Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Re: Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional
Най-вероятно ще се учудиш че ще имаш подробна България и така интересната Турция за доста потребители.
- Satanism
- ентусиаст
-
- Кара: 2015 F31 LCI 320dA
Колеги, вероятно дискутирано много пъти, но така и не разбрах точно.
Свалих от някакъв чужд БМВ форум нещо, наречено BMW Business 2015, на което има исо 2 ДВД-та: Източна и Западна Европа....това ли ми трябва?Колата е Е91 2008г, префейсова, с "малкото" нави. България не ме вълнува особено, видях, че я няма.
Също така, на какво ДВД трябва да се запише?4.7гб, но има ли значение + или -?
Благодаря предварително за отгвора!
Свалих от някакъв чужд БМВ форум нещо, наречено BMW Business 2015, на което има исо 2 ДВД-та: Източна и Западна Европа....това ли ми трябва?Колата е Е91 2008г, префейсова, с "малкото" нави. България не ме вълнува особено, видях, че я няма.
Също така, на какво ДВД трябва да се запише?4.7гб, но има ли значение + или -?
Благодаря предварително за отгвора!
- P333SHO
- Потребител
-
- Кара: ///M6 E64 II V10 5.0 Convertible
- Мечтае да кара: Lamborgini Aventador
rAd000 написа:Здравейте колеги.Вчера закупих бмв 320 е90 лци така нареченото.Разполагам с навигация професионал"голяма" също така и с усб изход в жабката и подлакътникът.Забелязах че картите които имам са само на Германия.Възможно ли е да ъпдейтна моята немска карта и също така да добавя карти за други държави като за българия например и съседките.
Пиши на колегата Ацалов,той ми помогна за картите на един от автомобилите тук в UK.
- vip65
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d 163kc
Изгоря ми навигацията и сега си търся друга втора употреба.Навигацията е ссс професионал,та въпроса ми е дали навигациите от снимките са взамозаменяеми
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Satanism
- ентусиаст
-
Колеги, може ли някой да ми обясни какво точно трябва да направя, за да подкарам мп3ки на Е91, 01.2008г(производство) с бизнес нави, без чейнджър?
Пробвах с мп3-ки на цд и на двд, но не става, казва, че не може да прочете дисковете.
Благодаря!
Пробвах с мп3-ки на цд и на двд, но не става, казва, че не може да прочете дисковете.
Благодаря!
- rAd000
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d e90 LCI, 325TI e46
- Мечтае да кара: M140ix, 440ixGC, GT63S AMG, G63 AMG
Пробвай с хубав CD диск като "Вербатим" на възможно най-бавната скорост записан.RW-та(Презаписваеми дискове) до колкото зная няма как да се прочетат в колата.Другият по удобен вариант е ако нямаш усб изход то имаш АУХ вързваш някакъв малък портативен мп3 плейър и там си ги качвай песните вместо да ги въртиш тия дискове, или си закачи телефона към ауха.Другите варианти като цяло развакят качеството на звука.С блутуут предаване ако имаш такъв модул.ФМ трансмитер в запалката но има при самото възпроизвеждане заради радио честотата има лек шум и качеството не може да се сравни с CD качество.
- Satanism
- ентусиаст
-
Toчно на вербатим писах ЦД-то, на 16х.....аукса ми изкарва много слаб звук, горе-долу на макс увеличено изкарва нормален за слушане звук....иначе през аукса ми е по-лесно.Юсб нямам, за съжаление...
http://www.bimmerfest.com/forums/showth ... p?t=750153 Тук има описание как трябва да се записват mp3-ките за да ги разпознава плеъра. Не съм го пробвал дали става все още.
- Satanism
- ентусиаст
-
Благодаря, но аз съм една крачка назад....това е, доколкото разбирам, как да подкараш мп3-ДВД на навигация, която вече чете ЦД-та с мп3....моята не чете нищо 

- rAd000
- кандидат ентусиаст
-
Пробвай с някакъв оригинален диск дали изобщо чете дискове.Ако и оригинален диск не чете нямам как да ти прочете пиратския, смисъл окото ако е зацапано може да пробваш с почистване или с подмяна на четеца.
- Satanism
- ентусиаст
-
rAd000 написа:Пробвай с някакъв оригинален диск дали изобщо чете дискове.Ако и оригинален диск не чете нямам как да ти прочете пиратския, смисъл окото ако е зацапано може да пробваш с почистване или с подмяна на четеца.
Ами чете оригиналния на навито, както и двд диск Кауфланд Класик

- rAd000
- кандидат ентусиаст
-
Изтегли си някакъв конвертор за песни.Аз лично ползвам еаси СД екстрактор.Конвертирай си песните на 128кб - неар сд куалити които се правят автоматично на 44,1кх.Купи си диск с бавни скорости(по-принцип отдавна не съм купувал дисковете но зная от опит че евтините дискове имат само големи скорости на запис).За записването на дискове аз лично използвам "Неро" но има и други опции важно е формата да е ДАТА а не "Музика".
А за аух жака при мен дали от усб порта с флашка или от аух жака качеството е едно и също.Разликата е че през аух жака моят мп3-плеър има допълнителни настройки за еквалайзера с които мога да променям звученето.
А за аух жака при мен дали от усб порта с флашка или от аух жака качеството е едно и също.Разликата е че през аух жака моят мп3-плеър има допълнителни настройки за еквалайзера с които мога да променям звученето.
- Airdust
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 530D
- Мечтае да кара: Тротинетка Lime
vip65 написа:Изгоря ми навигацията и сега си търся друга втора употреба.Навигацията е ссс професионал,та въпроса ми е дали навигациите от снимките са взамозаменяеми
Взаимозаменяеми са.

Здравейте колеги , да ви попитам нещо - колата ми е 320и 2008 с голямата навигация . Телевизията отделна опция ли е към навито или всички го имат.Благодаря предварително... 

- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Отделна опция е телевизията

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d