Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- AndonNeshev
- Потребител
-
Re: Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional
Колеги,
Каква може да причината да не мога да виждам всички страни от диска?
Каква може да причината да не мога да виждам всички страни от диска?
fromhell_ написа:ще пиша със сигурност, за резултата, за да съм полезен на другите сблъскали се, защото това е често срещан проблем и не можах да намеря отговор...
пичове, процедурата с "NAVIGATION DVD BLOCKED" е вече мит, нашия колега Орлин(nickname oci), я разби, за което съм му изключително благодарен, спести ми доста главоболия и време, в лицензиран сервиз на марката и доста парички и не само това, колегата прави всичкоооо, просто е УНИКАЛЕН

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
fromhell_ написа:fromhell_ написа:ще пиша със сигурност, за резултата, за да съм полезен на другите сблъскали се, защото това е често срещан проблем и не можах да намеря отговор...
пичове, процедурата с "NAVIGATION DVD BLOCKED" е вече мит, нашия колега Орлин(nickname oci), я разби, за което съм му изключително благодарен, спести ми доста главоболия и време, в лицензиран сервиз на марката и доста парички и не само това, колегата прави всичкоооо, просто е УНИКАЛЕН
Колега, най-вероятно колегата ти е ресетнал модула с нцс-а или просто с инпата... Иначе и аз имам позитивни отзиви за колегата и го препоръчвам!
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
fromhell_ написа:fromhell_ написа:ще пиша със сигурност, за резултата, за да съм полезен на другите сблъскали се, защото това е често срещан проблем и не можах да намеря отговор...
нито сега нито преди е било мит - това е сервизна функция на Rheingold ISTA D и колега Илко Иванов я беше споделил преди доста години.
bmw professional навигация ме позиционира погрешно(в дупница),а аз реално съм в сандански при движение на колата стрелката се движи.Някакви идеи за това грешно позициониране
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Навигацията ти няма сигнал от сателитите. По всяка вероятност антената се е прецакала или някой кабел не дава контакт. За последно навигацията е работила в Дупница, от където може би е колата и там нещо и се е случило. Сега се движи, защото навигацията ползва датчиците на ABS-а за да знае кога и на къде се движи колата.
Sent from my SM-T705 using Tapatalk 2
Sent from my SM-T705 using Tapatalk 2
ОК значи сме за нова антена има някакви китайци за по 30 лв или да си търся оригинална втора употреба????
- doktorabg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Всичко
Стига с това купуване, винаги търсите най-лесното!
Провери си кабелите първо.
А относно ABS датчиците, да , може би ги използва за измерване на разстояние когато няма GPS ,но не и за посока!
За посока се използва жироскопната система разработена от Българин специално за BMW преди много години!
Провери си кабелите първо.
А относно ABS датчиците, да , може би ги използва за измерване на разстояние когато няма GPS ,но не и за посока!
За посока се използва жироскопната система разработена от Българин специално за BMW преди много години!
Здравейте колеги,
Има ли вариант бизнес навигацията да изобразява карта, а не стрелки, който да ти показват посоката и ако ДА, какъв е...?
Предварително Благодаря!
Има ли вариант бизнес навигацията да изобразява карта, а не стрелки, който да ти показват посоката и ако ДА, какъв е...?
Предварително Благодаря!
- doktorabg
- младши ентусиаст
-
fromhell_ написа:Здравейте колеги,
Предварително Благодаря!
Има да.
Слагаш MASK2 и си готов но показва само 2D карта.
добре де, а с update на бизнес навигацията няма ли да стане, защото моята не е update-ната...?
- doktorabg
- младши ентусиаст
-
fromhell_ написа:добре де, а с update на бизнес навигацията няма ли да стане, защото моята не е update-ната...?
Не.
- aleks.g
- Потребител
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: бързо
Здравейте колеги , от 1 година съм собственик на е91 .. след като търсех кола аз не гледах кой знае колко на екстрите от колкото да попадна на "гледан" двигател имам доста екстри но нямам най-важната .. навигацията .. мисълта ми е има ли начин да сложа оригинална 16:9 навигация .. и знаете ли колко средства ще са ми необходими и дали има смисъл .. Благодаря предварително

- vassil_bk
- младши ентусиаст
-
- Кара: купета
По-добре си намери кола с навигация...aleks.g написа:Здравейте колеги , от 1 година съм собственик на е91 .. след като търсех кола аз не гледах кой знае колко на екстрите от колкото да попадна на "гледан" двигател имам доста екстри но нямам най-важната .. навигацията .. мисълта ми е има ли начин да сложа оригинална 16:9 навигация .. и знаете ли колко средства ще са ми необходими и дали има смисъл .. Благодаря предварително![]()
Ето какво ще и причиниш на твоята: http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=611032
- kilima
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330d. E90 LCI 325d
Колеги, как да разбера с кой ъпдейт на картите съм? Навигацията е про , влизам в менюто на версиите и ми излизат само някакви фермани за правата и никъде не мога да разбера от кога е