Проблем с отключване на Е91
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- sa6370
- Потребител
-
- Кара: 320D E91 '06
Проблем с отключване на Е91
Здравейте, преди няколко часа се опитах да отключа колата, но не се отключи с копчето, трябваше ръчно да я отворя. След като се прибрах я заключих, и се опитах да я отключа, отново не стана. Забелязах, че при заключването се заключваше само вратата на шофьора, другите оставаха отключени (нали преди заключване светват лампичките, а след заключване изгасват, но при мен след натискане на копчето за заключване, премигване на мигачите и изгасяне на лампичките вратите оставаха отключени) заключих ги ръчно (с натискане на онези неща който излизат от вратите), но след това не мога да ги отключа по никакъв начин, нито с дистанционното, нито с копчето до това за ДТЦ-то, нито чрез дърпане на ръчката за отваряне (която по принцип при заключени врати се дърпа 1 път за отключване и още веднъж за отварянею). Отключвам единствено моята врата, след което я заклячвам с дистанционното. Отакчих акумолатора за минута, но не се оправи. Какъв може да е проблема според Вас?
- sapio
- младши ентусиаст
-
- Кара: бензинояд
Re: Проблем с отключване на Е91
Прочети тук:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 0%BD%D0%BE
Не е много лесен за решаване проблем, но има някой насоки. Има идентични с твоето описания.
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 0%BD%D0%BE
Не е много лесен за решаване проблем, но има някой насоки. Има идентични с твоето описания.
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Бушон,колега!Задължително го смени с 20а,мисля е н.57-прочети постнатия линк!
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- sa6370
- Потребител
-
Цяла сутрин четох в bimmerpost и намерих същото решение, току що се добрах до бушоните (след доста трудности със събирането), но открих че са доста по малки от тези които имам, сега ще купя и ще ги сменя (56 и 57). Единия наистина беше изгорял.
Dimitroff: Изчаквай одобрение на мнението си от модератор - няма нужда от 4 поредни поста!!!
Dimitroff: Изчаквай одобрение на мнението си от модератор - няма нужда от 4 поредни поста!!!
- sa6370
- Потребител
-
Ами извинявай, но не мисля, че е нормално да чакам по 3-4 дена за един отговор. При положение, че имам проблем не е ли нормално да го разреша възможно най-бързо, а не да чакам с дни. Това с одобрението на отговор е най-тъпото нещо което съм срещал във форум. Изключително дразнещо и неприятно е! Гарантирам, че ако се пусне една анкета 90% ще предложат да се изключи.
- armagedon_762002
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
нали знаеш,че е само до 20 тия пост с 2 думи ти трябва о6те 1 одобрено мнение и после отпада 

- kokignatov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 535 xd, e28 520i
sa6370 написа:Ами извинявай, но не мисля, че е нормално да чакам по 3-4 дена за един отговор. При положение, че имам проблем не е ли нормално да го разреша възможно най-бързо, а не да чакам с дни. Това с одобрението на отговор е най-тъпото нещо което съм срещал във форум. Изключително дразнещо и неприятно е! Гарантирам, че ако се пусне една анкета 90% ще предложат да се изключи.
Одобрявам мнението на колегата!
7 мнения
• Страница 1 от 1