новобранец с БМВ
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
новобранец с БМВ
Здравейте,
от няколко дена се мъча да се регистрирам за да се похваля,че съм зад волана на БМВ ама нещо не искаше да ми мине регистрацията.Както и да е де вече е факт.Факт е и новата ми кола, а именно БМВ Е91.И да ви кажа съм доволен много, че намерих колата която исках.Изчетох бая теми тука но пак имам разни въпроси и ще бъда благодарен да помагате.Ама ще покарам някой друг ден да видя ще се появят ли и други питания и тогава.
от няколко дена се мъча да се регистрирам за да се похваля,че съм зад волана на БМВ ама нещо не искаше да ми мине регистрацията.Както и да е де вече е факт.Факт е и новата ми кола, а именно БМВ Е91.И да ви кажа съм доволен много, че намерих колата която исках.Изчетох бая теми тука но пак имам разни въпроси и ще бъда благодарен да помагате.Ама ще покарам някой друг ден да видя ще се появят ли и други питания и тогава.
- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
- Кара: Z4M Roadster
- Bъ3eLa_csl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e12 525
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
- sandi_sandi
- Потребител
-
- Кара: e39
Re: новобранец с БМВ
честито колега безаварийно каране и без срещи с органите на реда.

Благодаря ви!
Искам да ви питам.Гледам на снимки на други коли пише до самото радио Бизнес ли е Професионал ли е?При мене нищо не пише, а екрана ми е от тоя големия.И се чудя че много силно свири тая музика и треска, някъде има скрит суббуфер ли?Също искам да ви попитам дали ако си купя волан от другия модел ще има някакви неразбории и несъответствия да го сменя?А също да ви питам гледам резервна гума няма и гуми рън флет се ползват.Тия простотии със спрейовете работят ли?Друго не се сещам но ще измисля се някоя друга глупост
))).А снимки ще пусна тия дни че да я поизмия и тогава.
Искам да ви питам.Гледам на снимки на други коли пише до самото радио Бизнес ли е Професионал ли е?При мене нищо не пише, а екрана ми е от тоя големия.И се чудя че много силно свири тая музика и треска, някъде има скрит суббуфер ли?Също искам да ви попитам дали ако си купя волан от другия модел ще има някакви неразбории и несъответствия да го сменя?А също да ви питам гледам резервна гума няма и гуми рън флет се ползват.Тия простотии със спрейовете работят ли?Друго не се сещам но ще измисля се някоя друга глупост

- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
sandi_sandi написа:честито колега безаварийно каране и без срещи с органите на реда.![]()
![]()
УСПЕХ!

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
- Denis Petrov
- Потребител
-
- Кара: e90 330i
имаш нискочестотни говорители под предните две седалки.не се чуди от къде ти "треска" 

Denis Petrov написа:имаш нискочестотни говорители под предните две седалки.не се чуди от къде ти "треска"

В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''
- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
Като знам моята как "треска" с по-ниския клас аудио, представям си тая....
Честито
Между другото, при отворен шибедах вади една идея по-нисък и плътен бас (седан е моята), та ако имаш може да пробваш. Може и да си въобразявам де..ама и едно приятелче го забеляза...

Между другото, при отворен шибедах вади една идея по-нисък и плътен бас (седан е моята), та ако имаш може да пробваш. Може и да си въобразявам де..ама и едно приятелче го забеляза...
- sapio
- младши ентусиаст
-
- Кара: бензинояд
teostunt написа: А също да ви питам гледам резервна гума няма и гуми рън флет се ползват.Тия простотии със спрейовете работят ли?
Работят, ако имаш и компресор, щото за да напълниш гумата трябва я спаднеш и после да помпиш!... това го забелязах малко късно и добре, че не ми се е налагало да го ползвам. Щях да се ослушвам по пътя само със спрея. За рън флат гумите не ти трябва такъв спрей. Дори със спаднала гума може да караш известно време. По книга с до 80 км/ч и май беше около 100-тина километра /за разстоянието мога и да греша/. Тук има доста изписано - идеи и възможности. Абонаменти за пътна помощ, гуми-патерици и какви ли още не, за и против рън флат гумите.
Здравейте пак. Дали може да питам колегите които също са с комбита какъв разход им дават техните.Нещо ме съмнява че много харчи тая мойта. На компа показва 10,5-10,9 в града, а извън града още не съм я карал. А не мисля че и давам много газ въобще даже съвсем нормално каране с чат-пат сръчкване.Имам приятели със седани и техните показват градско около 9 и затова се замислих дали комбито не харчи повече или нещо имам частен случай.
- blagun
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 520d / E90 320d
teostunt написа:Здравейте пак. Дали може да питам колегите които също са с комбита какъв разход им дават техните.Нещо ме съмнява че много харчи тая мойта. На компа показва 10,5-10,9 в града, а извън града още не съм я карал. А не мисля че и давам много газ въобще даже съвсем нормално каране с чат-пат сръчкване.Имам приятели със седани и техните показват градско около 9 и затова се замислих дали комбито не харчи повече или нещо имам частен случай.
Аз съм със седан и ми харчи около 9 градско - сега като се затопли.

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2