настроика на фарове (ксенон)
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- acata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw F10
- Мечтае да кара: M
настроика на фарове (ксенон)
проблема ми е следния с оригинален ксенон съм нямам копче за настроиване на фаровете във височина това го правят там някъкви датчици на носачите но и при тях няма начин за регулировка та въпросът ми е как да си вдигна фаровете и откъде
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Re: настроика на фарове (ксенон)
На фара има две винтчета, едното се вижда през дупка на калника,а другото което е за височината е някъде по средата. Въртят се шестограм или кръстата отверка. По часовника на дясно се сваля на долу, а на ляво е за вдигане.
Бележи си до къде е сега и го завърти на 3/4 от пълния оборот. Ако не си ги мърдал до сега, това е перфектната настройка. Фабрично са малко ниски, просто в Германия има маркировки и не се налага да си вторачен в пътя в очакване да влезеш в някой кратер.
Бележи си до къде е сега и го завърти на 3/4 от пълния оборот. Ако не си ги мърдал до сега, това е перфектната настройка. Фабрично са малко ниски, просто в Германия има маркировки и не се налага да си вторачен в пътя в очакване да влезеш в някой кратер.
Последна промяна kronos на 04 Ное 2010, 10:53, променена общо 1 път
- acata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw F10
- Мечтае да кара: M
Re: настроика на фарове (ксенон)
мерси колега довечера ще го направя
- Petar Petrov
- Потребител
-
- Кара: BMW E46
- Детайли за колата: 320 i n42 2.2i
Re: настроика на фарове
здравейте аз да попитам моите не са ксенон ама са от английска кола и немога да ги настроя някои да помогне моля.....
4 мнения
• Страница 1 от 1