да се пръска кожата с вода колега ?( слушъл съм , че била вредна за кожата,без лоши мисли просто да изясним, ако е добре да се пръска дори бих го пробвал ! Тук сме за идеите

- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
Аз ползвам ето това http://www.arexons.it/arexons/cms/prodo ... pelle.html
Много съм доволен почиства, предпазва от износване ,омекотява кожата, мажа е един път във месеца и резултата наистина е много добър, това за предпазването от износване съм го видял при използването му на една кола вече 8 години и кожата е във много добро състояние. Обаче важно е и кои стои над тези седалки че ако е някои матрапазин колкото и да е маже кожата не се ли пази се съсипва бърже.
А крема за ръце си е за ръце, кожата при колите е много по твърда от тази на ръцете и препаратите които са създадени за нея със сигурност имат някоя добавка която я няма във крема за ръце, мнението си е мое и не ангажирам никои .
Много съм доволен почиства, предпазва от износване ,омекотява кожата, мажа е един път във месеца и резултата наистина е много добър, това за предпазването от износване съм го видял при използването му на една кола вече 8 години и кожата е във много добро състояние. Обаче важно е и кои стои над тези седалки че ако е някои матрапазин колкото и да е маже кожата не се ли пази се съсипва бърже.
А крема за ръце си е за ръце, кожата при колите е много по твърда от тази на ръцете и препаратите които са създадени за нея със сигурност имат някоя добавка която я няма във крема за ръце, мнението си е мое и не ангажирам никои .

- Alegron
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ex.E90, pr.E46, fu.?30
Както каза един колега по-горе, кожата ако е лъскава (и аз допълвам) леко намачкана, не е добре 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
JTD написа:Nasko_ написа:Аз ползвам Нивеа и резултатът наистина е доста добър, следващия път ще пробвам и със Здраве, това с пулверизатора не го знаех, ама от довечера и него ще прилагам
Не пробвай със Здраве.
Кремът за ръце Нивеа в синята, метална опаковка, има една съставка, която реално е важна за кожата. Тя е скъпото в крема и за това няма да я намериш в крема за ръце Здраве. Това е важно за запазване на живота на кожата по-дълго време.

Вечната ми опозиция тук във форума

Пробвай веднъж...само веднъж със "Здраве"...после ще си говорим!
П.с. Имам познат, който третира кожата на Е70ка от първият ден, в който я подкара нова - до ден днешен състоянието е като на чисто нов кожен салон!
- ZealoT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330i

Явно ще почна предните седалки със "Здраве" че имам 3-4 кутийки, а за задните ще взема Нивеа и след време ще се види има ли разлика......
2 Hard 4 You
Dimitroff написа:JTD написа:Nasko_ написа:Аз ползвам Нивеа и резултатът наистина е доста добър, следващия път ще пробвам и със Здраве, това с пулверизатора не го знаех, ама от довечера и него ще прилагам
Не пробвай със Здраве.
![]()
Вечната ми опозиция тук във форума![]()
Пробвай веднъж...само веднъж със "Здраве"...после ще си говорим!
П.с. Имам познат, който третира кожата на Е70ка от първият ден, в който я подкара нова - до ден днешен състоянието е като на чисто нов кожен салон!
Съжалявам, че съм се намесил и съм дал някакъв съвет, който не ти харесва.

За напред няма да се намесвам в темите ти, в които си писал, за да не мислиш, че ти правя "опозиция".

И за последно - предполагам не си се интересувал, защо реално крема за ръце е полезен за кожата. Аз никога не слагам нещо на автомобилите си, преди да съм прочел всичко по темата и да съм направил големи проучвания, а да го правя просто защото някой си слагал такъв крем от първия си ден на закупуване на автомобила.
И специално ако имаш интерес, отиди в първия магазин за кремчета, прочети съдържанието им, намери разликата, прочети за липсващата съставка в Здравето и после пак дай мнение.
Това е общодостъпна информация и няма разни конспирации.
Не казвам, че Здравето не става. Казвам, че Нивеата е много по-добра за кожата!
Поздрави.
Трябва да си богат, за да караш BMW!
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3