Тема 2. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: Тема 2. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Bogat-Beden написа:Мерси за мнението,колега.vvasilev1 написа:Аз лично първата бих я погледнал на 100%. Единствено в тази кола ми липсва подгрева на седалките. В случая липсата на дпф е огромно предимство.
Sent from my F3111 using Tapatalk
Да,няма подгрев и печка,но има ксенон и хладилна жабка.
Втората пък няма ксенон,но има печка и навигация (ако не греша,неизползваема за Бг).
Дпф предпочитам или да няма заводско,или ако има-да е работещ и да не ми се налага да го премахвам.
Още повече,че може да се наложи да се регистрира колата в чужбина..
П.С. Изтрих си лиричните отклонения,не трябваше да влизам в тон ,не виждам полза,още веднъж се извинявам на страничните наблюдатели![]()
Нека да поясня за себе си (за други не мога да отговарям)-не търся екстри,не търся безупречно състояние от 10+ годишна кола. Финансово съм подготвен за евентуален изненадващ ремонт 1-3к лева (изключвам обслужване и другите задължителни разходи по поддръжката-каско,данъци,гуми и т.н..).Психически не знам доколко,няма да ми е приятно със сигурност,но наистина си го има момента с късмета-малко или много![]()
П.С. 2 -Мерси и на ГабриелGqbriel написа: - едно не разбирам.
Има хубаво изглеждаща кола - отивайте и гледайте...по интернета не става.
На около 200 км от Варна съм (където е първата) и на 300 от София-където е втората Това в едната посока:winky:
Има наистина компетентни хора тук и биха ме отказали лесно или пък бих бил доста по-спокоен
Това са и ОЕМ екстрите.
CY Lt/aly Wheels Star Spoke 158 Lm Raeder Sternspeiche 158
205 Automatic Transmission Automatic Getriebe
226 Sports Suspension Settings Sportliche Fahrwerksabstimmung
249 Multi-function For Steering Wheel Multifunktion Fuer Lenkrad
255 Sports Leather Steering Wheel Sport-lederlenkrad
321 Exterior Parts In Body Color Exterieurumfaenge In Wagenfarbe
4AD Interior Alum. Lengthwise Fine Interieurl. Alu. Laengsschliff Fein
4AE Armrest Front Retractable Armauflage Vorne Verschiebbar
402 Panorama Glass Roof Panorama Glasdach
441 Smokers Package Raucherpaket
481 Sport Seats F Driver/front Passenger Sportsitze Fuer Fahrer/beifahrer
502 Headlight Washer System Scheinwerfer-waschanlage
520 Foglights Nebelscheinwerfer
522 Xenon Light Xenon-licht
534 Automatic Air Conditioning Klimaautomatik
563 Lights Package Lichtpaket
7AP Dynamic + Advantage Package Paket Dynamic + Advantage
8SB Country Spec. Release Of Telematic Laenderspez. Telematikfreisch.
8SP Cop Control Cop Steuerung
855 Language Version Italian Sprachversion Italienisch
863 Europe/dealer Directory Service Kontakt-flyer Europa
884 Italian / On-board Documentation Italienisch / Bordliteratur
998 Control Of The Launch Internal Demands Anlaufsteuerung Interne Bedarfe
ПС: абе кво ви става ,къв е тоя безумен коментар - М волана бил саден,ще ме извинявате ама вие в час ли сте(без да се обиждате)?Някой е отделил 300+ лв за М волан да му е готино и това е негативно...значи аз съм идиот защото сложих М волан с пера които функционират - ебати балъка съм явно,директно колата ми не става

пс към автора:2 НАЙ-ЗДРАВОТО ми БМВ го купих точно от Варна,колата беше безумно запазена и за близо 180 000(160 от които със сериозен ремап) км смених една демпферна шайба и това беше всичко,колата още се кара всеки ден и няма нито един проблем.Харесахме я от мобилето,вярно цената и не беше малка за пазара тогава,но уговорих мой роднина да я погледне само дали е здрава на външен вид и дали работи добре,на другия ден с жена ми в автобусчето и какъвто ни късмета,ако е нашата се прибираме с нея,ако не - разхождаме се във Варна и се прибираме,беше точно по това време - студ студ и едни дълги часове в автобус а аз мразя автобуси.
Та не трябва това да те спира,да всеки иска да му е на дупето ама понякога се разкарваш,сегашната пак от обява си я харесах вярно имах пълна история пред мен с документацията,резервирах си самолетен билет и айде,можеше да се откажа на място и тогава не са едни 200км а 2000км,които пък бяха в последствие едни от най-приятните км изминати с кола и усмивка докато се прибрах в БГ без да спирам 14 часа (поне не за повече от 15мин на почивка) таа правиш жертви или просто поемаш инициатива.Не че тази е най най най но все пак
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
писах го към екстрите ,четете ми внимателно мнението .. и без това колата има 3-4 екстри на кръст ,едната е м-волан като отбелязах че е саден което е очевидно и без вин
- ma6inatora
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39
- Детайли за колата: 520I 150hp
Здравейте колеги.
Искам да попитам тази кола някой ходил ли е да я гледа?
Също така заслужава ли си или е поредната напудрена бръкма?
Има ли следи от удари?
Мерси предварително.
http://m.mobile.bg/details/11469460549310046
Има ли следи от удари?
Мерси предварително.
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
ma6inatora написа:http://m.mobile.bg/details/11469460549310046
За сефте виждам такъв волан на е90, 3-ка

За мен за гола като пушка кола ми се струва много скъпа, така че поне от тази гледна точка, може и да е на реални км

