Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
Re: Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional
Cosworth написа:Здравейте, имам проблем с бизнес навигацията която забива като компютър, всичко замръзва... Нищо не функционира във времето през което е забила навигацията... Звънях във Варна, но ми казаха че бизнесНави нямат ремонт за него.
Другия въпрос е какво ми нужно освен дисплея и двойния двд слот за се монтира ПрофешъналНави в колата. Други модули нужни ли са или само тези двата + кабелите с тях...
Кога забива, моментално или след като поработи малко време, и зимата забивала ли ти е или започна от скоро от как се затопли времето

- Cosworth
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
- Мечтае да кара: Турбо кола със задно
- Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto
Като почне да забива си го забива когато поиска, на моменти има си работи без проблеми да речем 30мин после пак почва да забива. Супер изнервящо е понеже и музиката спира
. Има моменти в които е забила няколко минути, друг път прекъсва на през секунди(работи 20 после 5 не или обратното)
Колата е от скоро... Все едно купена е декември, но до скоро правих пълен основен ремонт на двигателя и колата не се караше.
Когато я закупихме, нямаше проблеми известно време по магистралата след няколко часа започна така 1, 2 пъти и когато беше намалена музиката но до степен колкото да чуваш.. После стана така че нямаше значение...
Сега вече като колата се кара, няма влияние от външната температура както и тази в колата. Има моменти в които още от запалването си почва номерата даже почти винаги. Забелязал съм и че когато е забила в тъмното подсветката на дисплея остава да свети когато колата се заключи докато системите не прекъснат цялото захранване.
Мислех си че нещо прегрява или има студена спойка ако е така и сам ще го ремонтирам, но ако някой процесор в модула си прави мизериите или нещо което незнам къде да го търся...

Колата е от скоро... Все едно купена е декември, но до скоро правих пълен основен ремонт на двигателя и колата не се караше.
Когато я закупихме, нямаше проблеми известно време по магистралата след няколко часа започна така 1, 2 пъти и когато беше намалена музиката но до степен колкото да чуваш.. После стана така че нямаше значение...
Сега вече като колата се кара, няма влияние от външната температура както и тази в колата. Има моменти в които още от запалването си почва номерата даже почти винаги. Забелязал съм и че когато е забила в тъмното подсветката на дисплея остава да свети когато колата се заключи докато системите не прекъснат цялото захранване.
Мислех си че нещо прегрява или има студена спойка ако е така и сам ще го ремонтирам, но ако някой процесор в модула си прави мизериите или нещо което незнам къде да го търся...
Здравйте колеги от скоро сам горд притежател на Е92 с Professional Navi и искам да попитам има ли възможност картата да ми я показва на full screen вместо на Split screen прерових темата но нищо не намерих по въпроса.
Доколкото знам не. Това беше едно от първите неща , които исках да променя и не намерих начин.
- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
При CIC навигациите може!
- hopc
- Потребител
-
- Кара: E90
За MOTION излезнала ли 2014-2 карта, че аз не намирам?
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
да обобщя (със сигурност не съм първият), за да не се налага да се рови много напред в темата: този файл http://www.p2pbg.com/index.php?page=tor ... 5a8394889b го записах с Imgburn на скорост 1х на DVD-R Verbatim. Включва се на контакт, вади се стария диск, пъха се новият и се включва навигацията, която показва, че има нов диск и трябва да се изчака. Ако пише, че търси диск или че няма такъв, няма да стане и трябва да опитате отново.
Благодаря на всички, които са допринесли тези карти да стигнат до нас!
Да вдигна малко инфото, за да не ровят колегите много. Диска работи, трябва да се запише на 1-ва, 2-ра скорост. Според моята записвачка стигна до 4-та, но проработи успешно. Купете си хубави дискове!
Благодаря на всички, които са допринесли тези карти да стигнат до нас!

Да вдигна малко инфото, за да не ровят колегите много. Диска работи, трябва да се запише на 1-ва, 2-ра скорост. Според моята записвачка стигна до 4-та, но проработи успешно. Купете си хубави дискове!
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Колеги нов съм във форума и не съм много наясно, но как се сваля диска с навигацията от този торент тракер? Има ли го и някъде другаде? Навигацията на колата е Бизнес и ще може ли да се качи тази навигация на нея? Простете на невежия, но от утре ще ставам собственик на E91, а колата няма навигация за България. Благодаря на отзовалите се на може би нелепите ми въпроси!
- doktorabg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Всичко
babun написа:Колеги нов съм във форума и не съм много наясно, но как се сваля диска с навигацията от този торент тракер? Има ли го и някъде другаде? Навигацията на колата е Бизнес и ще може ли да се качи тази навигация на нея? Простете на невежия, но от утре ще ставам собственик на E91, а колата няма навигация за България. Благодаря на отзовалите се на може би нелепите ми въпроси!
Сваляш този торент файл и го отваряш (слагаш го) с Flashget, mTorrent или друга програма за торенти.
Само да кажа че в Business навигацията България не е включена.
- dead_bmw
- Потребител
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: по хубави пътища
Привет колеги. Какво да направя, за да добавя английски на Professional навигацията (като език в менютата) ?
- vassil_bk
- младши ентусиаст
-
- Кара: купета
Трябва да се закачиш към колата с някакъв софтуер (NCS, ISTA, E-Sys...), който може да прекодира модула и да му се добави на мястото на някой от текущите 3, който няма да ползваш.dead_bmw написа:Привет колеги. Какво да направя, за да добавя английски на Professional навигацията (като език в менютата) ?

- dead_bmw
- Потребител
-
Благодаря много за отговора! 

- dead_bmw
- Потребител
-
А можеш ли да препоръчаш някой в София, който да направи процедурата. Нещо срещам трудности с намирането на човек 

- DanuteP
- Потребител
-
- Кара: E90
- Мечтае да кара: i8
И аз да се включа след дълго отсъствие. Имам следния проблем, навигацията ми (бизнес) трие запазените в адресната книга адреси, носих я в сервиз (да уточня аз съм в Германия) и ми казаха, че всичко е оправено, но не е пак ми затри адресите. Някой да се е сблъсквал с подобен проблем и да има решение?
- pharaone
- Потребител
-
- Кара: ше е 46 320DA Facelift
- Мечтае да кара: i8
Zubcho написа:да обобщя (със сигурност не съм първият), за да не се налага да се рови много напред в темата: този файл http://www.p2pbg.com/index.php?page=tor ... 5a8394889b го записах с Imgburn на скорост 1х на DVD-R Verbatim. Включва се на контакт, вади се стария диск, пъха се новият и се включва навигацията, която показва, че има нов диск и трябва да се изчака. Ако пише, че търси диск или че няма такъв, няма да стане и трябва да опитате отново.
Благодаря на всички, които са допринесли тези карти да стигнат до нас!![]()
Колега би ли ми предоставил URL-а на торрент файла. Както ида опитвам да го сваля с uTorrent не ми дава интересуват ме двата диска на Бизнес навигацията