Странен шум по неравности
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ND1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: The black devil-335i e92
Колеги,като минавам по неравности (които са на вълнички например,или малки дупчици) се чува в купето едно леко скърцане и сякаш е премесено и с странно пукане.Направи ми впечетления,че това от вратите идва ... Това от стъклата ли,от някакви уплътнения ли е .. или ? Не,че е болка за умиране,ами просто искам да знам,нормално ли е това .. ? Иначе като я взех,го нямаше това .. карах я малко по-интензивно по-разбити пътища и .. като се има на предвид,че много внимавам. Благодаря ! 

- Shadowed
- младши ентусиаст
-
- Кара: 992 turbo, G30 540ixdrive.
Re: Странен шум по неравности
ND1 написа:Колеги,като минавам по неравности (които са на вълнички например,или малки дупчици) се чува в купето едно леко скърцане и сякаш е премесено и с странно пукане.Направи ми впечетления,че това от вратите идва ... Това от стъклата ли,от някакви уплътнения ли е .. или ? Не,че е болка за умиране,ами просто искам да знам,нормално ли е това .. ? Иначе като я взех,го нямаше това .. карах я малко по-интензивно по-разбити пътища и .. като се има на предвид,че много внимавам. Благодаря !
Уплътненията на вратите

Най-добър резултат съм постигал с Ленор омекотител за дрехи. Някой от форума преди време беше писал, за това пробвах и съм много доволен - 2/3 месеца грам не скърца!
- Shadowed
- младши ентусиаст
-
GaD написа:Най-добър резултат съм постигал с Ленор омекотител за дрехи. Някой от форума преди време беше писал, за това пробвах и съм много доволен - 2/3 месеца грам не скърца!
Яката работа. Ще пробвам и аз. Някакви специфики? Само на кърпа и после мажеш или разтваряш във вода и мажеш

- Shadowed
- младши ентусиаст
-
GaD написа:Аз слагам на една кърпа и намазвам хубаво уплътненията и готово
Мерси колега. Ще се пробва

- ND1
- кандидат ентусиаст
-
Хах.. благодаря за съветите.Значи купувам препарат и мажа уплътненията по вратите с него и всичко е ток и жица,така ли .. ?
- Shadowed
- младши ентусиаст
-
ND1 написа:Хах.. благодаря за съветите.Значи купувам препарат и мажа уплътненията по вратите с него и всичко е ток и жица,така ли .. ?
Да

- ND1
- кандидат ентусиаст
-
Shadowed написа:ND1 написа:Хах.. благодаря за съветите.Значи купувам препарат и мажа уплътненията по вратите с него и всичко е ток и жица,така ли .. ?
Да
Мерси,ще пробвам и с Ленор по-нататък.. абе тъй тъй са тръгнали ,ако разберат Ленор ще напрвят специален омекотител за уплътненията на тази генерация бмв-та

- bangelov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, Е90 320d LCI
- Мечтае да кара: M4
- Детайли за колата: MPPSK
Подобен проблем имам и аз. При ниска скорост 20-30 km/h и припуква в задната част на колата. Четох в чужди форуми хората казват различни проблеми от сорта че шума е от задните седалки, накладки, уплатнения на вратите, смяна на маслото на диференциала и т.н. Ще пробвам като за начало с намазване на оплатненията дано да се оправи 

- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
- Кара: Z4M Roadster
Shadowed написа:ND1 написа:Хах.. благодаря за съветите.Значи купувам препарат и мажа уплътненията по вратите с него и всичко е ток и жица,така ли .. ?
Да
Не е сигурно. Не винаги е само от уплътненията. При мен проблемът изчезна напълно след като си третирах салона със специален препарат за кожа. От тогава минаха 2-3 месеца и пак взе да поприскърцва...пак ще мажа...то кожата попринцип трябва да се маже поне веднъж в месеца де, не че някой го знае/прави...

- ND1
- кандидат ентусиаст
-
TsvetanVR написа:Shadowed написа:ND1 написа:Хах.. благодаря за съветите.Значи купувам препарат и мажа уплътненията по вратите с него и всичко е ток и жица,така ли .. ?
Да
Не е сигурно. Не винаги е само от уплътненията. При мен проблемът изчезна напълно след като си третирах салона със специален препарат за кожа. От тогава минаха 2-3 месеца и пак взе да поприскърцва...пак ще мажа...то кожата попринцип трябва да се маже поне веднъж в месеца де, не че някой го знае/прави...
Хм... това е интересно.Аз за кожата това го знам и съм си купил препарата от БМВ и я мажа на 2-3 седмици, но явно не е от там Ще намажа уплътненията тези дни да видим как ще е.То по принцип на музика или като си съсредоточен да шофираш или говориш с някой не ти прави впечетление,но все пак ..

- ND1
- кандидат ентусиаст
-
Обърнах бензиностанциите в Стара Загора,но въпросния препарат не можах да намеря никъде... Даже ми казаха в едната бензиностанция,че е изтеглен доста отдавна от пазара.. Сега вариянта ми остава с Ленор или .. ?
- Alegron
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ex.E90, pr.E46, fu.?30
Какъв Ленор? Аз мажа с гуми-пфлеге на Нигрин. Не скърца. Има го в Практикер. Пробвай, нищо не ти коства.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2