Задържа ми волана
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Задържа ми волана
колеги малко за помощ от известно време ми се струва че волана на колата ми се вар ти по трудно и даже някои път ми задържа.това го забелязах след като смених летните гуми с зимни.кажете от какво може да е.огледах рейката за теч и казанчето всичко си е добре няма загуба на течност.
Телефон за връзка: 0887674581
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: Задържа ми волана
HuKoJIa написа:колеги малко за помощ от известно време ми се струва че волана на колата ми се вар ти по трудно и даже някои път ми задържа.това го забелязах след като смених летните гуми с зимни.кажете от какво може да е.огледах рейката за теч и казанчето всичко си е добре няма загуба на течност.
Задържа в крайно положение ли?
При мен е от рейката- но не е хидравличната част,а някой зъб е отишъл и сега си чакам новата рейка

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
колега ми в средно положение качили като завивам на някои завой и ми задържа леко.мисля че не може да се върти волана по трудно от гумите защото то са с дот 06 и имаха много хубав грайфер.трябва да пробвам до крайно положение.
Телефон за връзка: 0887674581
- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
- Кара: Z4M Roadster
Качили?
Определено не трябва да управляваш МПС.

Определено не трябва да управляваш МПС.

- baga
- младши ентусиаст
-
- Кара: e90 320d 163hp 2006
HuKoJIa написа:колега ми в средно положение качили като завивам на някои завой и ми задържа леко.мисля че не може да се върти волана по трудно от гумите защото то са с дот 06 и имаха много хубав грайфер.трябва да пробвам до крайно положение.

5 мнения
• Страница 1 от 1