Един въпрос?

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Един въпрос?

Мнение от Nasko_ » 13 Май 2012, 20:34

Здравейте, колеги!

Наскоро си продадох Е46-цата и сега се оглеждам за по-нов автомобил. Хвърлил съм око на Е90 след 01.2009. Харесах си доста коли в немско, обаче искам колата да е с лупи на фаровете. От всички, които видях обаче, само една беше с лупи и тя не ми хареса :(
Имате ли идея, от какво зависи дали колата ще е с лупи на фаровете...или просто както я поръча първият собственик, така? :)
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Re: Един въпрос?

Мнение от vesko06 » 13 Май 2012, 21:34

лупи=ксенон :) Да, това е как я поръчал първият собственик. Може да се оправи след това, но е адски много играчка и финансови средства :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nasko_ » 13 Май 2012, 21:40

vesko06 написа:лупи=ксенон :) Да, това е как я поръчал първият собственик. Може да се оправи след това, но е адски много играчка и финансови средства :)

Ех...няма ли някакъв ретрофит, като за Е46-цата? :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320d 99'

Мнение от bmw_760il » 14 Май 2012, 10:31

Няма невъзможни неща.Потърси за ретрофит в гугала и разпитай хората продаващи коли на части за цените на необходимите неща.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от majstorapetkov » 14 Май 2012, 10:43

Нали знаеш, че няма по- добро от оригиналното. И аз като си продадох Е46 един месец и половина бях без кола докато си намеря това, което искам- ксенон и нави. Трудно го намерих и то на цена доста над тази, която бях приготвил, но ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320d 99'

Мнение от bmw_760il » 14 Май 2012, 11:28

majstorapetkov написа:Нали знаеш, че няма по- добро от оригиналното.

Напълно съм съгласен с теб колега, аз каквото и да ретрофитна по Е46-цата винаги по нещо си личи колкото и усилия да полагам да не е така, но пък и кола с всичко което искаме си е почти мисията невъзможна.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 14 Май 2012, 14:24

Има си ретрофит, но не си заслужава инвестицията :) - т.е. много е скъпо.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E30 сега:E90 N52B25

Мнение от raddy » 14 Май 2012, 14:44

И защо трябва да се мъчиш по трудния начин като е пълно с е90-ки с ксенон :kuku:

Все пак това не е най-уникалната екстра,даже и навито( i - drive-а) в над 75% от обявите вече, го има - така че какво те притеснява :smoke:

И все пак мисля че това е поредната тема да си чешем клавиатурите - ако сериозно си замислил покупката на такъв автомобил,няма да гледаш най-евтините обяви в мобилето и да съдиш по тях за модела - бих те упътил към премиум селекцията на Камор,Дару или който си избереш дилър тук или в Дойчланд...или директно да си я купиш от някои познат....

Peace :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 525d AT

Мнение от Jenerala » 14 Май 2012, 17:21

:yes: :bowdown:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nasko_ » 14 Май 2012, 18:07

raddy написа:И защо трябва да се мъчиш по трудния начин като е пълно с е90-ки с ксенон :kuku:

Все пак това не е най-уникалната екстра,даже и навито( i - drive-а) в над 75% от обявите вече, го има - така че какво те притеснява :smoke:

И все пак мисля че това е поредната тема да си чешем клавиатурите - ако сериозно си замислил покупката на такъв автомобил,няма да гледаш най-евтините обяви в мобилето и да съдиш по тях за модела - бих те упътил към премиум селекцията на Камор,Дару или който си избереш дилър тук или в Дойчланд...или директно да си я купиш от някои познат....

Peace :yes:

Колега...гледам в немското мобиле...и ако за тебе 14 000 евро са най-евтините, за мен не са. Все пак искам да взема нещо до 15 000 евро, което да е възможно по-ново. Пусни в мобилето търсене до 15 000 евро и ми покажи как всяка е с ксенон. На мен не ми е за ксенона, а за лупата на фара. В Бг ги има, но кола от тук няма да си купя повече ;)

bmw_760il написа:
majstorapetkov написа:Нали знаеш, че няма по- добро от оригиналното.

Напълно съм съгласен с теб колега, аз каквото и да ретрофитна по Е46-цата винаги по нещо си личи колкото и усилия да полагам да не е така, но пък и кола с всичко което искаме си е почти мисията невъзможна.

Разбира се, че няма по-хубаво от оригиналното, затова се опитвам и да купя оригинално...но 99% от тези които ми излизат са без :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от raddy » 14 Май 2012, 19:04

Nasko_ написа:Колега...гледам в немското мобиле...и ако за тебе 14 000 евро са най-евтините, за мен не са. Все пак искам да взема нещо до 15 000 евро, което да е възможно по-ново. Пусни в мобилето търсене до 15 000 евро и ми покажи как всяка е с ксенон. На мен не ми е за ксенона, а за лупата на фара. В Бг ги има, но кола от тук няма да си купя повече ;)

Разбира се, че няма по-хубаво от оригиналното, затова се опитвам и да купя оригинално...но 99% от тези които ми излизат са без :)

Ми аз не мога да разбера какво значи "лупа" на фара :roll:
Моля ако е възможно обясни.....
Иначе на пръв прочит в мобиле даде 467 е90 с ксенон
Линка :yes:

Не съм обикалял БМВ дилърите в БГ,но до 30 000 лв според мен можеш да се вредиш за Премиума,не го отписвай...че не винаги в мобилето знаеш на каква "шваба" ще попаднеш - някои анадолец най-вероятно.
Успех все пак :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nasko_ » 14 Май 2012, 20:12

Да, колега, видях линка, но тук нито една от колите не е 2009 :) Дал си търсене от 2006 :) Както и да е :)

А за лупите, просто виж фара на кола с ксенон и същата без, която е с рефлекторен фар:) Опитах се да кача снимки, ама нещо не се получи. Надявам се до седмица да се похваля с нова придобивка...ще търся усилено :)

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 14 Май 2012, 20:48

кат ше ходиш в немско за кола си зимаш 1 чифт Depo и фърляш рефлекторната гад от колата. Пък ксенона си го слагаш тука ако искаш.

Изображение
мисля че за 300 евра си заслужават парите + тва са с LED мигач има и с обикновен.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от raddy » 14 Май 2012, 21:00

Nasko_ написа:Да, колега, видях линка, но тук нито една от колите не е 2009 :) Дал си търсене от 2006 :) Както и да е :)

А за лупите, просто виж фара на кола с ксенон и същата без, която е с рефлекторен фар:) Опитах се да кача снимки, ама нещо не се получи. Надявам се до седмица да се похваля с нова придобивка...ще търся усилено :)

Какво те кара да мислиш е ще намериш свестен фейслифт за толкова пари :roll:

Ти би ли си продал колата само 2 години след като си я купил,като си дал примерно 60-80-100 000 за 30 000 :conf:

Като смених годината останаха 6 след 2009:
линка
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nasko_ » 14 Май 2012, 22:00

Ами нали затова отивам, за да си я огледам на място...аз няма да се хвърля на най-евтината, която намеря...:) Просто има коли, които за тези години са на по 150 000 - 200 000км...затова и цената е такава :) Ако е поддържана както трябва и има пълна история, километрите не ме притесняват :) Може би си задал специални критерии за екстри, защото като дам от 2009 3-та серия ми излизат доста коли...към 70 :)

Точно затова питах, което колегата zBoost е показал :)

Следваща

Назад към E90/E91/E92/E93