Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- acho-bacho
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 325i
Re: Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional
pharaone написа:Zubcho написа:да обобщя (със сигурност не съм първият), за да не се налага да се рови много напред в темата: този файл http://www.p2pbg.com/index.php?page=tor ... 5a8394889b го записах с Imgburn на скорост 1х на DVD-R Verbatim. Включва се на контакт, вади се стария диск, пъха се новият и се включва навигацията, която показва, че има нов диск и трябва да се изчака. Ако пише, че търси диск или че няма такъв, няма да стане и трябва да опитате отново.
Благодаря на всички, които са допринесли тези карти да стигнат до нас!![]()
Да вдигна малко инфото, за да не ровят колегите много. Диска работи, трябва да се запише на 1-ва, 2-ра скорост. Според моята записвачка стигна до 4-та, но проработи успешно. Купете си хубави дискове!
Колега би ли ми предоставил URL-а на торрент файла. Както ида опитвам да го сваля с uTorrent не ми дава интересуват ме двата диска на Бизнес навигацията
Ето го: http://www.p2pbg.com/index.php?page=torrent-details&id=9e8a9a66d21543a4ade53a6f40cd185a8394889b
- dogo_stz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E91 2007 M47
- Мечтае да кара: BMW F3x
Здравейте колеги, попадна ми една интересна снимка на iDrive на кола, която се продава в mobile.bg. Към iDrive-са навързани камера за задно виждане и телевизия. Някой има ли представа как се постига този ефект ( начален екран ) - смяна на софтуер, контролер или нещо друго? Отделно ( предполагам е писано вече за това ), колко е трудно да се върже камера за задно виждане на Professional CCC Idrive.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Мисля, че с това + камера, кодиране, жици и желание :-)
Колеги на навигациите как се изкарват камери, радари, засади и др. такива?
При мене ги излизат, двама други приятели, на които им дадох двд-то не излизат.
Къде и как се пускат тези пои-та ?
Благодаря !
При мене ги излизат, двама други приятели, на които им дадох двд-то не излизат.
Къде и как се пускат тези пои-та ?
Благодаря !
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Изкарват се от опциите на навигацията.
- Neyko
- Потребител
-
- Кара: е90
Пробвай от Navigation -> Information -> On Location ... -> ...
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Neyko написа:Пробвай от Navigation -> Information -> On Location ... -> ...
После Car-> и ако в картата има излиза,
@ nikolae ще ти кача снимка по снимка как се вади по-късно
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
Не си играй
ще го пробвам, като ги видя
тея пичове
ще го пробвам, като ги видя
тея пичове

- vsvasilev
- Потребител
-
- Кара: Е92 330d
- Мечтае да кара: 4er :)
Колеги,
Дойде неусетно 2015 и се присетих излезли ли са новите карти за навигацията? Ще съм много благодарен, ако някой вече ги е намерил да сподели един линк. Лично аз се интересувам от карти за Professional Navigation но съм сигурен, че има колеги, които ще търсят и Business пакета
.
Благодаря предварително!
Дойде неусетно 2015 и се присетих излезли ли са новите карти за навигацията? Ще съм много благодарен, ако някой вече ги е намерил да сподели един линк. Лично аз се интересувам от карти за Professional Navigation но съм сигурен, че има колеги, които ще търсят и Business пакета

Благодаря предварително!
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
- Airdust
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 530D
- Мечтае да кара: Тротинетка Lime
Здравейте колеги,
Имам следния въпрос.
С Business навигация съм и си купих монитор от Professional и мисля да закупя и такъв CCC модул.

Въпроса ми е дали ще мога да го тествам без да кодирам и дали ще е съвместим с моята кола (знам че за да работи нормално трябва да се кодира през NCS) но ме интересува, дали ще изкара някаква индикация че функционира за да знам дали да давам пари за тази джаджа?
Имам следния въпрос.
С Business навигация съм и си купих монитор от Professional и мисля да закупя и такъв CCC модул.

Въпроса ми е дали ще мога да го тествам без да кодирам и дали ще е съвместим с моята кола (знам че за да работи нормално трябва да се кодира през NCS) но ме интересува, дали ще изкара някаква индикация че функционира за да знам дали да давам пари за тази джаджа?
- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
Airdust написа:Здравейте колеги,
Имам следния въпрос.
Колега разликата от Business и Professional не е голяма освен по големия монитор има и още някои неща. Няма причина да не работи на твоята кола, но според мен ако искаш по добре си купи новата навигация CIC която има много повече неща от старата, аз ако имах бизнеса не бих минал на професионалната само заради 1 монитор и доста пари.
- Airdust
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 530D
- Мечтае да кара: Тротинетка Lime
awful написа:Airdust написа:Здравейте колеги,
Имам следния въпрос.
Колега разликата от Business и Professional не е голяма освен по големия монитор има и още някои неща. Няма причина да не работи на твоята кола, но според мен ако искаш по добре си купи новата навигация CIC която има много повече неща от старата, аз ако имах бизнеса не бих минал на професионалната само заради 1 монитор и доста пари.
За сега и това е достатъчно

Идеята ми беше поне да изгрее нещо я лого, я меню като я монтирам (без да се кодира) че да знам защо я купувам тая щуротия.
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Ще тръгне изцяло, като най-много да няма звук, т.е. със сигурност ще разбереш дали работи модула и монитора. А ако колата, от която е изваден модула е била със същото ниво на озвучаване като твоята и той ще тръгне без кодиране.
Only dead fish follow the stream...