Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

Потребител
Аватар

Re: Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional

Мнение от AndonNeshev » 24 Мар 2016, 17:25

Колеги,
Каква може да причината да не мога да виждам всички страни от диска?

Потребител
Аватар

Мнение от fromhell_ » 04 Апр 2016, 9:52

fromhell_ написа:ще пиша със сигурност, за резултата, за да съм полезен на другите сблъскали се, защото това е често срещан проблем и не можах да намеря отговор...

пичове, процедурата с "NAVIGATION DVD BLOCKED" е вече мит, нашия колега Орлин(nickname oci), я разби, за което съм му изключително благодарен, спести ми доста главоболия и време, в лицензиран сервиз на марката и доста парички и не само това, колегата прави всичкоооо, просто е УНИКАЛЕН :)

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 04 Апр 2016, 12:30

fromhell_ написа:
fromhell_ написа:ще пиша със сигурност, за резултата, за да съм полезен на другите сблъскали се, защото това е често срещан проблем и не можах да намеря отговор...

пичове, процедурата с "NAVIGATION DVD BLOCKED" е вече мит, нашия колега Орлин(nickname oci), я разби, за което съм му изключително благодарен, спести ми доста главоболия и време, в лицензиран сервиз на марката и доста парички и не само това, колегата прави всичкоооо, просто е УНИКАЛЕН :)

Колега, най-вероятно колегата ти е ресетнал модула с нцс-а или просто с инпата... Иначе и аз имам позитивни отзиви за колегата и го препоръчвам!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F10 530d 12'
Мечтае да кара: G30 530d

Мнение от Taruno » 04 Апр 2016, 14:29

fromhell_ написа:

нито сега нито преди е било мит - това е сервизна функция на Rheingold ISTA D и колега Илко Иванов я беше споделил преди доста години.

Потребител
Аватар

Мнение от ilkata » 11 Апр 2016, 16:45

bmw professional навигация ме позиционира погрешно(в дупница),а аз реално съм в сандански при движение на колата стрелката се движи.Някакви идеи за това грешно позициониране

FC BAYERN
Аватар
Кара: 17' 540 I
Мечтае да кара: Безаварийно

Мнение от ivo1bg » 11 Апр 2016, 19:15

Навигацията ти няма сигнал от сателитите. По всяка вероятност антената се е прецакала или някой кабел не дава контакт. За последно навигацията е работила в Дупница, от където може би е колата и там нещо и се е случило. Сега се движи, защото навигацията ползва датчиците на ABS-а за да знае кога и на къде се движи колата.

Sent from my SM-T705 using Tapatalk 2

Потребител
Аватар

Мнение от ilkata » 18 Апр 2016, 14:21

ОК значи сме за нова антена има някакви китайци за по 30 лв или да си търся оригинална втора употреба????

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко

Мнение от doktorabg » 19 Апр 2016, 21:12

Стига с това купуване, винаги търсите най-лесното!
Провери си кабелите първо.
А относно ABS датчиците, да , може би ги използва за измерване на разстояние когато няма GPS ,но не и за посока!
За посока се използва жироскопната система разработена от Българин специално за BMW преди много години!

Потребител
Аватар

Мнение от fromhell_ » 27 Апр 2016, 10:57

Здравейте колеги,

Има ли вариант бизнес навигацията да изобразява карта, а не стрелки, който да ти показват посоката и ако ДА, какъв е...?

Предварително Благодаря!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от doktorabg » 27 Апр 2016, 14:08

fromhell_ написа:Здравейте колеги,

Има ли вариант бизнес навигацията да изобразява карта, а не стрелки, който да ти показват посоката и ако ДА, какъв е...?

Предварително Благодаря!

Има да.
Слагаш MASK2 и си готов но показва само 2D карта.

Потребител
Аватар

Мнение от fromhell_ » 27 Апр 2016, 15:24

добре де, а с update на бизнес навигацията няма ли да стане, защото моята не е update-ната...?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от doktorabg » 27 Апр 2016, 17:30

fromhell_ написа:добре де, а с update на бизнес навигацията няма ли да стане, защото моята не е update-ната...?

Не.

Потребител
Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: бързо

Мнение от aleks.g » 11 Май 2016, 9:50

Здравейте колеги , от 1 година съм собственик на е91 .. след като търсех кола аз не гледах кой знае колко на екстрите от колкото да попадна на "гледан" двигател имам доста екстри но нямам най-важната .. навигацията .. мисълта ми е има ли начин да сложа оригинална 16:9 навигация .. и знаете ли колко средства ще са ми необходими и дали има смисъл .. Благодаря предварително :dunno: ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: купета

Мнение от vassil_bk » 11 Май 2016, 15:33

aleks.g написа:Здравейте колеги , от 1 година съм собственик на е91 .. след като търсех кола аз не гледах кой знае колко на екстрите от колкото да попадна на "гледан" двигател имам доста екстри но нямам най-важната .. навигацията .. мисълта ми е има ли начин да сложа оригинална 16:9 навигация .. и знаете ли колко средства ще са ми необходими и дали има смисъл .. Благодаря предварително :dunno: ;)
По-добре си намери кола с навигация...
Ето какво ще и причиниш на твоята: http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=611032

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330d. E90 LCI 325d

Мнение от kilima » 20 Май 2016, 16:33

Колеги, как да разбера с кой ъпдейт на картите съм? Навигацията е про , влизам в менюто на версиите и ми излизат само някакви фермани за правата и никъде не мога да разбера от кога е

ПредишнаСледваща

Назад към E90/E91/E92/E93