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Bexim написа:ma6inatora написа:http://m.mobile.bg/details/11469460549310046
За сефте виждам такъв волан на е90, 3-ка.. По принцип е от 1-ца, ама не мога да съм на 100% сигурен, нека и колегите кажат..
За мен за гола като пушка кола ми се струва много скъпа, така че поне от тази гледна точка, може и да е на реални кмама няма гаранция, проверяват се..
Не е на Е90 1000%....мен хич не ми харесва,съвет към бъдещите собственици,отворете малко бюджета за кола с някоя друга екстра да ви е хубаво в нея в противен случай просот взимате един "по-модерен" дизайн на автомобил и до там..
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Волана е от 1ничка, 100%, катоф нищо на оригиналния да му е гръмнал бега и да са сложили, каквото са намерили.
П.с. автопилот без мултиволан съществува ли въобще, миля че са задължителна комбинация ?
П.с. автопилот без мултиволан съществува ли въобще, миля че са задължителна комбинация ?
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Ти остави, че няма екстри, ама е и скъпа...
Така преди време като си взех 316-ката, е46 (беше за бащата).. Точно със същата надежда - че като е постна и скъпа, и я взимам от ЖЕНА, поне е читава.
Жената като гледаш на огледа, мила, скромна...
А какво се оказа - ТЯ беше върнала километрите и толкоз елементарна, да не кажа друго - даде ми и сервизната история та точно срещу нейното име - веднъж 200К, после 86К.. Съответно като я попитах на огледа - ``ами не знам, сигурно са повече, ама аз така съм я взела..``
Не знам, но за мен такива хора са мега боклуци. Айде търговците го правят по презумция, но точно за това предпочитам от частно лице да си взема кола.
Каквото и да съм имал на кола, винаги съм го казвал като съм я продавал..
За какво трябва да ме псуват другите след това.. За 3-4-500 или 1000 лв, е няма смисъл..
Така преди време като си взех 316-ката, е46 (беше за бащата).. Точно със същата надежда - че като е постна и скъпа, и я взимам от ЖЕНА, поне е читава.
Жената като гледаш на огледа, мила, скромна...
А какво се оказа - ТЯ беше върнала километрите и толкоз елементарна, да не кажа друго - даде ми и сервизната история та точно срещу нейното име - веднъж 200К, после 86К.. Съответно като я попитах на огледа - ``ами не знам, сигурно са повече, ама аз така съм я взела..``
Не знам, но за мен такива хора са мега боклуци. Айде търговците го правят по презумция, но точно за това предпочитам от частно лице да си взема кола.
Каквото и да съм имал на кола, винаги съм го казвал като съм я продавал..
За какво трябва да ме псуват другите след това.. За 3-4-500 или 1000 лв, е няма смисъл..

FREE SPIRIT
ma6inatora написа:Здравейте колеги.
Има ли следи от удари?
Мерси предварително.
Освен всичко гореизброено, колата е с броня с пръскалки и халогенни фарове. В комбинацията с различния волан, може да е имала някакъв удар отпред. Което не значи автоматично, че е за боклука, или че задължително е така.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Taruno написа:Волана е от 1ничка, 100%, катоф нищо на оригиналния да му е гръмнал бега и да са сложили, каквото са намерили.

Едното няма общо с другото,само при Е46 е така и мисля Ф сериите ..при Е90 автопилота се активира независимо от волана.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Gqbriel написа:Taruno написа:Волана е от 1ничка, 100%, катоф нищо на оригиналния да му е гръмнал бега и да са сложили, каквото са намерили.
![]()
Едното няма общо с другото,само при Е46 е така и мисля Ф сериите ..при Е90 автопилота се активира независимо от волана.
Колегата май имаше предвид заради лентовия кабел
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
dextuar написа:Gqbriel написа:Taruno написа:Волана е от 1ничка, 100%, катоф нищо на оригиналния да му е гръмнал бега и да са сложили, каквото са намерили.
![]()
Колегата май имаше предвид заради лентовия кабел
Лентовия няма връзка с автопилота при Е9х.
Има връзка с бега, мултифункцията и клаксона.

- ma6inatora
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39
- Детайли за колата: 520I 150hp
Благодаря колеги,и според мен различния волан ме кара на мисълта че е удряна,въпросът е колко сериозни са пораженията?
В този ценови клас какви екстри трябва да има?Тази е с климатроник,преден заден парктроник,панорамен покрив,няма кожа и навигация.

- Taruno
- старши ентусиаст
-
Gqbriel написа:Taruno написа:Волана е от 1ничка, 100%, катоф нищо на оригиналния да му е гръмнал бега и да са сложили, каквото са намерили.
![]()
Имах предвид фабрично ако поръчах авто не е задължително с мулти волан. Знам ,че няма нищо общо с активирането те са отделни екстри във VO.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Taruno написа:Gqbriel написа:Taruno написа:Волана е от 1ничка, 100%, катоф нищо на оригиналния да му е гръмнал бега и да са сложили, каквото са намерили.
![]()
Имах предвид фабрично ако поръчах авто не е задължително с мулти волан. Знам ,че няма нищо общо с активирането те са отделни екстри във VO.
"автопилот без мултиволан съществува ли въобще, миля че са задължителна комбинация ?' - това няма общо с последното,което си написал,не те разбирам въобще,както и да е Авто Пилот и Мулти Волан са отделни неща.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
Идеята ми е като влезнеш в конфигуратора на БМВ - фабрично като поръчаш автопилот мисля, че ти добавяше задължително мулти волан (обратното не е задължително) та това ми е въпроса. По-ясно не мога да го напиша.