Начин да се разбере..........
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
Начин да се разбере..........
Колеги,възможно ли е да се разберат истинските километри на колата,или могат да ги завъртат без да се разбере и ако могат да разберат кои го могат-Дару,Камор или и там не ги хващат?Поздрави!
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Re: Начин да се разбере..........
Писано е по темата - ако тоя дето ги бърника знае какво прави и Аллах не може да ти каже на колко км е колата.
Si non confectus, non reficiat.
- galant
- младши ентусиаст
-
Тц,тц,тц,ясно колега,мерси!Не съм видял да е писано,сори че съм пуснал тема,ама на жена ми братовчед и ме пита и затова.Благодарско и поздрави!
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Zagy е прав!
Ако човека, който е връщал километража знае какво прави...нито по неоторизирани сервизи, нито диагностици на свободна практика, нито Дару/Камор (дилъри), нито даже в Мюнхен могат да какъв е бил реалния километраж.
Ако човека, който е връщал километража знае какво прави...нито по неоторизирани сервизи, нито диагностици на свободна практика, нито Дару/Камор (дилъри), нито даже в Мюнхен могат да какъв е бил реалния километраж.
- galant
- младши ентусиаст
-
Dimitroff написа:Zagy е прав!
Благодаря колега,ще му предам да си отваря очите и това е,ако е читава да я грабва,км тя си ги знае

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
В Камор ми казваха, че могат да разберат, защото не е само километража...
Dimitroff написа:Ако човека, който е връщал километража знае какво прави...нито по неоторизирани сервизи, нито диагностици на свободна практика, нито Дару/Камор (дилъри), нито даже в Мюнхен могат да какъв е бил реалния километраж.
май и обратното е вярно... ако, човека, който проверява, знае къде да гледа, е малко вероятно да не хване лъжата

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
@andro...за жалост не си прав - и да гледаш и да не гледаш - пипани ли са както трябва....само с гледането си оставаш.
Хващал съм е90 и е60 с въртени километражи по несъответствие в датата/километража на смяна на софтуер, но ако не беше пипан софта...няма вариант да видиш.
Те и в Е46 не са само в клометража...но за жалост няма разбиране! (пак казвам - ако са върнати както трябва!)
Хващал съм е90 и е60 с въртени километражи по несъответствие в датата/километража на смяна на софтуер, но ако не беше пипан софта...няма вариант да видиш.
Huku написа:В Камор ми казваха, че могат да разберат, защото не е само километража...
Те и в Е46 не са само в клометража...но за жалост няма разбиране! (пак казвам - ако са върнати както трябва!)
лоша работа, Dimitroff
според мен е много по-добре да знаеш, че колата ти е на 300 реални, отколкото да пише 150 и да не знаеш колко са точно... дори и да са 250 в действителност...

според мен е много по-добре да знаеш, че колата ти е на 300 реални, отколкото да пише 150 и да не знаеш колко са точно... дори и да са 250 в действителност...

- itafraji
- Потребител
-
- Кара: E90 330d
А не може ли да се вземе номера на рамата и да се провери в Камор примерно за 80 лева кога за последно колата е била в оторизиран сервиз и на колко километра е била. За да и важи гаранциата предполагам, че е била редовно обслужвана. Ако по това може да се направи някаква сметка .....
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
По принцип може, ама ако колата е примерно 2005г или 2006г.... извън двете години гаранция са минали достатъчно много, че тая кола да е станала "тъмна Индия"...
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
То затова в БГ не се гледат километрите, а състоянието на интериора - по него много по-точно ще се ориентираш колко са се опитали да те "хлъзнат".
Много ме кефи като видя кола на "оригинални 145000км" и волана е гладък като градински маркуч...

Много ме кефи като видя кола на "оригинални 145000км" и волана е гладък като градински маркуч...

Si non confectus, non reficiat.
колега по точно тука в бг гледат км на автомобилите ни състоянието много малко оценят състоянието всеки вика много км аз карам е90 9 месец 2010 си го взех от германия на 260.000 км сега ми омръзна пуснал съм го да се продава колегите званкат всеки вика е на много км тази кола 273.900 км.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Така е, свиквай... а и ако не се лъжа колата ти е 2005 година, което ще рече 6г... и това има значение за МНОГО хора... 

- maikooo
- младши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
При дизеловите мотори инпа нали показва operating hours или иначе казано моточасове, та по тях горе долу може да хванеш поне дали е въртян с много
Но тези данни дали се пипат и как? 

24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2