Проблем с колани и AIR BAGS
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- denislav_boev
- Потребител
-
Проблем с колани и AIR BAGS
Здравейте колата е Е90 320d LCI
Сутринта запалих колата и ми отчете следната грешка "Restraint systems faulty ! Function of air bags , belt tensioners and belt force limiters faulty .Ensure your seat belt is fastened despite the fault!
То че ще се ходи в сервиза е ясно ама ако някой има представа на какво може да се дължи проблема да не ме мятат в сервиза за някакви скъпоструващи ремонти а решението да е елементарно . Ако някой друг се е сблъсквал с този проблем ще се радвам да сподели
Сутринта запалих колата и ми отчете следната грешка "Restraint systems faulty ! Function of air bags , belt tensioners and belt force limiters faulty .Ensure your seat belt is fastened despite the fault!
То че ще се ходи в сервиза е ясно ама ако някой има представа на какво може да се дължи проблема да не ме мятат в сервиза за някакви скъпоструващи ремонти а решението да е елементарно . Ако някой друг се е сблъсквал с този проблем ще се радвам да сподели
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Re: Проблем с колани и AIR BAGS
въздушни възглавници

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
От много неща може да е на комп показва какво е
на навито винаги пише едно и също :

- 90e90e
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д
- Мечтае да кара: hibrid

denislav_boev написа: " Function of air bags , belt tensioners and belt force limiters faulty!"
Колега, преди да пуснеш темата, прочете ли тази:
viewtopic.php?f=112&t=312676
Идентичен проблем беше дискутиран само преди няколко месеца. Виждам, че ти е първо мнение, но за да пускаш тема е логично да го правиш единствено ако не си намерил отговор във форума. Излишно е да има няколко теми за едно и също нещо и ЗНАЕЩИТЕ (да са живи и здрави) да се повтарят във всяка от темите и да обясняват по няколко пъти едни и същи неща. Най-малкото авторите на подобни теми показват неуважение към всички нас в тоя форум.
Късмет!
За да спрем да се избиваме по пътищата, трябва да се спре алкохола на мъжете и бензина на жените! Карайте така, че да стигнете!
- sa6opetkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е90 320d
аз имам същата грешка от няколко месеца, при мен мисля че е сензомат под пасажерската седалка
- denislav_boev
- Потребител
-
90e90e написа::OT:denislav_boev написа: " Function of air bags , belt tensioners and belt force limiters faulty!"
Колега, преди да пуснеш темата, прочете ли тази:
viewtopic.php?f=112&t=312676
Идентичен проблем беше дискутиран само преди няколко месеца. Виждам, че ти е първо мнение, но за да пускаш тема е логично да го правиш единствено ако не си намерил отговор във форума. Излишно е да има няколко теми за едно и също нещо и ЗНАЕЩИТЕ (да са живи и здрави) да се повтарят във всяка от темите и да обясняват по няколко пъти едни и същи неща. Най-малкото авторите на подобни теми показват неуважение към всички нас в тоя форум.
Късмет!
Благодаря за отговорите на всички. А до колегата търсих в търсачката но наистина нищо не открих ,сигурно защото не съм търсил на кирилица , моя грешка ..
6 мнения
• Страница 1 от 1