Прибират ли се огледалата на е92?
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Прибират ли се огледалата на е92?
става дума за не-електрически огледала на е92, дали някой знае дали всички по подразбиране могат да се прибират или се продават и със статични огледала. Напъвах да прибера едното няколко пъти но не поддава а не смея по-силно, понеже не знам дали няма да ми остане в ръцете.
мерси предварително
мерси предварително
- armagedon_762002
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
Re: Прибират ли се огледалата на е92?
Имах същия проблем(ако така може да се наре4е) с моята е90 ка -пробвах да ги прибра но не искаха ,помислих че ще ги счупя и се отказах.Питах колега и ми каза така с ръка натискаш и се прибират .4есно да ти кажа - не очаквах да искат толкова натиск но наистина се прибраха
armagedon_762002 написа:Имах същия проблем(ако така може да се наре4е) с моята е90 ка -пробвах да ги прибра но не искаха ,помислих че ще ги счупя и се отказах.Питах колега и ми каза така с ръка натискаш и се прибират .4есно да ти кажа - не очаквах да искат толкова натиск но наистина се прибраха
мерси колега, този път натиснах като хората и се прибра огледалото, доволен съм

То май няма кола, на която да не се прибират, по един или друг начин. Даже и на ладите едно време се прибираха 

Не знам колега но специално тези огледала им е много натегната пружината изглежда, натискаш и направо си представяш как го откъртваш още малко 

6 мнения
• Страница 1 от 1