Питане за смяна на фабрични габарити с LED (е90-2006)
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- BMW trust
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320D E90
- Мечтае да кара: нещо още по-бързо
Питане за смяна на фабрични габарити с LED (е90-2006)
Здравейте колеги, от известно време започнах да се замисля да си сменя фабричните кришки на angel eyes-a, защото не ми допадат много как светят в жълто в момента.
Видях, че предлагат LED крушки които заместват фабричните и не дават грешки при монтаж, някой дали ги е тествал?
Ще се радвам ако споделите какво мислите за тези крушки има ли някакви ядове и светят ли добре както при F30 (снежно бяло).
Ето за този модел говоря:

Видях, че предлагат LED крушки които заместват фабричните и не дават грешки при монтаж, някой дали ги е тествал?
Ще се радвам ако споделите какво мислите за тези крушки има ли някакви ядове и светят ли добре както при F30 (снежно бяло).
Ето за този модел говоря:

- yordan_ichev
- кандидат ентусиаст
-
Re: Питане за смяна на фабрични габарити с LED (е90-2006)
Със сигурност няма да постигнеш ефекта при F30, но поне ще се доближиш до него (светят по-слабо). Гледай да вземеш тякива без баласти преди тях, защото няма къде да се съберат и ще трябва да сложиш баласта при дългите светлини във фара. Този модел на снимката мисля че беше с баласти доста търговци спестяват баластите на снимката. И си приготви време да свалиш гумите и калниците за да стигнеш до тези крушки.
Успех
Успех
- nikolayp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31 320xD LCI
има доста LED крушки, на разнообразни цени. някой, който е слагал такива може ли да даде по конкретна информация 

- yordan_ichev
- кандидат ентусиаст
-
Ето я и конкретна информация:
Втори опит с LED крушки, този път без баласти и по-конкретно тези:

Достъпни в ebay.co.uk http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-E90-E91-10W-CREE-SMD-LED-GEN-3-ANGEL-EYE-MARKER-BULBS-SUPERIOR-QUALITY-/221088014785?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&fits=Plat_Gen%3AE90&hash=item3379df61c1
С доставка от gabco.org и чакане 2 седмици дойдоха - нямам никакви забележки дори са със всички нужни инструменти за смяната (без крик и ключ за гумите де).
Филмче за процедурата: http://www.youtube.com/watch?v=B5lo7pmo9ww
И реално получения резултат с разликата на единия фар фабрична крушка, на другия LED този път на дневна светлина:

Малко кодиране и на автоматични фарове светят само LED светлините, когато стане тъмно се включват късите от датчика. Проблеми с полицията вече 2 седмици и доста километри нямам (да чукна на дърво).
П.С. повтарям да не взимаш такива с баласти.
Успех.

Достъпни в ebay.co.uk http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-E90-E91-10W-CREE-SMD-LED-GEN-3-ANGEL-EYE-MARKER-BULBS-SUPERIOR-QUALITY-/221088014785?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&fits=Plat_Gen%3AE90&hash=item3379df61c1
С доставка от gabco.org и чакане 2 седмици дойдоха - нямам никакви забележки дори са със всички нужни инструменти за смяната (без крик и ключ за гумите де).
Филмче за процедурата: http://www.youtube.com/watch?v=B5lo7pmo9ww
И реално получения резултат с разликата на единия фар фабрична крушка, на другия LED този път на дневна светлина:

Малко кодиране и на автоматични фарове светят само LED светлините, когато стане тъмно се включват късите от датчика. Проблеми с полицията вече 2 седмици и доста километри нямам (да чукна на дърво).
П.С. повтарям да не взимаш такива с баласти.
Успех.
- nikolayp
- кандидат ентусиаст
-
мерси много. изглежда добре 

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
yordan_ichev написа:Ето я и конкретна информация:
.
Нещо не можах да разбера това цена за една крушка ли е или за комплект от два броя?
- Shadowed
- младши ентусиаст
-
- Кара: 992 turbo, G30 540ixdrive.
Huku написа:yordan_ichev написа:Ето я и конкретна информация:
.
Нещо не можах да разбера това цена за една крушка ли е или за комплект от два броя?
Kit supplied securely boxed with 2 x high power 10W CREE Chip LED Markers & Connector.
та, за комплекта е.
Яко става с тези ледове, въпреки че ме кефи и с класическото жълто

- Huku
- ПотенЦял
-
Батки, гледам че има и по 20W.
Тия дали ше паснат:
http://www.ledquotations.com/2-x-20w-dc ... ellow.html
Тия дали ше паснат:
http://www.ledquotations.com/2-x-20w-dc ... ellow.html
- Huku
- ПотенЦял
-
Днес и аз ги смених с 20W и стана супер.
Обаче смяната е супер кисела работа.
Ето малко скапани снимки:
Обаче смяната е супер кисела работа.
Ето малко скапани снимки:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- majstorapetkov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е90
А не светят ли много силно, тия 20 ватовите. Не се виждат ринговете на снимката или е кофти самата снимка.
- Huku
- ПотенЦял
-
majstorapetkov написа:А не светят ли много силно, тия 20 ватовите. Не се виждат ринговете на снимката или е кофти самата снимка.
Снимката е кофти
- nikolayp
- кандидат ентусиаст
-
когато можеш качи и по-добра снимка 
само да питам дали си имат всичко необходимо в комплекта. за жалост ще задържа малко козметичните интервенции след като стадо диви коне ми изкочи на пътя в 3 през ноща и единия го преметнах през колата....

само да питам дали си имат всичко необходимо в комплекта. за жалост ще задържа малко козметичните интервенции след като стадо диви коне ми изкочи на пътя в 3 през ноща и единия го преметнах през колата....
- hpnotic2
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw 320d e90
- Мечтае да кара: m5
За да не пускам нова тема искам да ви попитам в тази.Може ли да ми препоръчате някакви крушки за късите, защото изобщо не ми харесва как осветяват пътя нощем.Преди е90-ката карах 1-2 месеца едно VW.Направо ви казвам разликата в осветяването нощем е от земята до небето(не в буквалния смисъл ;d).Дигнал съм максимално фаровете от възможностите за нагласяне вътре от купето, но пак не ме удовлетворява.Колата е без angel eyes.Какви са ми вариантите ме интересува общо взето ;d
Благодаря предварително.
(отворен съм за мнения и критики ;d)
Благодаря предварително.
(отворен съм за мнения и критики ;d)
- Huku
- ПотенЦял
-
Ето по-добри снимки:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.