Премахване на DPF и катализатор
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Re: Премахване на DPF и катализатор
Аве то и да се копира какъв е проблема - важно е след това всичко да е ОК
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
Нещо не е наред при вас...Първо техниката ми била от НАСА,сега съм станал Нийл Армстронг...пък не вдявате че съм си нормално обикновенно момче 
Негативни мнения не съм срещал във форума,ако имаш нещо покажи ми
с удоволствие ще пиша на човека да оправим нещата
ясно е написано в сайта ми че плащат само ако си доволен,които не е му се връща колата обратно или правим настройките които той иска
все пак е софтуер и всеки процес е обратим 
Отностно запитването ти за чип,вариянта да си получил лошо отношение може да е свързан с начина ти на запитване,може да си забравил думички от сорта "Добър ден",най-вероятно нещо да ме е притеснило в теб или просто да не съм имал време за сладкодумен разговор,понеже нямам секретарка за да си говорите много с нея
Обеснявам се понеже съм отпуска,когато бачкам нямам време да ви обръщам внимание
Това че подбивате цената неговори добре за вас,това значи че не сте инвестирали средства(тоест бачкате с ментета уреди),не сте губили време в правене на софтуер,незнаете въобще какво има в софтуера и каква е цената на продукта или просто казано сте намерили нещо което работи някакси и дет се казва и 5лв да изкарате на далавера сте...
Това горното съвсем се потвърждава от думите на ADOVET "дори и копирано да било важното било да работи"
Отностно качеството че било като моето,вариянта е да ползваш копиран мой софтуер защото аз продавам и през интернет,а копировачи както вече разбрахме има
Така че няма кво да ме нападате,аз съм човек които се учи всеки ден,а вие просто копирате
П.с като ползвате форума за бизнес си направете труда да заплатите за рекламите си,все пак форума от това се издържа

Негативни мнения не съм срещал във форума,ако имаш нещо покажи ми

Отностно запитването ти за чип,вариянта да си получил лошо отношение може да е свързан с начина ти на запитване,може да си забравил думички от сорта "Добър ден",най-вероятно нещо да ме е притеснило в теб или просто да не съм имал време за сладкодумен разговор,понеже нямам секретарка за да си говорите много с нея

Обеснявам се понеже съм отпуска,когато бачкам нямам време да ви обръщам внимание

Това че подбивате цената неговори добре за вас,това значи че не сте инвестирали средства(тоест бачкате с ментета уреди),не сте губили време в правене на софтуер,незнаете въобще какво има в софтуера и каква е цената на продукта или просто казано сте намерили нещо което работи някакси и дет се казва и 5лв да изкарате на далавера сте...
Това горното съвсем се потвърждава от думите на ADOVET "дори и копирано да било важното било да работи"
Отностно качеството че било като моето,вариянта е да ползваш копиран мой софтуер защото аз продавам и през интернет,а копировачи както вече разбрахме има

Така че няма кво да ме нападате,аз съм човек които се учи всеки ден,а вие просто копирате

П.с като ползвате форума за бизнес си направете труда да заплатите за рекламите си,все пак форума от това се издържа

- adovet
- старши ентусиаст
-
Е това изби рибата хахаха
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Хайде да го пренесете спора на ЛС

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
Гецата написа:Хайде да го пренесете спора на ЛС
Или пуснете тема : " Кой е по- по- най- ? "

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
VRPerformance написа:Нещо не е наред при вас...Първо техниката ми била от НАСА,сега съм станал Нийл Армстронг...пък не вдявате че съм си нормално обикновенно момче
Негативни мнения не съм срещал във форума,ако имаш нещо покажи мис удоволствие ще пиша на човека да оправим нещата
ясно е написано в сайта ми че плащат само ако си доволен,които не е му се връща колата обратно или правим настройките които той иска
все пак е софтуер и всеки процес е обратим
Отностно запитването ти за чип,вариянта да си получил лошо отношение може да е свързан с начина ти на запитване,може да си забравил думички от сорта "Добър ден",най-вероятно нещо да ме е притеснило в теб или просто да не съм имал време за сладкодумен разговор,понеже нямам секретарка за да си говорите много с нея![]()
Отностно качеството че било като моето,вариянта е да ползваш копиран мой софтуер защото аз продавам и през интернет,а копировачи както вече разбрахме има![]()
Така че няма кво да ме нападате,аз съм човек които се учи всеки ден,а вие просто копирате![]()
наранено его има тук, щом почна да нарича хората копирачи и техниката им била китайска за по 5 лв без да я е виждал. Как може да даваш определения без да познаваш хората, това не го разбирам ела и виж и тогава се убеди вместо да пишеш глупости и оправдания.
А това с копирането надявам се ти е ясно, че не може просто ей така да се сложи на всеки компютър или пък може би не ти е ясно

- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
ОО то отдавна е известно че само и единствени техниката на колегата ВРПерформанс е работеща оригинална и сертифицирана
никой друг в света не може да пише качествено софтуер освен него както и да прави диагностика

Барай шишарката Минкеее ....
- VRPerformance
- ентусиаст
-
В каква заблуда живеете
за техниката няма нужда чак толкова да ми обесняваш,достатъчно е че пишете на хората лични съобщения с подбиващи цени,от там всеки може да си направи извода
това за Егото май за вас важи,защото вие се заяждате с мен
на мен не сте ми никва конкуренция защото аз съм на другия край на БГ
за софтуера също няма нужда да ми обесняваш,защото не си виждал X5 3.5d да върви с компютър от е60 3.0д,а може и да си го виждал само че няма как да разбереш
неми пречи че сте тукашните форумни шампиони,имаше и други като вас през годините
Бъдете живи и здрави

Бъдете живи и здрави

- oci
- старши ентусиаст
-
VRPerformance написа:В каква заблуда живеетеза техниката няма нужда чак толкова да ми обесняваш,достатъчно е че пишете на хората лични съобщения с подбиващи цени,от там всеки може да си направи извода
това за Егото май за вас важи,защото вие се заяждате с мен
на мен не сте ми никва конкуренция защото аз съм на другия край на БГ
за софтуера също няма нужда да ми обесняваш,защото не си виждал X5 3.5d да върви с компютър от е60 3.0д,а може и да си го виждал само че няма как да разбереш
неми пречи че сте тукашните форумни шампиони,имаше и други като вас през годините
![]()
Бъдете живи и здрави

Виждали сме много повече повярвай ми а относто другия край на БГ не бъди сигурен конкуренцията е навсякъде

Това със сравнението с компютрите от е60 и Х5 беше смешно

Бъди жив и здрав и запомни едно алчността погубва хората

- VRPerformance
- ентусиаст
-
Пак си в грешка,за алчност няма кво да ми говориш,моите цени са най-ниските в БГ за ремап с Дино,а без дино цената е 200-300лв според колата....
Ти не схващаш кое е смешното в твоя случай,а именно че се биеш в гърдите че си най-добрия с най-яката техника и скъпа и си супер грамотен специалист...а в същото време вместо да извадиш 200лв да платиш за реклама в форума ти зарибяваш клиенти с лични съобщения,подбиваш цени и т.н все неща които хора наистена с техника и знания не биха направили,защото всеки си прави сметката какво е вложил и колко му струват знанията
Да не говорим че най-вероятно през деня работиш нещо друго и ги караш да идват по паркинзи вечер,та затова правиш само БМВ-та щото само от тука ти се хващат клиентите,затова имаш тука шампионския колан с много доволни хорица и по-това се различаваш с мен,при мен идват реални хора без да ги зарибявам с лични съобщения,просто защото доволния клиент ти прави сам реклама и тя се разпространява от уста на уста
според мен ти трябва да се притесняваш да не отнесеш някой БАН,че ще ти спре бизнеса
затова не се притеснявам да си казвам квото ми е,именно защото не съм алчен като теб,нямам нужда да се подмазвам и да пиша някви измишлъотини за да зарибявам хорицата в форума 
Ти не схващаш кое е смешното в твоя случай,а именно че се биеш в гърдите че си най-добрия с най-яката техника и скъпа и си супер грамотен специалист...а в същото време вместо да извадиш 200лв да платиш за реклама в форума ти зарибяваш клиенти с лични съобщения,подбиваш цени и т.н все неща които хора наистена с техника и знания не биха направили,защото всеки си прави сметката какво е вложил и колко му струват знанията

