Бързи въпроси и отговори
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- chris_barnes
- ентусиаст
-
- Кара: F11
- Мечтае да кара: на безплатна нафта
- Детайли за колата: 530xd
Re: Бързи въпроси и отговори
М47 може би? М57 е 6 цилиндъра. Няма клапи, не
Sent from my BLA-L09 using Tapatalk

- drago9205
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
- Мечтае да кара: без да се ядосва
dpetrov7 написа:Колеги знаете ли дали M47N2 122 ps 318d има вихрови клапи ?
Няма клапи 318d 122 коня, потвърждавам на 100%
- acho-bacho
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 325i
леко тракане от автомата
Здравейте,
карам E90 325i автомат.
Напоследък почна да се чува едно леко металическо тракане като е загряла колата, което идва сякаш откъм автомата. На празен ход се чува леко и се усилва като включа на "D" и държа спирачка.
Имате ли някакви идеи, дали има шанс да не е заминала кутията, чувал съм, че ако намалее трансмисионното масло понякога почва да трака така.
Благодаря!
карам E90 325i автомат.
Напоследък почна да се чува едно леко металическо тракане като е загряла колата, което идва сякаш откъм автомата. На празен ход се чува леко и се усилва като включа на "D" и държа спирачка.
Имате ли някакви идеи, дали има шанс да не е заминала кутията, чувал съм, че ако намалее трансмисионното масло понякога почва да трака така.
Благодаря!
- OneManArmy
- Потребител
-
Колеги,
преди време бях търсил ОЕМ номера на оригиналния акумулатор на BMW e92 с 3 литровия дизел, но сега нещо не мога да го намеря.
Имам спомен, че това беше правилния акумулатор на Бош
Bosch 85Ah S5013
Волтаж 12 V
Капацитет 100 Ah
Пусков ток 830 A (EN)
Размери (Д,Ш,В) 353x175x190 мм
Тегло 21.92 кг
Някой може ли да подтвърди/отрече?
преди време бях търсил ОЕМ номера на оригиналния акумулатор на BMW e92 с 3 литровия дизел, но сега нещо не мога да го намеря.
Имам спомен, че това беше правилния акумулатор на Бош
Bosch 85Ah S5013
Волтаж 12 V
Капацитет 100 Ah
Пусков ток 830 A (EN)
Размери (Д,Ш,В) 353x175x190 мм
Тегло 21.92 кг
Някой може ли да подтвърди/отрече?
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Зависи от нивото на оборудване на автомобила.. излиза с 70, 80, 90 и 92 Аh AGM ...
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
След като се изпрах малко в една баничарка ще сменям фар, броня и капак. Поразгледах сайтовете и май има повече фейсови части, отколкото при-фейсови. И се замислих дали не мога да си направя предницата фейсова направо. До колкото си спомням точно с тая комбинация ако намеря броня + фарове + капак от фейс ще паснат нещата, или поне така съм чел тук ама не намирам инфото.. Само фаровете ме притесняват, сега са dynamic drive xenon. Ако новите са биксенон пак dynamic drive ще стане ли номера?
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
b_u_b_o написа:След като се изпрах малко в една баничарка ще сменям фар, броня и капак. Поразгледах сайтовете и май има повече фейсови части, отколкото при-фейсови. И се замислих дали не мога да си направя предницата фейсова направо. До колкото си спомням точно с тая комбинация ако намеря броня + фарове + капак от фейс ще паснат нещата, или поне така съм чел тук ама не намирам инфото.. Само фаровете ме притесняват, сега са dynamic drive xenon. Ако новите са биксенон пак dynamic drive ще стане ли номера?
Става всичко, въпроса е че само два динамик ксенон фейсови фарове са 1400-1600лв....

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
Гледах е тея, обаче са необорудвани което не съм сигурен какво значи
Без баласти? Предполагам от сегашните ми фарове ще свършат работа? Скъпо ще дойде, ама предполагам тегаво ще намеря само десен ксенон дайнамик при-фейс...пък и каското ще помогне надявам се с част от сумата 

- chris_barnes
- ентусиаст
-
Да смениш предницата си приготви едни 3 бона в бързината, ако държиш на завиващи фарове. Не знам коя година ти е колата ама ако е 2005-2006 ще трябва и фрм модул да смениш.
От твоите фарове нищо не става на фейслифтовите, всичко е различно. Намират се единични бройки фарове, търсене му е маКята.
От твоите фарове нищо не става на фейслифтовите, всичко е различно. Намират се единични бройки фарове, търсене му е маКята.

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
Добре отказахте ме от фейсовата предница, не ми е особено зор и без това. Още нещо, гледам едни които са би-ксенон(поне на снимките така ми изглеждат), те плъг енд плей ли са или и там ще има подводни камъни? Тия са 650, ако си продам левия за 200 кинта бих бил доволен от сделката 

- chris_barnes
- ентусиаст
-
Офертата е добра, налазвай докато има.

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
А той пича продава цялата на части, направо за комплект с броня и капак да взема да се пазаря
Бронята е с парктроник обаче, аз нямам преден, само заден...кое още от донора ще ми трябва да проимам, искам в крайна сметка да излезна с някоя екстра напред от цялата тая занимавка 
ПП Чух се с момчето, той капака бил огънат, парктроника е афтърмаркет и бронята е дупчена...май само фаровете ще му взема. А така се зарадвах щото и цвета е същия..
Той пък ми обяснява че всички дайнамик драйв били би-ксенон...пък моите ем завиват ем са само на късите.

ПП Чух се с момчето, той капака бил огънат, парктроника е афтърмаркет и бронята е дупчена...май само фаровете ще му взема. А така се зарадвах щото и цвета е същия..
Той пък ми обяснява че всички дайнамик драйв били би-ксенон...пък моите ем завиват ем са само на късите.

Тая броня от снимката(ако е реална на колата, която е за части) не е оригинална, да знаеш. Парктроника също. За мен е доста грозна, но вкусове всякакви.
Иначе, за преден парктроник - май датчици, окабеляване и кодиране. Но не съм 100% сигурен.
Едит: Изпреварил си ме.
Защо на завиващия ксенон много хора му казвате dynamic drive? Гледам, че и по много обяви го има написано. Това е съвсем друга екстра и не се предлага в Е90.
Иначе, за преден парктроник - май датчици, окабеляване и кодиране. Но не съм 100% сигурен.
Едит: Изпреварил си ме.
Защо на завиващия ксенон много хора му казвате dynamic drive? Гледам, че и по много обяви го има написано. Това е съвсем друга екстра и не се предлага в Е90.

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
Прав си Adaptive Headlights се казва екстрата, подведох се по всичките обяви където така му казват...
- M3-CSL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 530d xDrive
Здравейте, вчера си закачих колата с кабел през Carly и излязоха няколко странни грешки. Тази, която ме озадачава най-много е 4a70 MAP Wrong. Като се разчетох из Гугъл видях, че повечето хора, които са срещали тази грешка са си мапвали колата, а моята не е мапвана нито от мен, нито от първия собственик в България. Някаква идея от какво може да е?