Чистачки
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Чистачки
Става дума за лелките дето метат улиците... Всъщност не
Става въпрос за това, че трябва да се сменят чистачките, че нещо взеха да замазват...
Случайно попаднах на оферта за Бош аеро туин за 70 кинта и ми казаха, че у дилъро били по 100-ина кинта...
Някой нещо да знае по-подробно (и кви марки има на пазара / кви са оригиналните)?

Става въпрос за това, че трябва да се сменят чистачките, че нещо взеха да замазват...
Случайно попаднах на оферта за Бош аеро туин за 70 кинта и ми казаха, че у дилъро били по 100-ина кинта...
Някой нещо да знае по-подробно (и кви марки има на пазара / кви са оригиналните)?
- blagun
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 520d / E90 320d
Re: Чистачки
61,50лв. е цената на Комплект стъклочистачки VISIOFLEX от сайта, от който си пазарувам. Нямам идея хубави ли са или не 

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
mitaka7 продава аеро туин на 62лв. Аз мисля да си поръчам че и моите се предадоха.
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
начи нема кво да се ходи при дилърите - ми направо в бош 

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Флейме, Флейме.....перата ще сменяш, не чистачките
Иначе, преди 2 години в Дару бяха около 100-120лв., но знам, че на Бош били хубави за по 70 лв. както каза....

Иначе, преди 2 години в Дару бяха около 100-120лв., но знам, че на Бош били хубави за по 70 лв. както каза....
((:BuKcu:)) написа:Флейме, Флейме.....перата ще сменяш, не чистачките![]()

- pkw08
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: от време на време
- Мечтае да кара: всеки ден
Миналата зима това време ги смених в Мкар, 116лв. със задната за Е91 158лв. по памет. Да на Бош са.
Ако си сложиш едни стандартни чистачки за 30 лева от шел или омв каква ще е разликата, няма да чистят добре ли, барзо ще се захабят ли, защо е нужно да давате 3 пъти повече за едно и също ?
ilhano написа:Ако си сложиш едни стандартни чистачки за 30 лева от шел или омв каква ще е разликата, няма да чистят добре ли, барзо ще се захабят ли, защо е нужно да давате 3 пъти повече за едно и също ?
Ти сериозно ли ????

- The^Maniac
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d
Tzveto написа:ilhano написа:Ако си сложиш едни стандартни чистачки за 30 лева от шел или омв каква ще е разликата, няма да чистят добре ли, барзо ще се захабят ли, защо е нужно да давате 3 пъти повече за едно и също ?
Ти сериозно ли ????
Ами да, сериозно. Аз карам с такива чистачки вече година и половина и съм си доволен. Даже не за 30, а за 20 лв. 150 лв за чистачки не са ли адски много?!?
Tzveto написа:ilhano написа:Ако си сложиш едни стандартни чистачки за 30 лева от шел или омв каква ще е разликата, няма да чистят добре ли, барзо ще се захабят ли, защо е нужно да давате 3 пъти повече за едно и също ?
Ти сериозно ли ????
Защо да не е сериозно?Аз карам с чистачки за 15кинта и в сняг не замазват ,а чистят перфектно!

Ти сериозно ли ????
Този въпрос го задавам, тъй като масово се използват чистачки за по 20-30 лева и не съм видял на някой да му замазва, не съм чувал и оплаквания от нови чистачки да замазват, та тъй като не съм купувал чистачки за 80-150 лева и ми е интересно да знам предимствата им от колегите, които са ги ползвали, за да преценя дали да ги дам тези пари.
Не знам дали въобще е възможно да сложиш обикновенни чистачки...
Иначе и аз трябва да сменя мойте след 3 години вярна служба
Иначе и аз трябва да сменя мойте след 3 години вярна служба

30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2