Бързи въпроси и отговори
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: Бързи въпроси и отговори
Да това е различно,обаче не мога да им хвана спатиите на тея табла..знам,че за моята има 3 различни...представям си колко още са 

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- kvasilev76
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 163PS 160,8кс 2006
- Мечтае да кара: Ф10
Колата е на 100% реални километри(по фактури и сервизна история )Имам фактура от БМВ Милано за сменено турбо на 132000км 4месеца преди да я купя аз ожулена от край до край от лявата страна.След това километрите са си мои.Та може би проблема е в видовете табла както коментират колегите.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Може ли някой да ме насочи какви точно са тези грешки? Нещо с акумулатора? Преди да влезе в сервиза за опряване на задния калник ги нямаше...
Sent from my iPhone using Tapatalk
- azata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 2.0d
2707E91 написа:Аз сефте виждам такова орязано като 1вото на снимката
На моята е същото.Чак сега от коментарите на колегите разбирам,че има и в други варианти и не мога да разбера защо е така.
Любовта на мъжа минавала през стомаха...Голяма заблуда!!! Няма мъж,който да не държи частица от BMW в сърцето си...
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
dextuar написа:
Може ли някой да ме насочи какви точно са тези грешки? Нещо с акумулатора? Преди да влезе в сервиза за опряване на задния калник ги нямаше...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Страница 8 - общо взето след зареждане,презареждане,състояние на Акумулатора..тука е обяснено подробно какво е
http://www.shrani.si/f/3d/3J/BP0gtSu/1/e90-voltage-supply--bus-.pdf
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Gqbriel написа:Huku написа:Gqbriel написа:Huku написа:Едната крушка на задния номер не бачка - не е изгоряла, буксата и жиците(+тези при пантата) са ок. Бях сложил LED крушки и даваше грешка от време на време. Върнах стоковите, не показва вече грешка но пак не свети. Четох някъде, че лайт модула спирал тока където види зор и се натрупат грешки, но как така само едната не работи![]()
Ники пуска ли си някой софт да гледаш дали има грешка в лайт модула?
Не съм, всички са много заети...
Не всички
Като пуснах една жица от работещия плафон се оправиха нещата

azata написа:2707E91 написа:Аз сефте виждам такова орязано като 1вото на снимката
На моята е същото.Чак сега от коментарите на колегите разбирам,че има и в други варианти и не мога да разбера защо е така.
Моето е по различно и от 2те на снимката,има и още едно на което светят ореолите около скоростомера и оборотомера ,те са на фейсовите и са с по-разграфени.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
2707E91 написа:azata написа:2707E91 написа:Аз сефте виждам такова орязано като 1вото на снимката
Моето е по различно и от 2те на снимката,има и още едно на което светят ореолите около скоростомера и оборотомера ,те са на фейсовите и са с по-разграфени.
Следващия въпрос,колко са с 6цил и колко с 4цил с тези табла и друго интересно ,кой е с Idrive и кой не...
Тук има доооста ,за таблата не Е90 http://www.shrani.si/f/3K/oQ/2K4i1eeI/e9020driver20information.pdf
- FE LIPE
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 320i 150 к.с. N46B20B
- Детайли за колата: arctic metallic
Хубаво педеефче(това за таблата) ,има полезна информация,мерси Gqbriel 

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Gqbriel написа:Имам много тъп въпрос,който ме побърква обаче,исках да си оправя фаровете,височината се мести и я виждам ,направих си я както трябва,но наляво/надясно въртя другите врътки ама нищо не се вижда да се мести и на 2та фара,колко и на къде трябва да въртя за да може шофьорския да отиде надясно както така и пасажерския да мине надясно,в момента дългите ми не светят въобще както трябва а късите не са в правилната позиция...колкото и да въртя не виждам нищо да се случва на 2та фара
Някой по моя проблем?
А как стой въпроса със смяната на таблото (скоростомер и оборотомер),примерно ако сложа от фейс или такова разграфено до 280
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
2707E91 написа:А как стой въпроса със смяната на таблото (скоростомер и оборотомер),примерно ако сложа от фейс или такова разграфено до 280
Въпрос на кодиране,само дето тея 280 без ремап на софта да се махне ограничителя - няма шанс при мен на 250 и малко спира..
- vanka7a
- ентусиаст
-
- Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
- Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...
Gqbriel написа:Gqbriel написа:Имам много тъп въпрос,който ме побърква обаче,исках да си оправя фаровете,височината се мести и я виждам ,направих си я както трябва,но наляво/надясно въртя другите врътки ама нищо не се вижда да се мести и на 2та фара,колко и на къде трябва да въртя за да може шофьорския да отиде надясно както така и пасажерския да мине надясно,в момента дългите ми не светят въобще както трябва а късите не са в правилната позиция...колкото и да въртя не виждам нищо да се случва на 2та фара
Някой по моя проблем?
Имаше тема за "кривоглед фар", ползвай търсачката. При мене лично така и не видях къде има врътка за хоризонтално регулиране, но колегата Taruno каза, че на неговата Е90 имало.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Всяка кола с адаптивен ксенон има само, че самата врътка e под тапа на фейса или в дупка преди фейса
http://www.e90post.com/forums/attachmen ... 1288290637
от тази снимка може да се ориентирате
http://www.e90post.com/forums/attachmen ... 1288290637
от тази снимка може да се ориентирате