Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: F11 530xD LCI 2014
Мечтае да кара: само BMW
Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d

Re: Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional

Мнение от awful » 12 Юни 2014, 13:08

Cosworth написа:Здравейте, имам проблем с бизнес навигацията която забива като компютър, всичко замръзва... Нищо не функционира във времето през което е забила навигацията... Звънях във Варна, но ми казаха че бизнесНави нямат ремонт за него.
Другия въпрос е какво ми нужно освен дисплея и двойния двд слот за се монтира ПрофешъналНави в колата. Други модули нужни ли са или само тези двата + кабелите с тях...

Кога забива, моментално или след като поработи малко време, и зимата забивала ли ти е или започна от скоро от как се затопли времето :?:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
Мечтае да кара: Турбо кола със задно
Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto

Мнение от Cosworth » 13 Юни 2014, 10:24

Като почне да забива си го забива когато поиска, на моменти има си работи без проблеми да речем 30мин после пак почва да забива. Супер изнервящо е понеже и музиката спира :banghead: . Има моменти в които е забила няколко минути, друг път прекъсва на през секунди(работи 20 после 5 не или обратното)
Колата е от скоро... Все едно купена е декември, но до скоро правих пълен основен ремонт на двигателя и колата не се караше.
Когато я закупихме, нямаше проблеми известно време по магистралата след няколко часа започна така 1, 2 пъти и когато беше намалена музиката но до степен колкото да чуваш.. После стана така че нямаше значение...
Сега вече като колата се кара, няма влияние от външната температура както и тази в колата. Има моменти в които още от запалването си почва номерата даже почти винаги. Забелязал съм и че когато е забила в тъмното подсветката на дисплея остава да свети когато колата се заключи докато системите не прекъснат цялото захранване.
Мислех си че нещо прегрява или има студена спойка ако е така и сам ще го ремонтирам, но ако някой процесор в модула си прави мизериите или нещо което незнам къде да го търся...
ИзображениеИзображение

Потребител
Аватар

Мнение от martin983 » 19 Юни 2014, 13:49

Здравйте колеги от скоро сам горд притежател на Е92 с Professional Navi и искам да попитам има ли възможност картата да ми я показва на full screen вместо на Split screen прерових темата но нищо не намерих по въпроса.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: DBS

Мнение от Alek_SV » 20 Юни 2014, 0:24

Доколкото знам не. Това беше едно от първите неща , които исках да променя и не намерих начин.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E82, E83, E92, F02
Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.

Мнение от stocky » 20 Юни 2014, 9:11

При CIC навигациите може!

Потребител
Аватар
Кара: E90

Мнение от hopc » 07 Юли 2014, 21:37

За MOTION излезнала ли 2014-2 карта, че аз не намирам?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 22 Юли 2014, 18:10

да обобщя (със сигурност не съм първият), за да не се налага да се рови много напред в темата: този файл http://www.p2pbg.com/index.php?page=tor ... 5a8394889b го записах с Imgburn на скорост 1х на DVD-R Verbatim. Включва се на контакт, вади се стария диск, пъха се новият и се включва навигацията, която показва, че има нов диск и трябва да се изчака. Ако пише, че търси диск или че няма такъв, няма да стане и трябва да опитате отново.

Благодаря на всички, които са допринесли тези карти да стигнат до нас! :bchug:

Да вдигна малко инфото, за да не ровят колегите много. Диска работи, трябва да се запише на 1-ва, 2-ра скорост. Според моята записвачка стигна до 4-та, но проработи успешно. Купете си хубави дискове!
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

Потребител
Аватар

Мнение от babun » 04 Авг 2014, 18:38

Колеги нов съм във форума и не съм много наясно, но как се сваля диска с навигацията от този торент тракер? Има ли го и някъде другаде? Навигацията на колата е Бизнес и ще може ли да се качи тази навигация на нея? Простете на невежия, но от утре ще ставам собственик на E91, а колата няма навигация за България. Благодаря на отзовалите се на може би нелепите ми въпроси!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко

Мнение от doktorabg » 06 Авг 2014, 11:49

babun написа:Колеги нов съм във форума и не съм много наясно, но как се сваля диска с навигацията от този торент тракер? Има ли го и някъде другаде? Навигацията на колата е Бизнес и ще може ли да се качи тази навигация на нея? Простете на невежия, но от утре ще ставам собственик на E91, а колата няма навигация за България. Благодаря на отзовалите се на може би нелепите ми въпроси!

Сваляш този торент файл и го отваряш (слагаш го) с Flashget, mTorrent или друга програма за торенти.
Само да кажа че в Business навигацията България не е включена.

Потребител
Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от dead_bmw » 26 Авг 2014, 19:45

Привет колеги. Какво да направя, за да добавя английски на Professional навигацията (като език в менютата) ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: купета

Мнение от vassil_bk » 27 Авг 2014, 9:14

dead_bmw написа:Привет колеги. Какво да направя, за да добавя английски на Professional навигацията (като език в менютата) ?
Трябва да се закачиш към колата с някакъв софтуер (NCS, ISTA, E-Sys...), който може да прекодира модула и да му се добави на мястото на някой от текущите 3, който няма да ползваш. :yes:

Потребител
Аватар

Мнение от dead_bmw » 27 Авг 2014, 9:44

Благодаря много за отговора! :wave:

Потребител
Аватар

Мнение от dead_bmw » 05 Сеп 2014, 11:52

А можеш ли да препоръчаш някой в София, който да направи процедурата. Нещо срещам трудности с намирането на човек :)

Потребител
Аватар
Кара: E90
Мечтае да кара: i8

Мнение от DanuteP » 24 Сеп 2014, 6:33

И аз да се включа след дълго отсъствие. Имам следния проблем, навигацията ми (бизнес) трие запазените в адресната книга адреси, носих я в сервиз (да уточня аз съм в Германия) и ми казаха, че всичко е оправено, но не е пак ми затри адресите. Някой да се е сблъсквал с подобен проблем и да има решение?

Потребител
Аватар
Кара: ше е 46 320DA Facelift
Мечтае да кара: i8

Мнение от pharaone » 14 Окт 2014, 13:06

Zubcho написа:да обобщя (със сигурност не съм първият), за да не се налага да се рови много напред в темата: този файл http://www.p2pbg.com/index.php?page=tor ... 5a8394889b го записах с Imgburn на скорост 1х на DVD-R Verbatim. Включва се на контакт, вади се стария диск, пъха се новият и се включва навигацията, която показва, че има нов диск и трябва да се изчака. Ако пише, че търси диск или че няма такъв, няма да стане и трябва да опитате отново.

Благодаря на всички, които са допринесли тези карти да стигнат до нас! :bchug:

Да вдигна малко инфото, за да не ровят колегите много. Диска работи, трябва да се запише на 1-ва, 2-ра скорост. Според моята записвачка стигна до 4-та, но проработи успешно. Купете си хубави дискове!

Колега би ли ми предоставил URL-а на торрент файла. Както ида опитвам да го сваля с uTorrent не ми дава интересуват ме двата диска на Бизнес навигацията

ПредишнаСледваща

Назад към E90/E91/E92/E93