Да не говорим че най-вероятно през деня работиш нещо друго и ги караш да идват по паркинзи вечер,та затова правиш само БМВ-та щото само от тука ти се хващат клиентите,затова имаш тука шампионския колан с много доволни хорица и по-това се различаваш с мен,при мен идват реални хора без да ги зарибявам с лични съобщения,просто защото доволния клиент ти прави сам реклама и тя се разпространява от уста на уста

- VRPerformance
- ентусиаст
-
И още нещо,обесни ми моля те на Х5 и Х6 как убучаваш скоростна кутия към КАС мадула на мен неграмотния дето не прай само БМВ-та,за да се науча и аз
каква техника скъпарска техника ползваш и как го правиш?нали затова си тук във форума да помагаш на хората,а не да им вземаш парите като мен 

- adovet
- старши ентусиаст
-
На къде отплесна пак. Колега не виждаш ли че от началото само ти се биеш в гърдите че си най добрия с най добрата техника. С твойто себолюбие оплеска тотално цялата тема - айде спри се, разбрахме че си най умен с най много вложено в техника и утре идваме да се редиме на опашка при теб
- oci
- старши ентусиаст
-
VRPerformance написа:И още нещо,обесни ми моля те на Х5 и Х6 как убучаваш скоростна кутия към КАС мадула на мен неграмотния дето не прай само БМВ-та,за да се науча и азкаква техника скъпарска техника ползваш и как го правиш?нали затова си тук във форума да помагаш на хората,а не да им вземаш парите като мен
Ма аз не съм се хвалил с нищо колега нещо се бъркаш, а сега се върни и прочети обратно всичко или само мойте постове и ми покажи къде съм се хвалил, че съм по-добър или най-добър или, че имам техника, напротив нищо подобно, нямам нищо ако два кабела за теб е скъпарска техника тогава може

Аз съм си обикновен маниак и техниката ми е смешна, а това със скоростите и кас-а ако държиш ще ти го покажа няма проблем, само едно ще ти кажа техниката ми е такава, че го правя през ОБД-то ти се сети с какво го правя

Нямам нужда от реклама, аз не се занимавам професионално и не държа да идва никой при мен, техниката и знанията са ми за лична употреба и я ползвам предимно за моите коли за разлика от теб, поради тази причина няма и какво да рекламирам НАЛИ, защото аз не развивам търговска дейност

А това къде ги правя колите ела и виж, на бустана:mhihi:
Ама мисля, повече да не ти се обяснявам защото няма смисъл темата е съвсем друга ти достатъчно я разводни НЕ виждаш ли, че ти спориш с половината форум, огледай се всички са срещу теб явно ти си кривия

Мой съвет е модераторите за заключват вече или да разчистят тази тема от ненужната плява.
- VRPerformance
- ентусиаст
-
Пич ти сериозно ли две страници се прави на велик а сега умекна като...вземи малко ти прочети назад да видиш че именно вие ми се нахвърлихте щото си мислите че знаете всичко и че няма разлика кой прави софтуера
От самото начало съм ви преценил и сега вече всичко е ясно и за хората които четат и се доверяват на хора като вас
тук твърдиш че не са ти китайски уредите и неправомерно те обвинявам...
обаче с последното ти мнение става ясно че съм бил прав и е било по-добре да си мълчиш
щото даже мога да ти кажа кой два кабела имаш...или просто казано кабели за обща стойност от 200лв
тука отново става ясно че си нямаш никва идея за какво ти говоря и тая операция си я правил точно 0 пъти...с твойта техника няма как да извършиш такава процедура,в БМВ може само когато купиш нов CAS,а през ОБД е възможно само с 1 уред които работи,този уред го имат 3-4 човека в БГ,а китайския му вариянт струва 1800лв и не се знае работи ли
последния клиент плати 1300лв за тази операция като е търсил 2 месеца кой да му я направи...
значи подбивате цените във форума с вашите услуги...
Но пък не извършваш търговска дейност така ли?според мен точно това правите но за разлика от мен,вие извършвате НЕРАГЛАМЕНТИРАНА търговска дейност,за която не сте платили на форума и за мен лично хората като теб са си за директен БАН,както изгониха от форума много други като вас
Прав си.нека се намеси модератор,добре е да прочетат нещата които си написал и да ти обърнат внимание
Отностно това кой е срещу мен,ще ти кажа че това са хора като теб,кандидат майстори с два кабела на кръст на които както ти сам каза им се виждам конкуренция въпреки от разстоянието 

