Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Re: Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional
smyrfcheto написа:Е да ама на мен защо не ми ги чете. Правя както трябва със имгбърн. Отварям исо файла с програмата записвам го но не ми тръгва. Има ли някъква цака
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Да, трябва ти качествен диск.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
...качествена записвачка и не на последно място качествен четец!
- smyrfcheto
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Совалка
Ами с диака за 2015 нямам проблем чете го всичко точно ама с 2016 нестава. Дисковете са сони и вербатум. Зачосвачката ми е ЛГ.
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Здравейте колеги, имам странен проблем с навигацията. Свалих новата за 2016 от темата, записах 3-те DVD-та и тръгнах да ги слагам. Вкарвам първото DVD и ми изписва да изгася и рестартирам след 5 мин. Правя го, след което вкарвам второ и пак ми излиза тоя надпис. Съответно гася и чакам. След, което обаче пак ми иска 1-вото DVD, след това 2-рото и така до безкрай...3-тото DVD въобще не го отчита
Някой да има идея защо така се получава?
DVD-тата са записвани на 2х на Verbatim...

Phil написа:Здравейте колеги, имам странен проблем с навигацията. Свалих новата за 2016 от темата, записах 3-те DVD-та и тръгнах да ги слагам. Вкарвам първото DVD и ми изписва да изгася и рестартирам след 5 мин. Правя го, след което вкарвам второ и пак ми излиза тоя надпис. Съответно гася и чакам. След, което обаче пак ми иска 1-вото DVD, след това 2-рото и така до безкрай...3-тото DVD въобще не го отчитаНякой да има идея защо така се получава?
Колега , слагаш диска за BG и чакаш без да го вадиш и трябва да тръгне няма смисъл да слагаш 3-те те не се запаметяват слагаш този диск за на където пътуваш
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Самата навигация иска да си направи ъпдейт
Както вече казах 3-тото DVD въобще не го отразява 

- smyrfcheto
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Совалка
Слагаш диска с който иска ъпдейт. Чакаш 5 6 минути на контакт после изгасяш и махаш ключа. Слагаш го и пак на контакт. Задържаш копчето за звука където намаляш и увеличаваш и двете за изваждане на дисковете. Навигацията се рестартира сама. И после като се рестартира и си готов. Слагаш си дисковете и тръгват.
- AndonNeshev
- Потребител
-
Здравейте,
Аз съм с Professional.
Диска Тръгва и върви перфектно, но нещо не мога да се оправя със задаването на дестинация.
За избор на държава ми дава само първите 4-5 и не мога да ги завъртя надоло , стигам само до държавите с Б. България я отварям , но за другите има ли някакъв чалъм ?
Аз съм с Professional.
Диска Тръгва и върви перфектно, но нещо не мога да се оправя със задаването на дестинация.
За избор на държава ми дава само първите 4-5 и не мога да ги завъртя надоло , стигам само до държавите с Б. България я отварям , но за другите има ли някакъв чалъм ?
Здравейте колеги,
Имам нужда от помощ, с BMW business навигация съм и не мога да разбера, това че ми дава някаква грешка "navigation dvd blocked" има ли вътре диск или няма...?
И от къде мога да си запиша диск с навигация за България и Европа...?
Предварително Благодаря!
Имам нужда от помощ, с BMW business навигация съм и не мога да разбера, това че ми дава някаква грешка "navigation dvd blocked" има ли вътре диск или няма...?
И от къде мога да си запиша диск с навигация за България и Европа...?
Предварително Благодаря!
Здравейте,
Изчетох доста вкл. и чужди форуми и никъде не видях, някой да се е справил сам с проблема "NAVIGATION DVD BLOCKED", ще бъда благодарен, ако някой сподели дали е решил проблема сам и как...?
Изчетох доста вкл. и чужди форуми и никъде не видях, някой да се е справил сам с проблема "NAVIGATION DVD BLOCKED", ще бъда благодарен, ако някой сподели дали е решил проблема сам и как...?
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Май до сега никой не се е сблъскал с този проблем. Успя ли да разбереш дали диска ти е в навигацията и е блокирал или проблема е софтуерен?
Sent from my SM-T705 using Tapatalk 2
разбрах, че се води екстра, която дори се заплаща допълнително, прави се, когато колата е предвидена за служебна или рента кар , да не откраднат диска с навигацията и по някакъв начин се влиза в скрито меню(което аз не мога да активирам) и имаш опция: да е заключено и отключено ДВД-то и се въвежда ПИН код за отключване...
а дали е празно, ще разбера скоро, като запиша диск с карти и се опитам да го вкарам...
а дали е празно, ще разбера скоро, като запиша диск с карти и се опитам да го вкарам...
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Ти можеш да вкараш диск и без да записваш нищо на него
.
Щом е такава екстра, отиди при някой дилър да ти я махне. Или при колега с диагностични програми.

Щом е такава екстра, отиди при някой дилър да ти я махне. Или при колега с диагностични програми.
ще пиша със сигурност, за резултата, за да съм полезен на другите сблъскали се, защото това е често срещан проблем и не можах да намеря отговор...
За тези на който още си мислят, че България я няма в Бизнес навигация