Бързи въпроси и отговори
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Бързи въпроси и отговори
motofan написа:Колеги, 14 милибара на празен ход и 48-50 на 2000 оборота в нормите ли са? За моя навес иде реч, в момента съм с изгорял датчик за температурата на газовете преди дпф-а и последната регенерация е била преди 4000 км.
ако след тия 4000км е с тия параметри значи е перфектен, сменяй датчика да се регенерира и ще стане като нов!

vld написа:motofan написа:Колеги, 14 милибара на празен ход и 48-50 на 2000 оборота в нормите ли са? За моя навес иде реч, в момента съм с изгорял датчик за температурата на газовете преди дпф-а и последната регенерация е била преди 4000 км.
ако след тия 4000км е с тия параметри значи е перфектен, сменяй датчика да се регенерира и ще стане като нов!
Да след 4000 км са , стойностите ги видях вчера и затова попитах, щото изглеждат в нормите, а мАтора подмина 230к

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Бързи въпроси и отговори
Педа***а работа - на морето са ми тафили капачките и м емблемките. Идеи от къде мога да си купя нови?
Sent from my iPhone using Tapatalk

- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
dextuar написа:Педа***а работа - на морето са ми тафили капачките и м емблемките. Идеи от къде мога да си купя нови?
На мен ми крадат два пъти оригинални нови по 60 лв, и сега купих китайчета дето вече карат няколко месеца и изглеждат добре

Продавалник е твой приятел. Пуснах ти на лично тези, които си взех аз - за момента съм доволен.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
и аз пострадах с капачки и на джанти и на винтилите, пиши на лично на Роби.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
exc написа:Как мога да разбера с кой FRM модул съм? Колата е произведена 03.2008
Като го прочетеш с НСЦ, поне за това се сещам
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
exc написа:Благодаря. А всички кодирания с NCS ли се правят?
Мисля, че за всички Е90/Е60 всички кодирания могат да се направят с NCS. Иначе може и с други програми.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
exc написа:Как мога да разбера с кой FRM модул съм? Колата е произведена 03.2008
FRM II си ако не си фейслифт.
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- The_One1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 320d 177hp
Колеги помагайте..Сутринта като запалих колата и ме изненада едно тресене..сякаш е зима и паля без подгрев. Ходих на диагностика ,но нищо излезе. Трябва да видя корекциите на студен двигател.Към 1 минутка работи така и се оправи.
https://youtu.be/4ypa54EEVJE

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
The_One1 написа:Колеги помагайте..Сутринта като запалих колата и ме изненада едно тресене..сякаш е зима и паля без подгрев. Ходих на диагностика ,но нищо излезе. Трябва да видя корекциите на студен двигател.Към 1 минутка работи така и се оправи.https://youtu.be/4ypa54EEVJE
Ако питаш мен някоя дюза пръска повече гориво,това най-бързо с тест с колбички ще видиш,сега в сервиза при един приятел има една Е60 направо гасне както си работи..
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
- The_One1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 320d 177hp
Не го прави постоянно ,а само при първото палене и след това се оправя. Ако и сложа няква добавка за дюзи дали ще има ефект. Защото зимата ги гледаха дюзите на стенд и нямаха проблеми
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
The_One1 написа:Не го прави постоянно ,а само при първото палене и след това се оправя. Ако и сложа няква добавка за дюзи дали ще има ефект. Защото зимата ги гледаха дюзите на стенд и нямаха проблеми
Филтър гориво сменял ли си....от зимата до сега може да се променят..моите преди 3 години,както колата на студено имаше корекци 0.2/5 на другия ден едната показваше +3 та не е фактор
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
The_One1 написа:Не го прави постоянно ,а само при първото палене и след това се оправя. Ако и сложа няква добавка за дюзи дали ще има ефект. Защото зимата ги гледаха дюзите на стенд и нямаха проблеми
Пробвай с един протек и магистрално каране на по-високи обороти, поне няма да ти навреди