От самото начало съм ви преценил и сега вече всичко е ясно и за хората които четат и се доверяват на хора като вас

oci написа:нарича хората копирачи и техниката им била китайска за по 5 лв без да я е виждал. Как може да даваш определения без да познаваш хората, това не го разбирам ела и виж и тогава се убеди
тук твърдиш че не са ти китайски уредите и неправомерно те обвинявам...
oci написа:Ма аз не съм се хвалил с нищо колега нещо се бъркаш, а сега се върни и прочети обратно всичко или само мойте постове и ми покажи къде съм се хвалил, че съм по-добър или най-добър или, че имам техника, напротив нищо подобно, нямам нищо ако два кабела за теб е скъпарска техника тогава може
обаче с последното ти мнение става ясно че съм бил прав и е било по-добре да си мълчиш

oci написа:Аз съм си обикновен маниак и техниката ми е смешна, а това със скоростите и кас-а ако държиш ще ти го покажа няма проблем, само едно ще ти кажа техниката ми е такава, че го правя през ОБД-то ти се сети с какво го правя![]()
тука отново става ясно че си нямаш никва идея за какво ти говоря и тая операция си я правил точно 0 пъти...с твойта техника няма как да извършиш такава процедура,в БМВ може само когато купиш нов CAS,а през ОБД е възможно само с 1 уред които работи,този уред го имат 3-4 човека в БГ,а китайския му вариянт струва 1800лв и не се знае работи ли

oci написа:Явно проблем е, че има някой който бута цената, а повярвай ми много сме във форума които я бутаме, за сметка на това обаче качеството е на ниво и не сме копирачи както се опитваше в една друга тема да ни определяш
значи подбивате цените във форума с вашите услуги...
oci написа:Нямам нужда от реклама, аз не се занимавам професионално и не държа да идва никой при мен,техниката и знанията са ми за лична употреба и я ползвам предимно за моите коли за разлика от теб, поради тази причина няма и какво да рекламирам НАЛИ, защото аз не развивам търговска дейност [/color]
Мой съвет е модераторите за заключват вече или да разчистят тази тема от ненужната плява.
Но пък не извършваш търговска дейност така ли?според мен точно това правите но за разлика от мен,вие извършвате НЕРАГЛАМЕНТИРАНА търговска дейност,за която не сте платили на форума и за мен лично хората като теб са си за директен БАН,както изгониха от форума много други като вас

- oci
- старши ентусиаст
-
Ма ти наистина нямаш спирачки като децата
е явно тогава аз съм един от тези 4 човека в БГ, голяма рядкост съм
аз поне знам тук в София 3-ма колеги които работят с това устройство и двама в Перник и повярвай ми върши работа, за цена няма да коментирам кеф цена няма аз съм колекционер на редките неща.
Ако ме познаваше нямаше да са заяждаш щеше да видиш, че съм пич.
А това дали и кой ще се гони от форума ти не го решаваш, не смятам, че съм нарушил правилата на форума поне до сега съм се старал да ги спазвам.
Аз наистина след този пост я забравям тази тема, а ти гледай да си вършиш повече работата отколкото да се перчиш, не виждаш ли колкото хора ти го казва да съм само яз да се заяждам, ама други те подхванаха и този път, а ти в мен се угледа
Успех

е явно тогава аз съм един от тези 4 човека в БГ, голяма рядкост съм

Ако ме познаваше нямаше да са заяждаш щеше да видиш, че съм пич.
А това дали и кой ще се гони от форума ти не го решаваш, не смятам, че съм нарушил правилата на форума поне до сега съм се старал да ги спазвам.
Аз наистина след този пост я забравям тази тема, а ти гледай да си вършиш повече работата отколкото да се перчиш, не виждаш ли колкото хора ти го казва да съм само яз да се заяждам, ама други те подхванаха и този път, а ти в мен се угледа

Успех