Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional
Atsalov написа:vld написа:Има ли възможност на CIC да ми показва нивото на маслото в мотора?
Въпрос на кодиране ли е или трябва и нещо друго да се добави?
От долу на картера има нивомер
Да но нивомера е различен и не е само до настройка.
Със смяна на нивомера може да се направи така ли?
Друго освен него трябва ли да се подмени?

Здравейте колеги може ли да се сложи навигация на Е90 на която е нямало и колко излиза долу горе
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Може, зависи колко силно я желаеш
Табло, копче за Idrive,пластмасовата лайсна и инсталация за монитор + това да си избереш CCC или CIC (работа не слагам) грубо около 1500

Табло, копче за Idrive,пластмасовата лайсна и инсталация за монитор + това да си избереш CCC или CIC (работа не слагам) грубо около 1500
- swfc
- Потребител
-
- Кара: BMW E91 320i
Здравейте, може ли някой да ми помогне? Имам Е91 2008г. Фейслифт, с голямата навигация. Искам да си ъпдейтна навигацията, но не съм със диск за навигацията. Някой който може да го направи в София?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
След 2000км. из България, включително по малки междуградски пътища, мога да потвърдя, че CIC картите са доста точни и навигацията се справя отлично. Искрени благодарности на Иво за търпението и на Краси за бързата реакция!
Never mistake motion for action...
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Ретрофитвал ли си я?Leon написа:След 2000км. из България, включително по малки междуградски пътища, мога да потвърдя, че CIC картите са доста точни и навигацията се справя отлично. Искрени благодарности на Иво за търпението и на Краси за бързата реакция!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Не е на моята кола, на друга с оригинална навигация ги инсталирахме.
Never mistake motion for action...
- iasend
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31 335xd
- Мечтае да кара: 350xd ;)
- Детайли за колата: F31 335xd
2006 ми е колата с по-старата навигация с диск. От 2 места си купих дискове с карти BMW Proffesional 2016. В България картите са що годе ок (например магистралата Дупница Благоевград я няма, бул. Малинов новата част в Младост също и тн). Но пътувах из европа и там има само големите пътища....само Будапеща я имаше. Видимо и двата диска са записано по малко от половината не съм проверявал точно колко но от България до Дрезден имаше само големите главни пътища и само Будапеща карта на града. Има ли по големи версии на картите и от къде мога да се сдобия с такива предвид че 2 диска купувам и са еднакви.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
iasend написа:2006 ми е колата с по-старата навигация с диск. От 2 места си купих дискове с карти BMW Proffesional 2016. В България картите са що годе ок (например магистралата Дупница Благоевград я няма, бул. Малинов новата част в Младост също и тн). Но пътувах из европа и там има само големите пътища....само Будапеща я имаше. Видимо и двата диска са записано по малко от половината не съм проверявал точно колко но от България до Дрезден имаше само големите главни пътища и само Будапеща карта на града. Има ли по големи версии на картите и от къде мога да се сдобия с такива предвид че 2 диска купувам и са еднакви.
Първо, не купувай дискове, освен от БМВ! Абе и оттам не купувай

Второ, дисковете са 3 / прочети темата/. В зависимост къде се намираш, в тези дискове се съдържа детайлна информация за страната. Например България се намира в диск 3. Там ще е детайлна. В диск 2 също може да я има, но само основните пътища. Затова трябва да се съобразиш кой диск да поставиш, за да имаш детайлни обяснение

ПС: Какви хора има да печелят на хорското незнание...
Здравейте на всички!
Имам навигация CIC PROFESSIONAL имам проблем с Bluetooth-а .Значи когато се connectn-а с bluetooth-а мога да го използвам когато ми звънят и прочие, но когато си пусна музика през телефона то тя не тръгва през колата а си свири на телефона.Някой ако може да ми обясни как точно се прави цялата схема с пускането на музика през bluetooth-a към колата ще му бъда много благодарен!Може би защото съм с Iphone и затова да не иска да тръгне ли не знам.....

Имам навигация CIC PROFESSIONAL имам проблем с Bluetooth-а .Значи когато се connectn-а с bluetooth-а мога да го използвам когато ми звънят и прочие, но когато си пусна музика през телефона то тя не тръгва през колата а си свири на телефона.Някой ако може да ми обясни как точно се прави цялата схема с пускането на музика през bluetooth-a към колата ще му бъда много благодарен!Може би защото съм с Iphone и затова да не иска да тръгне ли не знам.....

Здравейте, имам проблем с навигацията. На екрана ми изписва, че няма диск а всъщност, когато се опитам да вкарам диск не става. Явно проблемът е, че вътре е заседнал диск и не може да излезе. Въпроса ми е, дали може да се оправи това или трябва да се смени модула, и ако може да ми препоръчате някой който може да оправи това.
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
taseve написа:Здравейте на всички!
Имам навигация CIC PROFESSIONAL имам проблем с Bluetooth-а .Значи когато се connectn-а с bluetooth-а мога да го използвам когато ми звънят и прочие, но когато си пусна музика през телефона то тя не тръгва през колата а си свири на телефона.Някой ако може да ми обясни как точно се прави цялата схема с пускането на музика през bluetooth-a към колата ще му бъда много благодарен!Може би защото съм с Iphone и затова да не иска да тръгне ли не знам.....![]()
![]()
![]()
С какъв блутут си, коя година е колата, защо очакваш да ти работи блутут аудио? Колите с комбокс могат да имат блутут аудио.
sherif966 написа:Здравейте, имам проблем с навигацията. На екрана ми изписва, че няма диск а всъщност, когато се опитам да вкарам диск не става. Явно проблемът е, че вътре е заседнал диск и не може да излезе. Въпроса ми е, дали може да се оправи това или трябва да се смени модула, и ако може да ми препоръчате някой който може да оправи това.
Коя година е колата, с каква навигация е и не на последно място от къде си за да те препратим при колега. Такива са въпросите когато не си попълниш информацията в профила а пък искаш да ти се помогне

Всъщност има и втори вариант, да гледаме на стъклената топка(на моята и свършиха батериите) или да хвърляме боб.
Здравейте, с professional nav съм,на е90 от една седмица започна да ми прави проблеми. Както си работи на помощния дисплей ми се изклъчва, като натисна копчето да извадя dvd-то не го вади веднага а след 5-10мин когато си иска...
От Пловдив съм , можете ли да ме насочите към някои който да ми помогне...
Sent from my iPhone using Tapatalk
От Пловдив съм , можете ли да ме насочите към някои който да ми помогне...
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Колегата над твоето мнение 

Ок, Благодаря...!