Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
Re: Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional
Записах диска, както се трябва и пак не работи. Ако някой може да ми прати едно работещо копие с карти за БГ и спиид камери, бих си платил за услугата!
Благодаря!!
Благодаря!!
Имам само оригиналните на BMW за CCC без спийд камери за 2013, ще взема тази седмица и 2014 .. ако някой го иска ще го дам на колегата wmalevski и може да се разберете с него, че аз много не се задържам на едно място ..
Колегата Turturelo ми даде диска с навигацията за 2014, за което му благодаря
Някой, ако иска копие - да пише, ще записвам и аз.
PS: Вече нямам БМВ, нямам и навигацията - съжалявам!

Някой, ако иска копие - да пише, ще записвам и аз.
PS: Вече нямам БМВ, нямам и навигацията - съжалявам!
Последна промяна wmalevski на 10 Мар 2014, 16:24, променена общо 1 път
- Denis Petrov
- Потребител
-
- Кара: e90 330i
може би лек офтопик, но
каква е разликата между Professional navigation с интерфейс какъвто ни е познат и интерфейса на снимката, която съм прикачил ? в софтуера ли е, ако да - как става смяната
http://www.bimmernav.com/store/catalog/ ... C02523.JPG
каква е разликата между Professional navigation с интерфейс какъвто ни е познат и интерфейса на снимката, която съм прикачил ? в софтуера ли е, ако да - как става смяната

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Това, което познаваш, както ти казваш, е Профешънъл (CCC) навигацията до септември 2008 г. Това от снимката е Премиум (CIC) навигацията и е след 2008 г. Разбира се различните модели получават по различно време новата навигация, но за първи път я получава F01. От 2012 г. се появява и NBT(Next Big Thing) навигацията.
Sent from my GT-P6800 using Tapatalk 2
Sent from my GT-P6800 using Tapatalk 2
- vassil_bk
- младши ентусиаст
-
- Кара: купета
Ето малко стартова информация относно имплантирането на CIC в твоята кола:Denis Petrov написа:може би лек офтопик, но

viewtopic.php?f=112&t=353210
viewtopic.php?f=116&t=336729
колеги имам въпрос . мога ли да гледам DVD на навигация профешанал 320д 2007 . а и как да следа температурата на двигателя . благодаря ви
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
ДВД трябва да можеш да гледаш, ако е с енкодинг за зона 2. За температурата има тема, просто поогледай раздела..
Never mistake motion for action...
- valerii81
- Потребител
-
- Кара: E 91
- Мечтае да кара: Ф 30
Здравейте колеги. Имам едно питане, имам е 91 2007г с голямата навигация Professional, свалих карти записах на DVD+R диск verbatim 4.5GB и нищо не става. Някакъв съвет и малко помощ?! Благодаря предварително
- miro78mm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320D E91
- Мечтае да кара: /// G POWER
Здравейте колеги,
Искам да попитам от къде да си изтегля новата навигация за 2014 година.
Колата ми е Е91 02,2007 година, навигацията ми е професионал.
Благодаря предварително.
Искам да попитам от къде да си изтегля новата навигация за 2014 година.
Колата ми е Е91 02,2007 година, навигацията ми е професионал.
Благодаря предварително.
- yordan_ichev
- кандидат ентусиаст
-
miro78mm написа:Искам да попитам от къде да си изтегля новата навигация за 2014 година.
И аз да се запиша

- sapio
- младши ентусиаст
-
- Кара: бензинояд
yordan_ichev написа:miro78mm написа:Искам да попитам от къде да си изтегля новата навигация за 2014 година.
И аз да се запиша
viewtopic.php?f=116&t=222469
Първа страница, първо мнение.
sapio написа:yordan_ichev написа:miro78mm написа:Искам да попитам от къде да си изтегля новата навигация за 2014 година.
И аз да се запиша
viewtopic.php?f=116&t=222469
Първа страница, първо мнение.
А как се инсталира! Благодаря!!!
- sapio
- младши ентусиаст
-
- Кара: бензинояд
Имаше и описание как се записва, но са го изтрили явно.
Ще обясня в резюме.
1. Сваляш файла, който искаш да записваш. Този с камерите при мен не тръгна, но трябва да се отбележи, че камерите излизат само като POI, но няма гласова сигнализация, че наближава камера, а трябва да си гледаш дисплея, което е малко...
2. Като се свали файла го разархивираш. Вътре има едно .iso. Съветът беше да се използва за записване софтуера ImgBurn, но тъй като аз не го познавам и ползвам, записвах единия път с NERO, а напоследък с Ashamoo.
3. Взимаш някакъв читав диск - Verbatim, Сони, нещо такова.
4. Записваш или iso, ако знаеш как става, или разархивираш Iso-то и го записваш като data disk. Условието е да бъде записан на максимално ниска скорост - 2х е максимума, според описанията, а и аз на такава ги записвам и тръгва почти всеки.
В общи линии е това. Няма нещо сложно, но има възможност и то голяма, да не ти проработи от първия път.
Ще познаеш дали си го записал успешно, когато го поставиш в ДВД на колата. Трябва да ти изпише нещо от сорта на "Намерена е нора версия на нещо си. Моля загасете (рестартирайте) и включете след 5 минути". От този род беше съобщението, макар и не съвсем точно. Гасиш, чакащ 5 минути, палиш и си готов. Ако ти изпише, че няма диск или подобно - значи трябва да опиташ отново.
Ще обясня в резюме.
1. Сваляш файла, който искаш да записваш. Този с камерите при мен не тръгна, но трябва да се отбележи, че камерите излизат само като POI, но няма гласова сигнализация, че наближава камера, а трябва да си гледаш дисплея, което е малко...

2. Като се свали файла го разархивираш. Вътре има едно .iso. Съветът беше да се използва за записване софтуера ImgBurn, но тъй като аз не го познавам и ползвам, записвах единия път с NERO, а напоследък с Ashamoo.
4. Записваш или iso, ако знаеш как става, или разархивираш Iso-то и го записваш като data disk. Условието е да бъде записан на максимално ниска скорост - 2х е максимума, според описанията, а и аз на такава ги записвам и тръгва почти всеки.
В общи линии е това. Няма нещо сложно, но има възможност и то голяма, да не ти проработи от първия път.
Ще познаеш дали си го записал успешно, когато го поставиш в ДВД на колата. Трябва да ти изпише нещо от сорта на "Намерена е нора версия на нещо си. Моля загасете (рестартирайте) и включете след 5 минути". От този род беше съобщението, макар и не съвсем точно. Гасиш, чакащ 5 минути, палиш и си готов. Ако ти изпише, че няма диск или подобно - значи трябва да опиташ отново.
Мерси !!!sapio написа:Имаше и описание как се записва, но са го изтрили явно.
Ще обясня в резюме.
1. Сваляш файла, който искаш да записваш. Този с камерите при мен не тръгна, но трябва да се отбележи, че камерите излизат само като POI, но няма гласова сигнализация, че наближава камера, а трябва да си гледаш дисплея, което е малко...![]()