Проблем с E90 гори масло!
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с E90 гори масло!
Здравейте колеги ,нов съм във форума и бих се радвал ако някои ми даде мнение по следния проблем:имам E90 320д напоследък започна да гори масло на 1000 км около 0.500 мл ,казаха ми че може да е от филтъра които се намира отгоре на двигателя,над капака на клапаните (нз как се казва на български ,ако трабва ще направя снимки)след смяната му има разлика ,но продължава да пипа масло,от какво може да е ,и как мога да го управия..благодаря предварително
- batzlati
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 530d
- Мечтае да кара: карах почти всичко
Re: Порблем с E90 гори масло!
aerox_man написа:Здравейте колеги ,нов съм във форума и бих се радвал ако някои ми даде мнение по следния проблем:имам E90 320д напоследък започна да гори масло на 1000 км около 0.500 мл ,казаха ми че може да е от филтъра които се намира отгоре на двигателя,над капака на клапаните (нз как се казва на български ,ако трабва ще направя снимки)след смяната му има разлика ,но продължава да пипа масло,от какво може да е ,и как мога да го управия..благодаря предварително
Половин литър масло на 1000км. си е адски много. Вероятно маслото заминава през турбината.
- Shadowed
- младши ентусиаст
-
- Кара: 992 turbo, G30 540ixdrive.
Re: Порблем с E90 гори масло!
Да, виж дали има течове около интеркулера..
Re: Проблем с E90 гори масло!
Като й дадеш газ на място излиза ли някакъв вид пушек от ауспуха?
Примерно нещо от този род - http://www.youtube.com/watch?v=w0Q3i4l_VZ4
Спираш ли в гараж? Демек да може да наблюдаваш за теч на масло от колата. Защото за 1000км /0.5л масло ако е от теч трябва да се види доста добре, че колата тече.
Примерно нещо от този род - http://www.youtube.com/watch?v=w0Q3i4l_VZ4
Спираш ли в гараж? Демек да може да наблюдаваш за теч на масло от колата. Защото за 1000км /0.5л масло ако е от теч трябва да се види доста добре, че колата тече.
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
4 мнения
• Страница 1 от 1